4,5

Produkter og service i top

Jeg købte en fræser til min traktor, og ikke blot er kvaliteten helt i top. Også den service, der følger med, er imponerende.
Hertil kommer, at monteringen rent faktisk foregår i Danmark.
Jeg kan derfor varmt, meget varmt anbefale TROFA i Horsens.

27 février 2026

Fantastisk service

Endnu en maskine købt hos Trofa, som altid tilbyder en service ud over det sædvanlige. Den blev leveret på den lovede dag og var pakket forsvarligt. Tidligere har jeg haft brug for reservedele og de er altid blevet leveret meget hurtigt og til fornuftige priser.

25 septembre 2021

Superservice

Superservice - selv i sommerferien. Sendte reservedele, som ingen andre kunne skaffe, straks. Så kan arbejdet i marken fortsætte.

3 août 2021

Hurtig og grundig

Hurtige og grundige svar på mine spørgsmål, og hurtig levering af køreklar maskine lige til døren.
Jeg kan kun give 5 stjerner.

8 mars 2021

Top service og kvikhed!

Har gennem årene købt forskelligt hos Trofa og har altid oplevet kvikhed og kvalitet fra Troels.

Havde lige nu brug for et teknisk råd til en af hans slagleklippere. Sendte mail. Svaret kom prompte og det var særdeles brugbart. Tak!

Kan anbefales.

14 septembre 2020

Extravagant god service

Jeg har for ca 5 år siden købt en hækklipper til min teleskoplæsser. kørte på et træ og ødelagde beslaget til klipperanen. Dagen efter modtog jeg vederlagsfrit nye dele klar til montering, og jeg køre nu igen.
Jeg må betegne det som extravagant god service.

11 août 2020

Fantastisk service

Fantastisk service.
Jeg købte en slagleklipper og fik grundig forklaring om klipper og montering.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Trofa.

1 juillet 2019

Jeg købte en slagleklipper 175cm med …

Jeg købte en slagleklipper 175cm med hydraulisk sideforskydning for knapt et år siden, og forleden dag brændte den kileremmene af.
Ringede til Trofa, som sendte ikke mindre end to sæt remme uden beregning, Blev sendt samme dag jeg henvendte mig, og modtog dem med pakkeposten næste dag kl 10:00

Super service !

11 juillet 2017

God hurtig service.

Den vare som min normale leverandør ikke kunne skaffe på 10 uger, skaffede Trofa til mig på 24 timer. Også selvom det ikke var listet på hjemmesiden.

Fin service.

14 juillet 2011

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit