L'entreprise a répondu
Nadat onze vorige leverancier (inmiddels failliet) ons opgezadeld had met horren, waardoor wij onze ramen niet meer dicht konden krijgen, hebben wij kontakt opgenomen met Zwamon. Wij hebben toen advi... Voir plus
L'entreprise a répondu
We zien dat de horren die vanmorgen geplaatst zijn een fraai, hoogwaardig en gebruikersvriendelijk product zijn. Gemakkelijk te bedienen, nemen niet teveel daglicht weg. Aanrader!
Vandaag een plissehordeur en een inzethor laten plaatsen door Kalisvaart Zonwering. Het resultaat mag er zijn. Ziet er fantastisch uit. Wij zijn erg tevreden over de producten en het aanbrengen van d... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Onze horren zijn een begrip in Nederland. Door onze eigen fabriek in Boxtel (N-Br) leveren we de beste kwaliteit maatwerk, meestal binnen een week bij jou thuis. Door een volledig assortiment en jarenlange ervaring krijg je de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.
Je mag dit verwachten:
Hordeuren worden dagelijks gebruikt en moeten dus zeer degelijk zijn. Maar je koopt ook niet elke dag een hordeur, dus we geven je graag een goed advies. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen.
Onze plisséhordeur is de best verkochte hor in Nederland! Hij ziet er stijlvol uit en je kunt deze hordeur op ieder type deur plaatsen, zowel voor dubbele deuren als bijvoorbeeld schuifpuien. Ook kan hij in kozijnen van verschillende materialen gemonteerd worden, zoals kunststof kozijnen. Met de vernieuwde Plissé kun je nu écht helemaal ongestoord genieten van frisse lucht in huis. Je hoort nu geen geratel meer van je hordeur maar enkel het gezoem van de insecten buiten. Daar doen ze immers goed werk, niet binnen.
Schouwrooij 18, 5281 RE, Boxtel, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
makkelijk bestellen, duidelijk wat risico is als je zelf inmeet.
prijs goed
levering binnen 1 week. hoe mooi is dat.
Order plaatsen prima. Levering helaas niet vlgns 1e opgave, verder wel correct afgeleverd. Helaas geen montage instructie bij gevoegd. Ben zelf wel technisch dus geen probleem. Echter bij het uittrekken van de hor loopt hij niet netjes verticaal. Staat dus scheef , ZWAAR minpunt. Het schijnt dat dit te verstellen is. HANDLEIDING ontbreekt, dus weet niet hoe.

Réponse : Unilux
Ziet er fantastisch uit. Wij zijn erg tevreden over de producten en het aanbrengen van de hor en de deur.

Réponse : Unilux
Super snel op gemeten en sneller geplaatst als gepland toppie

Réponse : Unilux
Een prachtig product we hebben er veel plezier van en zou vele onder ons deze hor aan bevelen.

Réponse : Unilux
Goed advies van Ambiance in Zeeland en vakkundige installatie van de Unilux hordeur en inzethor. Zelfs het draaikiep raam bijgesteld zonder moeite.
Heel fijn.

Réponse : Unilux
Via de website hebben wij een plisse hordeur besteld en zelf gemonteerd.
De hordeur lijkt van veel betere kwaliteit dan de vorige die wij hadden (ander merk), en ook de montage met schroeven is robuuster, dus ik heb wel vertrouwen in dit product voor de toekomst.
Opmeten en bestellen is wel even goed lezen en opletten (zeker ivm geen retour indien verkeerde maat bij zelfmontage!), maar is wel goed te doen als je de instructies op de website en YouTube goed doorneemt.
Wij hebben toen advies gekregen van Jean Pierre van dit bedrijf. Oké, het is niet echt goedkoop, maar dan krijg je ook wat. Wij zijn er zéér tevreden over. Keurige man, totaal niet opdringerig. Wij zijn er inmiddels wel achter, GOEDKOOP IS DUURKOOP!! Jean Pierre, super bedankt!!

Réponse : Unilux
We hebben een hordeur van Unilux laten plaatsen bij de openslaande tuindeuren door Put Zonwering Heerde. Wat een plaatje, een mooie toevoeging op de bestaande zonwering en dit zal zomers de koele lucht binnen laten zonder vliegen.

Réponse : Unilux
Geweldige deurhor en zeer professioneel geplaatst.

Réponse : Unilux
Netjes geplaatst en goede kwaliteit. Zijn er erg blij mee!

Réponse : Unilux
Erg blij met onze hordeur in huis. Het loopt lekker soepel en maakt niet veel lawaai. Vakkundig geplaatst door Daanje in Scheemda.
Laat de zomer maar komen.

Réponse : Unilux
Super blij met onze nieuwe plissé hordeur!
We hadden al een hordeur van bruinzeel, maar die hebben we nu laten vervangen. Omdat mensen deze vaak niet zagen als ze naar buiten wilde en deze daardoor uit zijn voegen is geraakt. Dit is voor ons een vele verbeterde uitvoering wat een verschil! Hij loopt netjes langs de rails en hij is goed te zien voor iedereen. Ook is het fijn dat als je ff naar binnen moet voor wat drinken te halen, hij half open gezet kan worden en ik met volle handen er makkelijker door kan. De deur loopt super soepel en is bijna geruisloos. Echt topkwaliteit.
Hij is gezet door Althoff Doesburg. Hij zat binnen een korte tijd netjes in de deur. Super blij met zowel de deur als de zetter. Top laat het zonnetje maar dan schijnen

Réponse : Unilux
De horren van Unilux zijn erg gemakkelijk om te instaleren en om te verwijderen. Door de extra set opstel blokjes(die bij de horren kwamen) konden we de horren bij verschillende leveranciers van kunstof kozijnen gebruiken. Wij zijn meer dan tevreden met onze aankoop.

Réponse : Unilux
Afgelopen jaar in totaal 9 raamhorren aangeschaft van Unilux. Mooi afgewerkt en strak. Passen precies in de raamopeningen. Reden om nu voor deurhorren (plissé) van Unilux te gaan kijken. Inmiddels aangeschaft bij, en afgelopen week gemonteerd door, ons locale zonweringbedrijf en we zijn er heel tevreden mee. Een nieuw sieraad voor onze woning.

Réponse : Unilux
En savoir plus sur les différents types d'avis.