Värdelöst ingen återkoppling på ej av hämtat vunnit objekt säljaren säjer, han ringt och vi inte svarat sen slänger han grejerna 6,600 i sjön inga mail till oss inga missade telefon samtal... Voir plus

Suveränt mottagande av både kontors tjejen och framförallt Jimmy med (trucken). Trots att det hade "strulat" till sig med när jag skulle hämta mina auktionsobjekt, så ställde alla på Tovek upp med... Voir plus

Riktigt skämt företag. Beställde mattsvarta varor som dom lagt i en påse tillsammans med gängade rör. Vem som helst förstår att det resulterar i frakt skador. När jag ringer för att anmäla frakt sk... Voir plus

1. Construction & fabrication

Informations provenant de diverses sources externes

Toveks Auktioner AB är ett familjeföretag som har funnits i 30 år. Företaget har idag 12 anställda och kontoret ligger i Ätran i Halland.

2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

32 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,1

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ingen återkoppling på missat vunnet objekts ringde aldrig

Värdelöst ingen återkoppling på ej av hämtat vunnit objekt
säljaren säjer, han ringt
och vi inte svarat
sen slänger han grejerna 6,600 i sjön
inga mail till oss inga missade telefon samtal
men enligt aktions förrättaren Las ( Helsingborg )
har han fått mail att nu blir dum förbrukade
Varför återkopplar inte aktions utroparen då

7 juillet 2026
Avis spontané

En av de sämsta köpupplevelser jag…

En av de sämsta köpupplevelser jag varit med om.

Jag köpte utrustning för över 21 000 kr på auktion i Ludvika. När vi åkte flera timmar för att hämta varorna möttes vi av maskiner och kylutrustning som i många fall var i betydligt sämre skick än vad bilderna visade.

Flera frysar hade omfattande skador och sprickor. En Bosch köttkvarn var helt död och gick inte ens att starta. Skicket på flera objekt var så dåligt att vi valde att lämna kvar dem.

Elen var avstängd, vilket gjorde det omöjligt att kontrollera funktion på plats. Trots detta fick vi höra att utrustningen skulle ha varit i drift innan verksamheten stängdes.

Jag betalade dessutom 1 000 kr extra för att få lokalen öppnad vid en tidpunkt som fungerade för avhämtning. Efter att ha lagt tid, pengar och logistik på resan hemkom vi med känslan att vi betalat för sådant som i praktiken hade mycket begränsat eller inget värde alls.

När jag reklamerade köpet fick jag inga svar på de konkreta invändningarna. Istället upprepades endast hänvisningar till “befintligt skick” och att visning erbjudits.

Att sälja objekt i befintligt skick är en sak. Att mötas av utrustning i det här skicket är något helt annat.

Jag kommer inte att handla här igen och kan inte rekommendera andra att göra det utan att personligen inspektera varje objekt i detalj före budgivning.

25 avril 2026

5 PLUS

Suveränt mottagande av både kontors tjejen och framförallt Jimmy med (trucken).
Trots att det hade "strulat" till sig med när jag skulle hämta mina auktionsobjekt, så ställde alla på Tovek upp med ett 100 procentig bemötande.

Michael
Vadstena

30 mars 2026

Bedragare

Bedragare , sålde en Ac maskin till mig som inte fungerade , pratade med en tekniker som berättade att han dömt ut maskinen som skrot då den var alldeles för dyr att reparera, trots det vill inte toveks vara ansvariga för någonting.

30 juin 2025

Välj annat företag

Trevlig men inkompetent personal. Tog dåliga bilder, gjorde det absolut minsta möjliga arbete vid aktion, dålig information, dålig kommunikation. Finns mycket bättre firmor för aktioner.

7 juin 2024

Riktigt skämt företag

När jag ringer för att anmäla frakt skadan får jag som svar ”men vadå, vi kan ju inte rå för det. Vi är ju bara snälla mot våra kunder som ens erbjuder frakt”.
Vad ni en gör, gå till ett annat auktionsföretag om ni inte vill ha huvudvärk.

10 février 2025
Avis spontané

Opålitliga, Otrevliga och följer ej sina egna avtal

Sålde med Tovek som gav ett jättefint första intryck och lovade att allt skulle kunna ordnas. Efter att kontrakt var skrivet slutade de att svara, och det slutade med att vi själva fick stå för avhämtning och anlita bortforsling av sålda varor som ej hämtats. Oproffsigt och väldigt otrevligt bemötande. Mycket besviken kund, skulle aldrig rekommendera någon att sälja med Tovek

16 janvier 2025
Avis spontané

Toveks sålde trasiga däck medvetet.

Köpte två mindre traktordäck. På bilderna låg de ovanpå varandra, ingen notering om att de skulle vara trasiga eller felaktiga (man förutsätter att en seriös firma säljer saker som kan användas).
Åkte ca 20 mil för att hämta dem. När jag lyfte upp översta däcket var det undre helt söderslitet - oanvändbart. Påpekade det, men fick direkt kommentaren - du får inga pengar tillbaka iallafall (enligt villkor de säger sig ha rätt att ha).
Flera problem med detta - att överhuvudtaget medvetet sälja oanvändbara däck/saker utan att påtala detta. Att inte ta ansvar för skicket och hänvisa till att visning finns en timme eller två en viss dag. Totalt oseriöst.
Har köpt många saker på auktion, både billiga och dyra, men aldrig råkat ut för något liknande medvetet fusk. Köpt på vanlig auktion och på konkursauktion, även reklamerat någon gång, utan problem.
Toveks särskiljer sig alltså som medvetet oseriöst.
Hoppas fler får veta det innan de anlitar eller köper av detta företag.

20 septembre 2024

Vänd er till nån annan

Riktigt uselt företag. Behöver inte er och vänder mig gärna till andra auktions firmor. Har haft ett ärende hos kfm som är utrett sedan tidigare men de vägra öppna upp mitt konto igen. Jag får väl ändå inte hämta ut mina vunna varor om jag inte betalat för de? Botten företag

2 septembre 2024

Otrevliga medarbetare

Auktionen funkade men kontakten med Toveks var under all kritik. Felaktig information i utskick och otrevligt bemötande. Den som tog priset i otrevligt bemötande var Lars som var både arrogant och helt ointresserad av kundvård. Mycket märkligt företag som vi inte kommer använda igen.

14 juin 2024

Oseriöst och otrevligt företag

Skulle hämta varor jag budat på genom tovek. Då jag anlände till lokalen så fanns det bara 1 anställd som ensam skulle hålla koll och hjälpa till under utplockning av ett helt snickeri. Antal kunder på plats var ca 50 personer. Ett smärre kaos uppstod då ingen visste vilka dörrar och portar som gick att öppna. Vi som kunder fick ta tag i att skruva upp portar och försöka låsa upp dörrar för att få ut saker. Tyvärr så är det svårt att vända ryggen till sina varor då dom lätt försvinner. Detta kunde undvikits genom att ha fler anställda på plats och i förväg gå igenom lokalerna för att se hur varorna skulle forslas bort. Tovek får 16% på vinsten plus klubbavgift, då anser jag att det ska finnas en struktur. Ringde och påtalade detta för deras chef idag, han vart direkt förbannad och otrevlig och ville veta mitt kundnummer för att ta bort mig som kund hos dom. Det var ett underhållande samtal då han agerade precis så som ett oseriöst företag agerar när dom får kritik. Berättade att dom inte fått kritik förut vilket inte direkt stämmer då man läser den här sidan med omdömen

16 mai 2024

VAR INTE DUM!!

VAR INTE DUMMA OCH ANVÄND TOVEKS AUKTIONER. RIKTIGT DÅLIGT FÖRETAG, se till och använda andra källor för din egen säkerhetsskull. Så var inte dum, var smart och använd något annat än Toveks.

16 décembre 2023
Avis spontané

Kontaktade om försäljning och de…

Kontaktade om försäljning och de föreslog ett startpris och att sälja tillbehören var för sig. När auktionen publicerades hade satt eget startpris istället för det vi kommit överens om och sålde alla delar tillsammans, när jag ifrågasatte sa de bara om du vill sätta bevakningspris och varan inte blir såld Får du komma och hämta den på plats. När jag sa att de inte gjort som vi kommit överens om borde de publicera varan på nytt med överenskommet startpris sa de bara nä blir den inte såld ansvarar du för hämtning själv, vi gör inget så varan såldes oförskämt billigt och de bryr sig inte. Kräv kontrakt på att ni är överens. Jag hade papper på startpris och ingenstans står det att man måste hämta den om den inte säljs. Klaravik sålde en likvärdig för 25000 kr mer än jag fick och då ska avgifter och frakt också dras bort från mitt förlustpris. Jag anlitar aldrig mer toveks.

22 novembre 2023
Avis spontané

Står att varan är ny men får begagnad vara

För det första har Toveks värdelösa villkor man måste följa annars får man betala massa straffavgifter.

Men när jag handlade första gånget ett parti kläder så fick jag fejkkläder. Det är olagligt att sälja märkeskopior i Sverige samt att borde ni inte gå igenom detta med uppdragsgivaren eller bötlägga dem? Detta är ju inte ens lagligt. En annan gång fick jag airpods som skulle vara "nya" som var begagnade. Tillslut fick jag ju pengarna tillbaka. Men problemet var ju att jag åkte långvägars till Ätran för att hämta dem. Så för min del var det en förlustaffär. Fick ingen ersättning för någon soppa eller så.

28 janvier 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit