Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Fin og venlig betjening men mad til priser der er helt af skiven i forhold til kvaliteten. Vi taler nærmest cafeterianiveau, det ringeste jeg længe har oplevet!

Noté 2 sur 5 étoiles

Ungt men, meget kompetent personale, efter nutidens normer…. Meget empartisk personale. Øl/vin og garniture, alt okay! Men,- fik så en mørbradbøf, - enten havde kreaturet fået for meget ensilag... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været i Silkeborg jobrelateret og har besøgt Underhuset ved 3 lejligheder, på forskellige aftener. 1x for frokost, 2x for at nyde en fyraftensøl. Maden var lidt halvdyr, men velsmagende. Servi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg deltog i en julefrokost med mit arbejde på Underhuset fredag den 6. december 2024. Lokalerne, maden og betjeningen var helt i top. Underhuset må uden tvivl være et af Silkeborgs bedste spisesteder... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurants & bars

Informations provenant de diverses sources externes

Gourmet restaurant Underhuset ligger i hjertet af det smukke Silkeborg, midt på byens torv med en dejlig udendørsrestaurant.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fantastisk mad

Fantastisk mad, serviceminded personale og flotte og hyggelige omgivelser. Alt i alt en fantastisk oplevelse som bestemt kan anbefales

5 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Sparsommelige med mængden af mad

Vi har for 3. år i træk holdt julefrokost på Underhuset. De 2 første år var helt fantastiske. I år var lidt mere skuffende. Vi sad lige foran indgangen, hvilket gav en del træk ( nogle skulle dog sidde der).
Vores oplevelse i år, i forhold til de sidste to år er, at der bliver sparet på maden. Flere gange måtte vi bede om mere mad, selvom de fortalte at der var lavet “portionsanretninger”. Dette har vi ikke oplevet før. De serverede det på fade, da vi var 7 der skulle dele (ligesom de forrige 2 år). Dette gjorde det umuligt at vide hvor meget hver mand kunne tillade sig at tage fra fadene. Jeg valgte at nøjes med 10 rejer til mit rugbrød. Så var jeg næsten sikker på at der var til alle. Silden var lige til øllet. Vi vil gerne komme igen, men er selvfølgelig lidt skeptiske for hvordan det ser ud næste år.
Vi er fuldt ud tilfredse med personalet og stedet.

22 novembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Det var ikke en god oplevelse.

Det var ikke en god oplevelse.
Det så ud som om der var blevet slået en fugl ihjel lige uden for indgangen. Der lå en masse fjer og dun.
Den burger jeg fik var bøffen tør og smagte ikke godt. Der var også alt for lidt dressing i den.

28 juillet 2025

Dårlig service

Vi bookede vores mors mindesammenkomst hos Underhuset d. 20 juni. Vi informeredes at man skulle give et minimum antal af forventede gæster, og vi angav 30 personer, men med mulighed for at vi kunne blive højst 40.

På dagen ankom vi til aftalte tid, og blev vist salen vi skulle være i. Da vi ankom stod der kaffe på nogle af bordene, ikke allesammen. Desværre var der heller ikke ikke dækket op til 30, og endnu mindre 40 personer. Det var en strålende smuk dag, og solen bagte, og der var meget, meget varmt i salen. Efterhånden som folk ankom, var servitricen slet ikke interesseret i at hjælpe til med at dække op til de gæster der manglede siddepladser, men havde meget travlt med at tage drikkevare ordrer - noget vi ikke havde talt om på forhånd - i stedet for at hente kaffe til alle borde, og sørge for at der var siddepladser til alle, det måtte vi selv sørge for. Vi blev i alt 38 personer, og der skulle derfor have været løbende fulde kander kaffe på bordene, samt siddepladser til alle.

Det var ikke en særlig god følelse vi gik derfra med. Underhuset er et sted vores mor var meget glad for at komme på, og vi er ligeså. Den 20 juni gik vi dog derfra utilfredse, og med en følelse af ikke at være behandlet ordentligt.

De to stjerner er givet da kaffen var udemærket, og kringlen meget lækker.

20 juin 2025

Fremragende oplevelse

6 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Underhuset er absolut en af mine…

Underhuset er absolut en af mine yndlingsspisesteder i Silkeborg - altid enormt høflig betjening, smukt anrettet mad som smager af noget, og så elsker jeg bare stemningen både inde og ude. Underhuset er en af Silkeborgs små perler, som bare skal opleves.

19 novembre 2024

Alle siger Underhuset er godt - det løgn

Alle siger Underhuset er godt - det er løgn. Jeg var derinde i aften med min veninde, vi skulle fejre min fødselsdag med god mad og vin. Det blev det ikke til. Dårlig mad til mange penge. Og vin på glas gør de ikke rigtig i. Og da tjeneren så spørger mig om oplevelsen af maden, fortæller jeg min mening, men der gøres ikke yderligere ved det fra tjenerens side. Det var første og sidste gang jeg er derinde. Øv øv at have brugt så mange penge derinde. Kunne have lavet maden bedre derhjemme.

28 octobre 2024

Fremragende Jorn-aften

Vi oplevede en aften med en velsmagende og velkomponeret 5 retters menu. Det var en kulinarisk oplevelse med nye smags-og synsindtryk. Aftenen bød samtidig på spændende oplæg og en god stemning blandt gæsterne. Betjeningen var i top med kompetente, venlige og opmærksomme tjenere.
Så derfor en fremragende Jorn-aften.

2 octobre 2024

Jeg har kørt glade Studenter i 7 år

Jeg har kørt glade Studenter i 7 år, og vi er altid blevet mødt af glæde.
Men ikke af Underhusets ejer. Studenterne havde vist mig en forkert vej. Og den viste til Underhuset. Og der var kun voksen skælud "Hvad ligner det" sagde underhusets ejer" jeg vækkede hans gæster der lå og sov kl 17. Og han ejede hele den nedre bydel. Vi ville blot ind til Drewsen, og han tog sig sikkert til hovedet af skam over Silkeborgs nye kendis.

3 juillet 2024

Forbavsende dårlig madoplevelse

Længe siden at vi har spist på så uambitiøs en restaurant.
Vi fik trancheret oksefilet med pommesfrites og bearnaise. Man skulle være minimum 2 personer, der bestilte det. Der var intet grønt til, så vi bestilte to gange salat også.
Da vi havde ventet længe fik vi maden som portionsmæssigt rakte til en person. Der skulle være 2 gange 300g kød, der var nok 300g. Vi måtte bestille ekstra pommes. Salaten var nok det værste, to små skåle iceberg med et par smagsløse tomater, lidt løgringe og noget kedeligt købedressing. Helt utroligt trist salat.
Vi var virkelig forbavsede over, at man kan få sådan en dårlig madoplevelse i dag. Vores første besøg i Silkeborg og første restaurantbesøg. Håber virkelig ikke, at dette er standard i Silkeborg.

11 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Uhøflig betjening, forkert/ glemt mad og surt kød

Vi var fire hvoraf 2 af os bestilte peberbøf - en medium stegt og en rød. Men bøfferne kom gennemstegte og jeg viste tjeneren at bøfferne var gennemstegt og bad om at få en rød(rare) som bestilt , og så bad jeg om at vi fikse pomfritter der hørte til retten. tjeneren kom tilbage med selvsamme bøf og spurgte med vrede om jeg var sikker på at jeg ikke kunne spise den og tjeneren påstod jeg havde bestilt en medium hvilket de 3 andre prompte og jeg afviste, jeg bad igen om at få det bestilte; efter lang ventetid kom min bøf som var rød men kødet var surt og pommesfritterne havde fået for meget.

8 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Tjenerne er sløve og svære at få…

Tjenerne er sløve og svære at få kontakt med, fik en pastaret med oksemørbrad, hvor halvdelen af kødet ikke kunne tygges, da tjeneren endelig kom, var den eneste kommentar, nå så er det derfor du ikke har spist ret meget...fik alligevel lov til at betale.

18 mai 2024

Skøn familie middag

Vi havde den skønneste familie middag, hvor vi fejrede vores yngste søns 19 år fødselsdag.
Maden smagte skønt og der var gode valgmuligheder for vores forskellige behov i familien der både dækker vegetarer, pesketarer og kødspisende. Stemningen er virkelig hyggelig på restauranten med imødekommende og uformel servering, og vi følte os hensat til et dejligt fransk brasserie som vi altid drømmer om.

27 octobre 2023

God oplevelse på Underhuset

Fik en 3 retters menu bestående af laks, oksemørbrad og æbletrifli. Fik hurtig og opmærksom betjening, maden var perfekt, lokalerne hyggelige, prisen mere end rimelig. Så ud til, at oplevelsen var den samme ved nabobordene. Havde en god oplevelse.

18 janvier 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus