1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

TransDating - et mere seriøst dating site, hvor du kan chatte og møde andre transvestitter/transseksuelle fra Danmark og andre nordiske lande. Find også dem, der søger os...opret en gratis profil allerede i dag.

2,5

Bas

Fiktive personer.

Er for det første en chat side ,ikke en dating side. Personerne er fiktive, sidder bare en og skriver på computer og vil have dig til skrive hele tiden for at bruge penge.

29 avril 2025

Det er en side som ofte er nede

Det er en side som ofte er nede, og er fyld med falske profiler, som ejerne af siden tilsyneladende er ligeglade med, selvom at der er en slags "månedens profil" hvor folk stemmer på hvem de synes bedst om, hvor det er ofte falske profiler der bliver stemt på

17 mai 2022

Anmendelse af Transdating.dk

Transdating hævder at være Danmarks største datingside for transkønnede. Deri er jeg ganske uenig- Boyfriend.dk har langt flere registrerede brugere. Dertil kommer, at jeg flere gange har fundet Td-teamets cencur af enkelte brugere formynderisk og grænseoverskridende. Jeg har endnu aldrig opnået så meget som en enkelt date via Td, men har opnået adskillige på Bf. Muligheden for at oploade fotos og videos er stærkt begrænset på Td, og igen; på andre datingsider som f.eks Boyfriend kan jeg oploade meget større billedfiler end på Td.
Td giver mig oftest en fornemmelse af kaffeklub for særligt indviede. Jeg ved ikke, hvordan man kommer indenfor i varmen, men formoder at det handler om at kende nogen, der kender nogen Jeg kender desværre ikke disse "nogen", og søger i øvrigt heller ikke kaffesøstre, men vaskeægte stævnemøder med rigtige mænd af kød og blod. Et segment, der tilsyneladende ikke rigtigt findes på Td, men som jeg i rigt mål har kunnet møde via eks. Facebook eller Boyfriend. Efter min mening skal der en voldsom opgradering til, hvis Td skal være en tidssvarende og effektiv datingside på linje med andre
Kh. Louice

5 janvier 2019