Leandro heeft ons zeer vlot verder…
Leandro heeft ons zeer vlot verder geholpen, aangename winkelervaring zowel voor ons als onze drie kinderen.
Ben zeer goed geholpen door Leandro Loots in de keuze van mijn salonkeuze . Eindelijk eens een verkoper die luistert naar mijn noden en smaak en niets opdringt. Vlot en zeer vriendelijke verkoper. Jong , vriendelijk en respectvol. 10 op 10 Leandro
Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel. Zware zetel voor ons naar de auto gedragen.
Er wordt geen garantie verleent aan een lederen bankstel waarvan het lederoppervlakte los komt op de zitplaatsen, binnen 2 jaar na aankoop Merk: Franco Ferri
Top interieur verwijst naar een Nederlandse herstelfirma waarvan we de kosten zelf moeten dragen. De fabrikant neemt ook geen verantwoordelijk en wijst alles af.
Niemand heeft ter plekke het mankement komen bekijken, ze hebben wel een foto van mij gekregen!!!
Ik heb op 26 januari een sofa besteld met een beloofde leveringstermijn van 12 weken. Die termijn is intussen ruim verstreken, en ik kwam pas te weten dat er vertraging was omdat ik zelf contact moest opnemen. Toen werd mij simpelweg gezegd dat de levering 6 weken vertraagd is, met een nieuwe datum op 21 mei — dus 18 weken in totaal.
Ik verwacht binnenkort een baby en had gepland om de sofa nog te behandelen met een chemisch product vóór de geboorte. Dat is nu niet meer veilig mogelijk. Ik heb gevraagd om een korting of een oplossing. Hun antwoord? “We kunnen niets doen.” En ik kan de bestelling niet annuleren.
Ik zit dus vast aan een sofa die veel te laat komt, zonder hulp, zonder flexibiliteit, en zonder excuses. Echt slechte service. Absoluut geen aanrader.
J’ai commandé un canapé le 26 janvier avec un délai de livraison annoncé de 12 semaines. Ce délai est dépassé, et je n’ai appris le retard que parce que j’ai dû appeler moi-même. On m’a simplement dit qu’il y aurait 6 semaines de retard, avec une livraison prévue le 21 mai — soit 18 semaines au total.
J’attends un bébé et j’avais prévu de traiter le canapé avec un produit chimique avant son arrivée. Ce ne sera plus possible en toute sécurité. J’ai demandé un geste commercial ou une solution. Leur réponse ? « On ne peut rien faire. » Et je ne peux pas annuler la commande.
Je me retrouve donc à attendre un canapé en retard, sans aide, sans flexibilité, sans excuses. Service client déplorable. À fuir.
I ordered a sofa on January 26th with a 12-week delivery promise. It’s now past that deadline, and I only found out it was delayed because I called them myself. They casually told me it would be 6 weeks late, arriving on May 21st — that’s 18 weeks total.
I’m expecting a baby soon and planned to treat the sofa with a chemical product before the baby arrives. Now I can’t do that safely. I asked for a discount or any kind of solution. Their response? “We can’t do anything.” I also can’t cancel the order.
So now I’m stuck waiting for a sofa that’s arriving late, with no help, no flexibility, and no apology. Absolutely terrible service. Would not recommend.
Ik heb bij Top Interieur Izegem voor €10.000 aan meubilair gekocht, inclusief levering op de 8e verdieping van een appartementsgebouw in Roeselare. Tijdens de verkoop heb ik **twee keer expliciet gevraagd** of de levering op deze hoogte mogelijk was, en kreeg ik telkens te horen dat dit **geen enkel probleem** vormde – ze leverden "zelfs tot het 30e verdieping". Wel werd een externe verhuislift vereist, waarvoor ik akkoord ging met een meerprijs van €300 (zoals op de bestelling vermeld).
Helaas verliep de levering allesbehalve vlekkeloos:
1. **Onverwachte extra kosten**: Enkele weken na de bestelling kreeg ik te horen dat een "speciale kraan" nodig was, met een meerprijs van €300. €600 in totaal dus. Ondanks mijn twijfels stemde ik toe, maar de levering werd vervolgens **twee weken uitgesteld** wegens volle planning.
2. **Falen van de levering**: Op de leveringsdag bleek de kraan **niet tot de 8e verdieping te kunnen** – iets wat blijkbaar mijn "schuld" was omdat het "hoger dan normaal" zou zijn. Uiteindelijk werden de meubels alsnog **via de personenlift** geleverd, tegen de regels van het gebouw in.
3. **Weigering tot terugbetaling**: Toen ik om restitutie vroeg (aangezien de kraan niet gebruikt werd), werd dit geweigerd. Top Interieur hield vol dat de kosten gerechtvaardigd waren. Terwijl ze tijdens de verkopen mij hebben overtuigd om een lift te gebruiken om schade aan de personenlift of trappenhal te vermijden. Ook waren de stukken te groot en zwaar om zo te vervoeren en was de externe verhuislift volgens hen de snelste en beste methode ook rekening houdend met het feit dat de personenlift in mijn appartement niet gebruikt mag worden voor verhuis werkzaamheden.
**Conclusie**: Een **amateuristisch** verloop, met:
- **Onjuiste informatie** tijdens de verkoop.
- **Extra kosten** zonder gegarandeerde oplossing.
- **Gebrek aan verantwoordelijkheid** (het probleem werd bij mij gelegd).
- **Weigering van compensatie** voor een service die niet geleverd werd.
Voor zo’n groot bedrijf is dit **onacceptabel**.
Gezochte merk stond op website maar wordt niet meer in winkel verkocht.
Toegesproken door verkoopster die op een bed zat te babbelen met een collega en ook gewoon bleef zitten toen we hulp vroegen.
Onmiddellijk verknocht aan een kast maar praatje van verkoopster, geen interesse noch motivatie...deed ons een kast elders bestellen. Jammer
Ik heb dit jaar aardig wat zaken gekocht bij Topinterieur een eerlijk is eerlijk, ze hebben mooie dingen. Verder lopen er heel vriendelijke mensen rond en zeker de mensen die aan huis komen leveren zijn TOP. Zij mogen van mij gerust iedere week komen leveren, want ze zijn uitermate vriendelijk en aangenaam en ik heb al verschillende teams aan de deur gehad. De reden waarom ik nu een bericht nalaat is omdat ik op 6 november een levering gekregen heb van onder meer een hanglamp, download linear led 2700k die ik in promotie nog 1330 € betaald heb, dat is bijna 54000 oude belgische frank. Lamp kostte normaal 1567 € = ongeveer 63000 oude belgische frank. Dit is al niet niets meer. VOOR DIE PRIJS HAD IK KUNNEN VERWACHTEN DAT LAMP ZOU OPGEHANGEN WORDEN. Moest ik bij Ikea een lampje kopen van 150 € zal ik hem zelf wel ophangen maar voor de prijs die ik betaald heb aan Topinterieur had ik hem wel kunnen geleverd en opgehangen krijgen. Ik heb begrepen dat topinterieur geen lampen ophangt maar als je lampen in die prijsklasse wilt verkopen is dit het minste wat je kunt doen. De lamp die ik gekocht heb is met een dimsysteem en volgens een van de mannen die de levering deed niet makkelijk om op te hangen. Ik heb die lamp uiteraard gekocht omdat ik die graag zag maar hij ligt al bijna 14 dagen op mijn canapé tot ik hopelijk iemand vind die hem kan ophangen. Zoals gezegd, ik kom graag bij topinterieur, er lopen uitermate vriendelijke mensen rond maar als je wilt "DURE" lampen verkopen, zorg dan ook dat ze kunnen opgehangen worden. Dit bericht plaats ik tav de eigenaar want dit is een punt dat volgens mij aanpassing vereist. Het personeel kan maar uitvoeren wat hen van bovenaf opgelegd wordt. En ik ben heus niet mis als ik er vanuit ga dat er nog meer klanten bij topinterieur voorbij komen die geen lampen kunnen ophangen, of toch op z'n minst niet de lampen die ingewikkeld zijn. DUS JA, TEVREDEN BEN IK NIET. Ik ben altijd bereid mijn portemonnee open te trekken, en als ik het wil hebben zal ik ervoor betalen maar voor de prijs die ik betaal wil ik ook een dienstverlening hebben die "AF" is. En ik ben niets met een hanglamp die op mijn canapé ligt.
Bij de levering van de glazen railing voor ons appartement ging het mis: deze brak toen de lift ermee in aanraking kwam. Topinterieur wees naar de liftfirma als verantwoordelijke, terwijl de liftfirma de schuld bij Topinterieur legde. Ondanks herhaaldelijke mails worden we nu volledig genegeerd en krijgen we geen enkele reactie meer. De service is zwaar teleurstellend.
Daarnaast hebben we maar liefst €15.000 besteed aan stoelen, een tafel en een zetel. Bij het uitpakken ontdekten we schade aan een van de stoelen, wat we direct hebben gemeld. Helaas weigert Topinterieur ook in dit geval verantwoordelijkheid te nemen, en werden we zelfs botweg afgewezen.
Kortom, wij raden iedereen af om bij Topinterieur te kopen. Als klant wordt u hier compleet genegeerd en respectloos behandeld.
En savoir plus sur les différents types d'avis.