À propos de l'entreprise

1. Agence de location de voitures
  2. Service de leasing automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Fair car rental in the Faroe Islands. Rental cars to competitive prices and luxury cars. Good rental conditions, unlimited mileage, anywhere delivery

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi valgte at leje en “brugt bil”

Vi valgte at leje en “brugt bil”, det var en fin og meget ren bil vi fik med en del ridser og småting men som alle var markeret med små klistermærker så vi ikke vi usikker på om skade var set.
Meget fair pris og gode priser når man betaler via Unicar til gebyr for at kører i deres 4 betalingstunneler deroppe.

21 juin 2025

Rekommenderas

Rekommenderas
Åker hellre till Unicar i Kungälv för service och reparationer istället för Göteborg.
Dom gör ett bra jobb för en låg kostnad.
Erbjuder gratis lånebil

5 août 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Kan ikke anbefales!

Bemærk disse vilkår!

"Kan jeg få mit depositum / forudbetaling tilbage ved aflysning mindre end 14 dage før lejemålets start?
Nej, hvis du aflyser senere end 14 dage før lejemålets start, kan du ikke få dit depositum / forudbetaling tilbage, heller ikke selv om det din regering, flyselskab, eller andre udenfor din indflydelse, der er årsag til at du må aflyse."

Måtte aflyse 10 dage før afrejse, og der var absolut ingen respit.

Kan ikke anbefales!

13 juillet 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk

Lejede bil ved Unicar 2 dage i oktober 2019. Bilen blev leveret på vores adresse til tiden. Vi var hjemme, da bilen blev leveret, men undrede os meget over, at der ikke blev ringet på døren ved leveringen, så bilen kunne inspiceres i fællesskab.

Ved aflevering i lufthavnen var der ingen ved Unicars kontor. Vi kunne læse os til, at nøgler i stedet skulle placeres i handskerummet, så det gjorde vi samtidig med, at der blev taget et par billeder på afstand.

Et par dage senere fik vi en meget kort mail fra Unicar med besked om, at depositum på 2000 kr ikke blev refunderet, da højre skærmkant havde en rids og skulle omlakeres. En omlakering kostede sjovt nok præcis 2000 kr ifølge mailen.

Bilen var bestemt ikke ny, og markerede skader var aldrig blevet udbedret tidligere. På vores egne billeder fra afleveringen kunne vi ikke se ridsen, det ville have krævet makro-billeder for at se den påståede mikro-rids! Men her var det jo ord mod ord.

Vores rejseforsikring dækker heldigvis i sådanne tilfælde, så vi bad pænt om en skadesrapport, så jeg kunne oprette en sag. Tilbage fik jeg et kort og ubehøvlet svar fra Unicar "Du kan få en kvittering på, at vi har taget dit depositum. Og læs vores betingelser!" Bevares...

Hold jer langt væk fra dette selskab, de er nogle krejlere.

13 novembre 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Troværdig udlejning af biler på færøerne

Vi lejede en fin Honda Jazz i 4 dage og alt fungerede perfekt. Man kan ikke booke direkte på nettet, men de svarer og bekræfter med det samme. God oplevelse og ikke problematisk som mange af de store selskaber. Og de prøvede ikke at sælge ekstra forsikringer.

13 octobre 2018

Superfin service

Jeg kan varmt anbefale Unicar. Rigtig god service og god responstid og det var nemt at både finde bilen og aflevere den igen i lufthavnen. Vi bruger meget gerne Unicar igen.

Mvh
Alexandra

18 septembre 2018

Vi kan varmt anbefale Unicar.fo

Vi kan varmt anbefale Unicar.fo. Vi lejede en bil gennem Unicar.fo, da min familie og Jeg besøgte Færøerne. Vi fik en meget professionelt og hjælpsom oplevelse hos Unicar.fo fra start til slut, som var med til at gøre vores ophold perfekt. Hos Unicar.fo får man alle nødvendige forsikring med i prisen, så man undgår ubehagelige overraskelser.

28 février 2018
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus