Enorm vriendelijk binnen een paar uur een bericht terug na het vragen van hoe de bestelling ervoor stond super snel aangekomen ik ga zelf veel langer in de toekomst hier bestellen heel erg bedankt
Lisez les avis des autres
100% betrouwbaar! Ben al en aantal jaren klant, producten zijn van top kwaliteit. De service is gewoon goed, zeer behulpzaam, vragen worden altijd snel beantwoord. Ikzelf ben niet zo handig met het... Voir plus
Enorm vriendelijk heel erg tevreden
Snel en Betrouwbaar!
Op basis van reviews bestelling geplaatst. Communicatie en bestelling verliep makkelijk en vlot. Binnen 2 dagen bestelling binnen.
Ik stond versteld
Ik stond versteld , zelfs nog een dag vroeger dan verwacht kreeg ik mijn bestelling.
Zeer correct en betrouwbaar, mijn eerste keer hier , maar zeker niet mijn laatste👌.
Echt Top,
Een aanrader
Super snelle levering en snel reactie…
Super snelle levering en snel reactie per mail!
Snel betrouwbaar en origineel
Ik heb bij verschillende webshops gekocht laatste jaren en ik kan je dit zeggen topanabolen is voor mijn nr.1 9/10 is bij mij de volgende werkdag bezorgd ik ontvang altijd de originele merk van ik had besteld bij de concurrent is het altijd maar afwachten wanneer het word bezorgd en of er word bezorgd op de verwachte datum, ik werd daar zo moe van tot ik topanabolen vond ! En de klantenservice is ook altijd bereikbaar voor vragen.
Ik bestel hier nu ongeveer 5 jaar
Ik bestel hier nu ongeveer 5 jaar. Levering is altijd super snel en je krijgt ook altijd een snelle reactie op je vragen/mails.
10/10. Zal hier altijd blijven bestellen ook nog.
Betrouwbare website met snelle levering
Ik bestel nu al ruim een jaar bij deze website, en mijn ervaringen zijn enkel positief. Ik krijg altijd netjes via de mail een bevestiging als de bestelling is binnengekomen, en ook wanneer de bestelling is verstuurd (met tracking code). Betalen gaat gemakkelijk, en de spullen worden snel verzonden.
order was snel in huis
al meerdere malen besteld bij hen, steeds vriendelijke communicatie en snelle levering
1 in woord...
1 in woord...
Uitstekend
‐------------------
Super gewardeerd
Aanrader
Beste services
Goeie en snelle communicatie en snelle…
Goeie en snelle communicatie en snelle verzending incl track and trace gehad. Belangrijk ook de goeie kwaliteit spullen die werken. Bedankt daarvoor.
Topspullen & service
Al vaak hier bestelling geplaats, altijd aangekomen en altijd antwoord via mail. Mocht iets niet ok zijn met de order dan maken ze het in orde. Spullen zijn dik in orde.
Top en snelle service
Top en snelle service en vooral betrouwbaar. Bestel er al jaren .
Elke bestelling gaat goed en…
Elke bestelling gaat goed en communicatie is vlot en behulpzaam. Top shop.
100% betrouwbaar
Ikzelf ben niet zo handig met het overmaken van bitcoins, maar wordt er altijd net mee geholpen als ik er problemen mee heb. En als de bestelling geplaatst is, heb ik het binnen drie dagen thuis.
Top service
Top service en goede kwaliteit van de producten alsook ruime keuze. Klantenservice waar velen een voorbeeld kunnen aan nemen; echt top
Yves L.
Sublieme kwaliteit en bovenal goeie service!!! Als je vragen hebt over je bestelling staat men steeds paraat die zo snel mogelijk te beantwoorden, kortom topanabolen is een topfirma en 100% betrouwbaar. Heb al diverse malen besteld, en alles komt netjes, op korte tijd binnen. Suuuuper, als ik kon gaf ik nog enkele sterren bij!!! Een aanrader voor iedereen!!
Echt top service
Echt top service! Netjes geleverd en betaling via btc gaat easy. Toen er iets niet geleverd kon worden is het ook netjes terug gestort op mijn Wallet! Helemaal top!!
Super producten en fijne klantenservice
Ik bestel hier al een paar jaar en blijf dat doen, want de spullen zijn erg goed! Ik ben nog nooit zo hard gegroeid. Ook de klantenservice is erg fijn want als er wat is reageren ze heel snel en lossen ze het direct op.
I have ordered here many times over the…
I have ordered here many times over the past few years and will do so again. They always sent the order right after I pay. The product are good and the site owner always responds within a few hours of I have any questions.
En savoir plus sur les différents types d'avis.