Trendhim Avis

2 655
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Trendhim er et av de beste nettstedene å handle ifra, jeg har handlet herfra flere ganger nå og det kommer ikke til å være siste heller Leveringen er ikke Norges raskeste, men helt ok De er allt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg fikk klokken etter ca 6 dager og jeg var veldig fornøyd med kundeservicen når det hadde gått rundt 4 dager så fikk jeg en lang mail der du beklagde så mye om pakken ender opp med og bli litt forsi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kjøpte et armbåndsur som dessverre viste seg å ikke gå rett. Tok kontakt med kundeservice, som på 5 minutter gav tilbakemelding om at jeg skulle ta det med til lokal urmaker og få byttet batteri på d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har handlet flere ganger hos Trendhim, hovedsakelig smykker og annet tilbehør, og har alltid vært veldig fornøyd. Varene holder god kvalitet, levering har gått raskt og problemfritt, og hele kjøps... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 655)

156 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Supre smykker

Supre smykker! Perfekte for oss😜

21 mai 2026

Hei Lise 😊

Din anmeldelse betyr verden for oss! Vi gleder oss til ditt neste besøk 💙

Ha en flott dag!

Kjempefornøyd raske og effektive 😊

Kjempefornøyd raske og effektive 😊
ANBEFALES🙏🏼

15 mai 2026

Hei Øistein,

Din 5-stjerners anmeldelse får oss til å smile fra øre til øre! 😄

Det minner oss om hvorfor vi elsker det vi gjør!

Skål for flere stilige reiser fremover! 😎

Vennlig hilsen,

Hei Rune, tusen takk for tilbakemeldingen! 👋

Jeg beklager virkelig å høre at armbåndet ditt brakk allerede den første dagen. 🙁 Dette er definitivt ikke den kvaliteten vi etterstreber hos Trendhim. Jeg har sendt deg en e-post til info@trendhim.no, så vi kan finne en passende løsning for deg.

Vi vil sørge for at du får et armbånd du virkelig kan glede deg over å bruke!

Vennlig hilsen, ❤️

Fikk varer leverte fort

Fikk varer leverte fort. Varer av kvalitet. Dessverre bestilte æ kjede for stort. Innbytte/retur system veldig lett, forståelig og effektiv. 😁😁👍

29 avril 2026

Hei John 😊

Vi setter pris på at du tok deg tid til å fortelle alle om din handleopplevelse 🥰.

TAKK for støtten!

Til neste besøk : 💙💙💙.

Utrolig profesjonell kundebehandling.

Utrolig profesjonell kundebehandling.
Fikk et bra produkt og god opplevelse da vi handlet hos dem.

28 novembre 2025

Hei TOMMY! 😊

Tusen takk for tilliten og for at du valgte Trendhim.

Vi er evig takknemlige for din 5-stjerners anmeldelse. Trendhim er hva det er i dag takket være kunder som deg.💛

Sender kjærlighet din vei🥰.

Nélia, Trendhim

kvalitet og design

Flott smykke

21 avril 2026

Hei Nicoleta! 🤩

Din anmeldelse gir oss gode vibber! 🎉

Tusen takk for at du er en fantastisk del av Trendhim! 🙌

Vi gleder oss allerede til ditt neste besøk.

Rask levering

Fornøyd med produktet og rask levering

22 avril 2026

Hei Charley! 😊

Takk for bestillingen og for din 5-stjerners anmeldelse 💙

Støtten din gir oss energi til å fortsette å levere det beste hver eneste dag.

Vi er så glade for å ha deg i Trendhim-familien og gleder oss til å se deg igjen snart!

Nicee

Leveringen er fin og bra kvalitet

21 avril 2026

Hei Promise, 👋

Tusen takk for anmeldelsen! Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med kvaliteten på varene dine, og at leveransen gikk knirkefritt. 📦✨

Det betyr mye for oss å vite at vi innfridde forventningene dine. Hvis du skulle trenge noe mer, ta gjerne kontakt med oss på info@trendhim.no.

Vi ser frem til å se deg hos Trendhim igjen snart!

Med vennlig hilsen, ❤️

Veldig bra.

20 avril 2026

Hei Else-Margrethe! 🤩

Tusen takk for de hyggelige ordene og de strålende 5 stjernene🌟!

Vi håper du får en nydelig dag!😍

Hei Dag-Andre! 🤩

Din anmeldelse gir oss gode vibber!🎉

Takk for at du er en fantastisk del av Trendhim! 🙌

Vi gleder oss allerede til ditt neste besøk.

Marcela, Trendhim

Høy kvalitet på produktet og…

Høy kvalitet på produktet og leveransen. God og oppdatert informasjon underveis. Trustworthy sted å handle fra.

30 décembre 2025

Hei Torunn 😊

Vi setter pris på at du tok deg tid til å fortelle alle om handleopplevelsen din 🥰.

TUSEN TAKK for støtten!

Vi sees ved ditt neste besøk : 💙💙💙.

Celia, Trendhim

Kjøp med god kvalitet

Kjøpte undertøy og jeg er meget fornøyd. Virker som et produkt av svært god kvalitet. Kan anbefales.

10 avril 2026

Hei Åge! 😊

Takk for bestillingen og for din 5-stjerners anmeldelse 💙

Støtten din gir oss energi til å fortsette å levere det beste hver eneste dag.

Kasia, Trendhim

Hei Knut, 🤗

Wow... din 5-stjerners tilbakemelding gjorde dagen vår!💫 Vi er så glade for å høre at du likte opplevelsen din hos oss.

Støtten din inspirerer oss til å fortsette å levere den kvaliteten og omtanken du fortjener. Håper å se deg igjen snart!

Alltid kvalitetsprodukter

Alltid kvalitetsprodukter, gode rabattordninger regelmessig, effektiv kjøp og forsendelse med god kundeservice.

Hei Eduard, ,🤩

Din 5-stjerners anmeldelse lyste virkelig opp dagen vår🌟! Det er kunder som deg som gjør Trendhim-fellesskapet så spesielt.

Vi ser frem til ditt neste besøk og ønsker deg en flott dag!

Sandra, Trendhim

Meget fornøyd raskt levert.og varer i…

Meget fornøyd raskt levert.og varer i orden.

Hei Odd! 🤗!

Tilbakemeldingen din betyr alt for oss 🌏 💙.

Vi er takknemlige for at du tok deg tid til å skrive denne flotte anmeldelsen for oss, og for alle kundene som leser den.

Det gir oss energi til å fortsette å gjøre vårt beste for deg hver dag!

Bra produkt

Hej Morten! 🤩

Tack för dina vänliga ord och dessa strålande 5 stjärnor🌟!

Vi hoppas att du får en underbar dag!😍

Karina, Trendhim

Kul butikk med ting til deg selv eller mye fint som gaver 😊

Veldig kule saker jeg har kjøpt. Både gaver gaver og til meg selv. Unike fine ting du ikke finner overalt.
Bra priser og rask levering. Du får det du ser på bildene. Tommel opp 👍

30 mars 2026

Hei Anne-Lise 😊

Din anmeldelse betyr utrolig mye for oss! Vi gleder oss til ditt neste besøk 💙

Ha en fin dag!

Missledende leveringstid og spam

Missledende leveringstid.
Klurete nettside uten kjøpshistorikk, kun cashback historikk.

Edit: Bør være helt 100% unødvending å sende mail til kundeservice for å se hva du har kjøpt i en nettbutikk.
Edit #2: Og at dere har oppdatert svaret på denne anmeldelsen 65 ganger som igjen har gitt meg 65 e-poster. Har tatt bilder.

28 mars 2026

Kjære Kolli, 👋

Takk for tilbakemeldingen, og jeg er oppriktig lei meg for forvirringen rundt leveringstiden og hvordan det vises i kontoen din. Jeg forstår at det er frustrerende når du leter etter ordreopplysninger og de ikke er lett synlige.

Kontoene på nettstedet vårt er for øyeblikket innrettet mot belønninger og cashback, og jeg beklager at dette gjorde det vanskelig å finne din spesifikke kjøpshistorikk.

Vennligst send oss en e-post til info@trendhim.no med bestillingsdetaljene dine. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å slå opp alt manuelt og avklare leveringsstatusen for pakken din!

Vi ser frem til å høre fra deg.

Med vennlig hilsen, ❤️

Enestående hurtig levering.

Enestående hurtig levering.

23 mars 2026

Hej Espen,

Din fantastiske feedback giver os energi! 🚀 Tak fordi du delte den med alle. Vi håber at se dig i butikken igen for flere fantastiske fund! 🛍️

Hav en fantastisk dag 🌞

Leslie, Trendhim