À propos de l'entreprise

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Een hele goede ervaring

Ik heb, in tegenstelling tot anderen hier, wel een hele goede ervaring met TZS Bouwgroep. In de zomer van 2024 hebben de mannen van Niels (met name Zakaria) onze badkamer prachtig gerenoveerd. Er was haast bij en ze hebben de werkzaamheden keurig binnen 3 weken uitgevoerd. Toegegeven, de tegelzetters hadden soms wat vreemde werktijden, maar we waren allang blij dat ze het binnen de tijd probeerden af te maken. Zakaria deed met name het leidingwerk (electra en water) en is echt een vakman. Het verbouwen van je badkamer is altijd onhandig (zeker als je enige wc er in staat), maar met wat afstemming zijn we er altijd uit gekomen en nog altijd zeer tevreden.

1 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Renovatie van mijn badkamer.

Ik zou TZS bouwgroep zeker niet aanraden om je verbouwing te doen.
Het bedrijf profileert zich als een groot bedrijf met meerdere vaste mensen in dienst.
In werkelijkheid is het bedrijf van 1 man, Niels Koelink.
Het bedrijf is uitgeschreven uit het KvK handelsregister, terwijl de website nog gewoon in de lucht is.
Verder heeft hij een bedrijf ‘Koelink bouw’. Deze staat wél ingeschreven bij de KvK, maar hieruit handelt hij niet! Er is ook geen website. Alle correspondentie gaat via de TZS bouwgroep. Die dus officieel niet bestaat.

Ik zet even wat punten op een rij, anders wordt het verhaal wel heel erg lang.
Minpunten:
- Badkamer zou in 3 weken klaar zijn. In werkelijkheid werden dit 11 weken.
- Heel veel verschillende bouwlieden over de vloer. Deze werden niet ingelicht door Niels over de werkzaamheden die ze moesten uitvoeren. Ik moest dus al die 11 weken continue paraat staan en controleren op de werkzaamheden.
- Contact met Niels maken, was zeer lastig. Voor mij, maar ook voor zijn onderaannemers. Hij antwoordde zeer traag (soms wel 2 of 3 dagen later), of helemaal niet.
- Niels is zéér onbetrouwbaar in het nakomen van afspraken.
- Mijn huis heeft veel schade opgelopen op de tussenliggende weg van de voordeur naar de badkamer.
- Werklui kwamen vaak niet opdagen. Dit, door eigen zeggen van deze mensen, doordat ze niet (op tijd) betaald werden door Niels en daarom maar voor zichzelf elders gingen klussen om geld te verdienen.
- Nu, nog steeds, is de badkamer niet af. Dit is 18 weken na de aanvang van de werkzaamheden. Er moeten 2 tegels vervangen worden en een luchtventilatie is niet aangesloten. Alles is inmiddels betaald aan Niels, maar hij laat niets meer van zich horen. (Klassiek)

Pluspunten:
- De badkamer is heel erg mooi geworden
- De onderaannemer is een echte topper! Hij heeft de badkamer erg mooi gemaakt, is erg vakkundig en is letterlijk van alle markten thuis. Als iemand geïnteresseerd is in hem, dan geef ik graag zijn gegevens.

29 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Hier ook geen goede ervaring met dit…

Hier ook geen goede ervaring met dit bedrijf.
Voor een offerte voor betegelen WC werd twee dagen ik gebeld door een medewerker van Tsz.
Tijdens dat gesprek zegt hij; "Ik moet ophangen, ik bel u terug". Tot nu toe niks meer van Tsz gehoord!
Ik hoef niet meer gebeld te worden. Fijn bedrijf.

29 janvier 2025

Ze kwamen niet

Wat er mis ging: Ze kwamen sowieso niet opdagen op de afspraak.
Vervolgens geapped en dan krijg je : We komen iets later.
Ruim een uur later gebeld: Verbinding wordt verbroken.

Voor ons balen dat we ruim 2 uur hebben gewacht op offerte afspraak. Maar een geluk dat we verder niet met ze in zee zijn gegaan.
geen aanrader.

20 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik weet niet wat er met dit bedrijf aan…

Ik weet niet wat er met dit bedrijf aan de hand is. Ze hebben bij ons de badkamer gerenoveerd, op zich goed gedaan. Echter is de handdoekenradiator verkeerd geplaatst. Ze hebben beloofd dit te verhelpen, maar tot nu toe laten ze niets meer van zich horen, terwijl ze al ruim voor de vakantie dit zouden oplossen. Bellen, appen, mailen, het heeft allemaal geen zin. Ze laten het volledig afweten. Jammer want op zich had ik wel vertrouwen in dit bedrijf maar deze ervaring doet dat helemaal teniet. Gemiste kans.

26 septembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus