Underarmour Avis

2,4

Ordered a large number of products on Black Friday - never arrived. Customer service said there will be an investigation. A month in and no response. Everytime I reach out they say they can't do anyth... Voir plus

Mooi spul (als je je maat eindelijk weet) maar duur. Tijdens de Black Friday week hebben ze beide mn bestellingen plotseling en eenzijdig geannuleerd, omdat het product niet beschikbaar was. M... Voir plus

Ik heb de slechte reviews gelezen en vind, wat ik niet vaak doe, om aan te geven dat mijn ervaring met Underarmour heel goed zijn! De bestelling ging soepel, werd goed op de hoogte gehouden over de st... Voir plus

1. Argent & assurance

Informations provenant de diverses sources externes

Officiële site: Under Armour ondersteunt atleten met innovatieve sportkleding, schoenen en accessoires. GRATIS VERZENDING beschikbaar in Nederland.

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

TERRIBLE SERVICE

This is from the never seen! It takes a lot to send the orders. Then to make a return take three times. This is incredible!! They have no control over returns. I regret buying at this online store. But I WILL NEVER BUY. NEVER

14 janvier 2020

Want to cancel my order (asked to…

Want to cancel my order (asked to cancel within minutes realising I had selected wrong item), the item has not even been sent by the company yet, still in processing has been for days (took days to even get a response) and may be for days more, who knows.
But to cancel my order I have to wait for it to be sent first, then delivered so I can then return it, time for the return and then wait 14 days after that for refund. Seems like a waste of mine and their time. Maybe without my money for several weeks minimum and judging by their slow response on support longer.

20 août 2018

Wat een waardeloze webshop

Wat een waardeloze webshop. Ik bestel daar op 9 december, 2 bh's omdat ik weet dat het een prettig merk is. Ik betaal vooraf met ideal. En ik krijg een mail:

"Martine,
Je hebt net de beste sportkleding ter wereld gescoord! Bij UA hebben we maar één missie: ALLE SPORTERS BETER LATEN PRESTEREN. En alles wat je net hebt besteld, is ook met dat doel ontworpen. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een tweede e-mail.
Word elke dag beter,
het team van Under Armour"

Ik denk, wat duurt die verzending toch lang. Kijk ik in mijn account. Is de bestelling geannuleerd en het geld terug gestort. Dat laatste dan weer wel gelukkig.

Het is overigens niet alsof de bh's in kwestie niet op voorraad zijn, want dat zijn ze volgens de webshop dus wel.

Dus je annuleert zonder reden een bestelling en even een mailtje sturen kon er ook niet van af?

Best onbeschoft. Ik bestel hier nooit meer iets.

14 décembre 2017