Trendhim Avis

2 655
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Trendhim er et av de beste nettstedene å handle ifra, jeg har handlet herfra flere ganger nå og det kommer ikke til å være siste heller Leveringen er ikke Norges raskeste, men helt ok De er allt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg fikk klokken etter ca 6 dager og jeg var veldig fornøyd med kundeservicen når det hadde gått rundt 4 dager så fikk jeg en lang mail der du beklagde så mye om pakken ender opp med og bli litt forsi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kjøpte et armbåndsur som dessverre viste seg å ikke gå rett. Tok kontakt med kundeservice, som på 5 minutter gav tilbakemelding om at jeg skulle ta det med til lokal urmaker og få byttet batteri på d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har handlet flere ganger hos Trendhim, hovedsakelig smykker og annet tilbehør, og har alltid vært veldig fornøyd. Varene holder god kvalitet, levering har gått raskt og problemfritt, og hele kjøps... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 655)

157 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

It is very sad that it was not packed…

It is very sad that it was not packed in nice box, previous time it was in nice box. Since it present and not cheapest one , it is really sad .

26 novembre 2025

Hello Iryna🌺.
Thank you for giving us your feedback. I am sorry to see that the packaging was not what you expected. I checked both your most recent order and the previous one, and we know the reason why your recent order was not packaged the same way as the first one. I will email you to explain in detail.😊
Talk to you soon!

Rask og flott service

Hei Toril 🤗

Tusen takk for den fantastiske 5-stjerners anmeldelsen! 🌟 Du kommer garantert til å uttale deg! 😉

Ikke glem: vi forsyner deg med alt av herretilbehør.✨

Karine, Trendhim

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt. Nydelig armbånd

Hei Trude,

Tusen takk for bestillingen din og den fantastiske anmeldelsen på Trustpilot! ⭐️
De fem stjernene? Vakre! ✨

Ha en flott dag videre!🎉

Amllel, Trendhim

Skuldervesken var akkurat så fin og…

Skuldervesken var akkurat så fin og anvendelig som jeg fikk inntrykk av på bildet, og den kom etter ganske kort tid. Gleder meg til å gi den bort i julegave til en god venn

Hei Lisbeth 😊

Din 5-stjerners anmeldelse er musikk i våre ører! 🎵💖 Vi setter pris på din lojalitet, og er begeistret for at du er en fornøyd kunde.

Nélia, Trendhim

Eg er kjempefornøgd med alt heile…

Eg er kjempefornøgd med alt heile vegen🌟😃

Hei Bente Sandøy,

Takk for at du sprer positivitet, og for at du er en del av Trendhim-fellesskapet!💯

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake med åpne armer!🤗

Sandra, Trendhim

Rask levering og god informasjon…

Rask levering og god informasjon underveis

Hei Anett,

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake med åpne armer!🤗

Karine, Trendhim

Stort og fornuftige priser

Stort utvalg og fornuftige priser. God nettside

Hei Jon 😊

Vi er takknemlig for at du valgte oss og for at du tok deg tid til å legge en 5-stjerners anmeldelse. 🌟 Tusen takk!

Flott nettbutikk.

Flott nettbutikk.
Greie priser i mange prisklasser og kvaliteter på produktene. Gode tilbud.
Lett forståelig tekst.
Utrolig hyggelige tilbakemeldinger på bestillingen og sjelden god oppfølging via mail angående bestillingen. Rask levering. Da kjøpet er en julegave kan det sies lite om produktets kvalitet på nåværende tidspunkt.
Hittil kjempefornøyd med bekjentskaper av nettsiden og salgsmetoden, blandt de beste jeg har handlet på.
Personlig servis.
Så gjenstår å teste produktet og hva som skjer ved et eventuelt bytte når det er en julegave som er kjøp såpass lang til i forveien før et eventuelt bytte/klage.
Anbefales for venner
Mvh Anita Karlsen

Hei Anita😊 !
Tusen takk for denne fantastiske og detaljerte anmeldelsen – den betyr virkelig mye for oss! Vi er glade for å høre at du likte prisene, produktutvalget, de tydelige beskrivelsene og den personlige servicen fra teamet vårt💛. Å vite at bestillingsopplevelsen og leveringen var problemfri, gjør virkelig dagen vår.
Ønsker deg en fantastisk høytid! 🎄✨

Hello Bjørn Oddvar 😊

Your 5-star review puts the biggest smile on our faces! 😄 It serves as a reminder of why we love what we do!

Here's to more stylish journeys ahead!🕺

Best regards,

Sandra, Trendhim

Navnestempel på pengbok!Stempelet av…

Navnestempel på pengbok!Stempelet av navnet på den vises veldig dårlig.Det er skuffende da det er julegave til min sønn.

12 novembre 2025

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse 🙏
Det er virkelig synd å høre at debossingen på lommeboken ikke ble slik du hadde forventet – spesielt når det er en gave. Det skal selvfølgelig se fint og tydelig ut.

Vi vil veldig gjerne hjelpe deg videre og finne en løsning 💛
Jeg har sendt deg en e-post hvor jeg ber om noen bilder, slik at vi kan vurdere saken og ta best mulig hånd om det for deg.

Takk igjen for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.
Vi står klare til å hjelpe! ✨

Trendhim, Celia ☀️

Veldig solid og godt håndverk.Altid…

Veldig solid og godt håndverk.Altid fornøyd

Hei Trond Campbell 😊

Agnes, Trendhim

Bra produkter, god service 👍

👍Bra produkter

Hello Linda,

Your incredible feedback fuels us! 🚀 Thanks for sharing it with everyone. We hope to see you back in the shop for more fabulous finds! 🛍️

Have a wonderful day 🌞

10 ut av 10!!

10 ut av 10!!! Meget god kvalitet til en bra pris og pakken ble sendt ut dagen etter jeg bestilte. Kjøpte ring med gravering og graveringen ble helt nydelig.❤️

22 octobre 2025

Hei Lena 😊

Toppservice

Rask og informativ levering Forståelig og velformulert innhold. 😆👍🏻

17 novembre 2025

Hei Arnfinn!
Tusen takk! 😄 Vi er glade for å høre at alt gikk knirkefritt, og at du syntes informasjonen var tydelig og nyttig. Tilbakemeldingen din gjorde dagen vår virkelig! 🙌
Ha en fantastisk dag videre! ☀️

Produktene virker simple

Produktene virker simple. Slipset har en ekstremt glorete orange farge; for karneval bruk. Siste gang jeg bestiller hos dere.

14 novembre 2025

Hei 😊

Tusen takk for anmeldelsen.

Vi beklager virkelig hvis slipset var for oransje for din smak. Vi forsøker alltid å vise fargene så nøyaktig som mulig på produktsiden – spesielt når produktet vises sammen med en svart dress – men noen ganger kan fargene fremstå sterkere i virkeligheten.

Hvis du ikke ønsker å beholde slipset, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å returnere det. Bare si ifra hvis du trenger hjelp 💛

Trendhim, Celia ☀️

Trendhim er et pålitelig selskap

Trendhim er et pålitelig selskap. Kundeservicen fungerer effektivt og virkningsfullt, med svært god kommunikasjon og tiltak fokusert på kundetilfredshet.

11 novembre 2025

Hei Andrzej Adam 😊

Gode produkter

Veldig fine og gode produkter.

16 novembre 2025

Hei Svein Arve 😊

Nélia, Trendhim

Var veldig pent klokke skrin og fine…

Var veldig pent klokke skrin og fine signerte bokstaver på

13 novembre 2025

Hei Ann kristin vasslid,

Vi ble overlykkelig av å vite at du hadde en fantastisk opplevelse med oss!🌛✨ Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake.🤗

Ha en strålende dag 🎉

Agnes, Trendhim

Topp handel

Rask og god service. Varen stod til mine forventninger.

14 novembre 2025

Hello Bjørn,

Thanks so much for sharing your experience - it's not just a big deal to us, but to our whole community! 🙌

Can't wait to see you back on our website! 😊

Have a fantastic day! 🌞