UTC - Utrechtse Taxi Centrale B.V. Avis 70

4,8

Op aanraden van iemand die ook midden in de nacht van Schiphol naar Utrecht moest, boekte ik een taxi bij de Utrechtse taxi centrale. Het was een fijne rit en bovendien ook gezellig.

De taxi was er snel (middenin de nacht), schone auto, vriendelijke chauffeur. Ook rustig gereden. Fijne rit.

Zeer vriendelijk persoon aan de telefoon gesproken en een betere chauffeur kan je niet wensen: meneer Boulachyani. Op tijd, vriendelijk en heel aardig.

Mooi op tijd kwam de taxi. Is immer moeilijk om precies aan te geven wanneer van Schiphol opgehaald te moeten worden, ivm juiste aankomsttijd, koffers beschikbaar s.d. Prima geregeld bij ‘STA-balie... Voir plus

1. Service de taxi
  2. Société de transport en bus et autocar
  3. Service de taxi minibus
  4. Station de taxis
  5. Service de transport

Binnen 10 minuten een taxi die u ophaalt? Dat lukt UTC doorgaans heel goed. Dat komt omdat UTC wordt gevormd door meer dan 50 zelfstandige ondernemers die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. De Utrechtse Taxi Centrale is ontstaan door bundeling van twee grote taxibedrijven die inmiddels een hechte geoliede organisatie vormt. UTC heeft een werkgebied waar behalve Utrecht ook Nieuwegein, de Bilt, Bilthoven, Maarssen en Houten onder vallen. De chauffeurs die u ontmoet, zijn representatief gekleed en veelal zelf gemotiveerd ondernemer binnen de coöperatie die de Utrechtse Taxi Centrale is. Er zijn gedegen onderlinge afspraken gemaakt om de kwaliteit en het serviceniveau te kunnen waarborgen. Het gehele representatieve wagenpark van ruim 170 voertuigen is voorzien van de modernste satellietverbindingen. Dat betekent dat er altijd een verbinding is met de taxi die het dichtst bij u in de buurt is. De chauffeur krijgt automatisch, via de centrale uw bestelling op zijn dataterminal. Uitzonderingen daargelaten, behoren lange wachttijden daardoor tot het verleden. Op de Centrale, het kloppend hart van UTC, houdt de computer met behulp van GPS bij waar iedere auto zich bevindt en selecteert automatisch de volgende rit die zich het dichtst bij de eindbestemming bevindt. UTC is TX-Keur gecertificeerd.

4,8

N'a pas répondu aux avis négatifs

Op tijd, vriendelijk en goede rijstijl

Op tijd, vriendelijk en goede rijstijl. We zijn heel tevreden!

20 décembre 2025

Réponse : UTC - Utrechtse Taxi Centrale B.V.

Dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over onze chauffeur en rijstijl.

Op tijd

Op tijd! En in order!

5 décembre 2025

Réponse : UTC - Utrechtse Taxi Centrale B.V.

Dank u wel. Goed om te horen dat alles in orde was.

Goed en snel

23 novembre 2025

Réponse : UTC - Utrechtse Taxi Centrale B.V.

Dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent over onze service.

Vanavond weer een prima rit gehad met UTC

Vanavond weer een prima rit gehad van Schiphol naar Utrecht.
Keurige en behulpzame chauffeur Isa.
Netjes op tijd en keurige rijstijl.

31 octobre 2025

Réponse : UTC - Utrechtse Taxi Centrale B.V.

Dank u wel. Fijn dat u opnieuw een prettige rit heeft gehad met onze chauffeur Isa.

‘n top rit naar Schiphol!

De chauffeur was prima op tijd en heel behulpzaam met koffers in de auto zetten!
Heel vriendelijk 👍

28 octobre 2025

Réponse : UTC - Utrechtse Taxi Centrale B.V.

Dank voor uw mooie review. Goed om te horen dat de chauffeur behulpzaam en vriendelijk was.

Prima rit op alle fronten.

Keurig op tijd, vriendelijke chauffeur, keurige auto.

29 octobre 2025

Réponse : UTC - Utrechtse Taxi Centrale B.V.

Dank u wel voor uw reactie. Fijn dat alles naar wens was.

Fijne chauffeur Ali

25 octobre 2025

Réponse : UTC - Utrechtse Taxi Centrale B.V.

Dank voor uw review. We geven het compliment graag door aan Ali.

Perfect einde van vliegvakantie

Zaterdagnacht teruggevlogen van Athene naar Schiphol, vantevoren online een rit naar Utrecht geboekt bij UTC.

Op afgesproken tijdstip stond zeer vriendelijke chauffeur te wachten en we zijn heerlijk relaxed naar huis gebracht.

En dat ook voor een hele nette vaste prijs.

Perfecte afronding van onze vakantie

5 octobre 2025

Ik vind dat hij mooi op tijd was want…

Ik vind dat hij mooi op tijd was want onze rit was naar ziekenhuis voor dagbehandeling in de ochtend is het altijd chaotisch waar we wonen ik twijfelde daarom..en hij was super aardig, netjes en het was ook super gezellig dat help je als je naar ziekenhuis gaat 🙂 heel erg bedankt!

26 septembre 2025

Zeer goede ervaring

Zeer makkelijk reserveren via internet, liep vlot en soepel, taxi was ruim op tijd en we hadden zelfs een ruime bus. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur

21 septembre 2025

Betrouwbaar en behulpzaam

Ik heb een rolstoeltaxi geboekt voor een retour Nieuwegein naar Schiphol voor 4 personen met koffers, handbagage en een scootmobiel. Zowel de chauffeurs van taxinummer 301 als 308 gaven een goede service. Die van 308 had een kleine vertraging maar liet dit keurig van tevoren weten. Ik raad UTC aan.

11 septembre 2025