Lisez les avis des autres
Solen hang lavt. Lokalet glødede. Jeg så bilen. Bilen så mig. Sælgeren vidste det. Jeg vidste det. Det her ville blive en hurtig, god og smertefri handel — og det blev det. Hurtigt og ne... Voir plus
Kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser.. hold jer langt væk. 27/10-19- svar på jeres tilbagemelding. Finansieringen gik IKKE igennem. GUDSKELOV!! For der viste du virkelig dit sande ansigt... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Toppevad Biler er vores målsætning er at drive en kvalitetsbevidst forretning med et højt serviceniveau, som sælger kvalitetsbiler til den rette pris. Vores vision er at at være en forretning hvor viden, kvalitet , forståelse og god service er nøgleværdierne. Vi har kort sagt en vision om en forretning med dig i midten, hvor du får den bedst mulige handel til dine behov. Vi sørger altid for at overholde aftaler, salgsbetingelser og leveringstider. Vi tager naturligvis altid din brugte bil i bytte. Send os en mail under kontakt, eller ring for et uforpligtende tilbud - God fornøjelse med hjemmesiden! VI ser frem til at høre fra dig. Har vi ikke lige bil du søger gør vi gerne et forsøg på at skaffe den. Med venlig hilsen, TOPPEVAD BILER
Coordonnées de contact
Frydensbergvej 14, 3660, Stenløse, Danemark
- toppevadbiler@gmail.com
- www.toppevadbiler.dk
Det er ik' så ringe endda
Solen hang lavt. Lokalet glødede.
Jeg så bilen.
Bilen så mig.
Sælgeren vidste det. Jeg vidste det.
Det her ville blive en hurtig, god og smertefri handel — og det blev det.
Hurtigt og nemt!
Servicen var rar og bundsolid og fik mig næsten til at tænke:
Er han mon jyde? Det her er jo for nemt 😉
Jeg er møj tilfreds!
Super god og troværdig service fra Noah…
Super god og troværdig service fra Noah i en branche der ellers har sit ry. Noah´s håndtering af et hurtigt bilsalg var spot on og lige som jeg kan lide at handle!

Usædvanlig dårlig kundeservice af Søren
Jeg fandt en Audi Q4 på bilbasen.dk som Toppevad Biler ApS havde til salg. Jeg benyttede mig af email funktionen for at vise min interesse. Jeg ville bl.a. gerne høre lidt til leveringstidspunkt og prisen.
Toppevad Biler ApS vendte ikke umiddelbart tilbage på min mail henvendelse, og jeg kontaktede dem derfor på telefon.
Søren, som tog i mod mit opkald skal have 5 stjerner for at være ærlig.... og sig selv 😳
1. stjerne - Han forklarede, at de selvfølgelig ikke gad at svare på mails, hvis man spurgte ind til prisen.
2. stjerne - Hvis ikke der var et mobilnummer i emailen, så røg den email da bare i skraldespanden og videre til den næste kunde.
3. stjerne - Jeg burde i øvrigt også kunne regne ud, "at de selvfølgelig ikke ville handle på prisen, da bilen jo var vanvittig billig.
4. stjerne - At hvis jeg kunne finde én lignende med samme udstyr der var billigere, så måtte jeg få denne...
5. stjerne - Til slut rundede Søren samtalen af med at sige "Jeg tror faktisk også at vi har solgt den, så du leder bare videre....
Jeg giver Søren og Toppevad Biler "5 stjerner" usædvanlig dårlig kundeservice....
Svar på svar fra Noah
Egentligt ikke overrasket over behovet for at ændre på beskrivelse af forløbet, det var i særklasse også et underligt forløb.
Jeg undlader at kommentere på de væsenlige fordrejninger i Noahs udlægning. Jeg tænker egentlig at den lettere sarkastiske måde at kommentere på kunde feedback er meget sigende for hvordan Toppevad Biler behandler deres kunder.
Jeg har selvfølgelig rettet Steen til Søren. Den del vil jeg oprigtigt gerne beklage.

Réponse : Toppevad Biler ApS
Sød, ærlig og professionel sælger
Vi fik den bedste, ærlige og store hjælp af den unge Noah. Vi var trygge og taknemmelige igennem hele forløbet.
Absolut en bilforhandler vi vil anbefale.
Jens og Annette
Tak for handlen med Toyota sports Van
Tak for handlen med Toyota sports Van. Den kører som en drøm og alt spillede bare efter bogen.
Toppevad biler har vores varmeste anbefaldinger. 😊
Ps. Savner stadig prisen på forden. 🇺🇸
Bh Dorthe og Thomas
Virkelig god service med meget omhu og…
Virkelig god service med meget omhu og opmærksomhed på mine behov. Er meget tilfreds med min bil og fik flere gode ting med uden beregning.

Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Rigtig god oplevelse i forbindelse med seneste bilkøb.

Réponse : Toppevad Biler ApS
Toppevad biler med top top service
Meget glad for at have købt min sidste bil hos Toppevad, de har kæmpe god service og fandt lige præcis hvad jeg skulle bruge til en super skarp præcis, der er rent og pænt og har et mega fedt showroom.
5 stjerner herfra!!
Jeg kan varmt anbefale Toppevad biler
Jeg kan varmt anbefale Toppevad biler ! Vi har for nylig købt en bil fra Søren. Rigtig god service, søde og hjælpsomme mennesker. Som ejeren lovede, blev nøglen kodet og lavet. Vi er meget tilfredse med, hvordan hele købssituationen forløb, og vi er glade for vores nye fantastiske bil. Hilsen til Noah og 1000 tak. Sådan køber du kun bil hos Toppevad biler.
Købte en Mercedes C63 AMG for et par…
Købte en Mercedes C63 AMG for et par måneder siden som jeg fik lovet var i perfekt stand alt var perfekt på denne bil,
Det var så en stor løgn.
Pas på med at købe dyre biler her.
Egen erfaring.

Réponse : Toppevad Biler ApS
En rigtig god oplevelse at handle bil…
En rigtig god oplevelse at handle bil med Søren. Bilen blev leveret nysynet og helt i orden efter 2 dage. Byttebilen blev afregnet helt som aftalt. Alt i alt en meget behagelig oplevelse.
Jeg kommer igen :-)
Må ikke prøvekøre bilen
Jeg ringede til ham, spørger om han stadig har den bil jeg er interesseret i til salg. Ja det har han, så jeg kunne bare komme forbi. Jeg kommer forbi og vi snakker om min bytte bil, hvor han får lidt detaljer om den. Jeg forklarer, at jeg godt ville ud og prøve et par andre biler, som jeg synes ser interessante ud. Så det ville ikke være idag der skulle gøres en handel. Jeg forklare ham dette for at være venlig. Fordi jeg også ved den bil jeg har er lidt svær og give pris på. Bare så han ikke skulle haste med at have en pris klar, til når jeg kom tilbage fra prøve turen. Her skrifter han meget spor. Og siger han ikke synes jeg skal prøve den nu da jeg ikke vil købe nu. Han kommer med hvad jeg synes var nogle lamme undskylding. At det var dårligt vejr, det var myldretid så kunne alligevel ikke rigtig køre en god tur. At der jo er en risiko ved at han sætter mig ud og køre i den, i det vejr og den trafik. Folk køre jo sammen, sagde han. Jeg tænker bare om det ikke er sådan man sælger biler, ved at folk må prøve køre dem?? Det ender så med jeg går igen og har spildt 2 timer. Fordi jeg sagde jeg ville prøve andre biler også... Så kan ikke rigtigt anbefale stedet desværre..

Anbefalede
Anbefalede. Fremragende service med at købe en Mercedes, de hjalp også med forsikringen

Kan varmt anbefale Toppevadbiler
Kan kun anbefale Toppevadbiler. Vi købte en Ford C-max d. 31. marts. I starten af juni konstaterede vi, at køling på klimaanlæg ikke virkede. Efter aftale har bilen nu været 2 gange på værksted efter vores valg, og fejlen er fundet og udbedret. Alle dialoger med Søren, både i købsfasen og senere ved reklamation, har været top professionelle, behagelige og i en god tone. Der skal lyde en stor tak herfra for god behandling :-)
Købte for anden gang bil ved Toppevad og supertilfreds…
Købte for anden gang bil ved Toppevad biler i oktober og igen fik jeg fremragende behandling og alting i orden som Søren lovet. Ingen tvivl om at næste bil bliver også der, ligesom jeg altid ved anbefale Toppevad
ALDRIG KØB BIL HER!!!
ALDRIG KØB BIL HER!!!
Hvis du vil snydes så køb bil her!
Platugle uden lige...!

Købte en Nissan QQ juli 2020
Købte en Nissan QQ juli 2020, og var/blev også godt behandlet, dog var der lidt udfordringer! Der var aftal at jeg skulle have tagbøjler med, men da jeg hentede bilen var de ikke med ( da der ikke var nogen nøgle, så de kunne tage dem af den anden bil) men ingen problem, han de vil bare købe dem over nettet og sende dem. Det var så inden man vidste hvad de kostede, jeg fandt dem dog på Facebook købte dem og fik pengene over mobil pay. Så blev den solgt med appel CarPlay, jeg skulle dog selv købe boxen da det ikke var en del af pakken!! Nu er motoren så røget, det er ikke deres problem, men ville gerne have noget dokumentation for afholdte service, men da det udføres af deres nabo. Og faktureres en gang månedlig (for alle service) kan der ikke dokumenteres for de enkelte service, og derfor heller ingen mulighed for at Nissan DK vil erkende en fejl ( ventiler skudt ud gennem motorblok) har talt med deres mekaniker (nabo) som vil tage fat i dem, så der kunne sendes dokumentation desværre uden held.
Paulius
I bought a Mercedes benz a few months ago, I never whrite a response immediately if it’s s related to long-term service. I can only say the best words about this company. Just perfect service! highly recommend Toppevadbiller, as a very professional team. Thanks Søren and Jonny! Paulius
Fantastisk service hos Toppevad Biler
Fantastisk service hos Toppevad Biler.
Næste gang konen skal have ny bil, hiver jeg bestemt fat i Søren fra Toppevad Biler.
Kigger snart forbi til en kop kaffe igen :-)
Jeg kan varmt anbefale Toppevad biler
Jeg kan varmt anbefale Toppevad biler.
Hos Toppevad biler fik jeg ikke det, som jeg troede jeg ville have, men i stedet nøjagtig det jeg havde brug for og mere til! Jeg er utrolig glad for min Volkswagen Tourag V6, som passer perfekt til mit behov og oveni har en fin brændstof økonomi selv med hestetrailer.
Hos Toppevad biler fik jeg også lov at få en fin lånebil, imens jeg ventede på at få min nye bil.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.