Vanhallenamsterdam

Linnen herenpak maat M besteld, alleen een synthetisch jasje ontvangen. Zeer slechte kwaliteit uit China. En retourzending moet naar.... China, op eigen kosten (60 euro). En dan weet je nog niet zeke... Voir plus

Juni een linnen overhemd besteld. Na betaling al een onderbuikgevoel. Na een week of drie, met tussenmailtjes dat alles voorspoedig verloopt, het shirt ontvangen. Chineze synthetische troep, geen... Voir plus

Slecht product wat geheel niet is wat de foto’s beloven. Materiaal is écht synthetische troep en maten zijn niet de juiste. Spul kwam 4 -5 weken na bestelling in de twee deelleveringen in de als... Voir plus

Dit zijn oplichters! Zij mogen niet verkopen in Nederland, zonder dat er etiketten in de kleding worden geplaatst en er juiste informatie over de kleding wordt gegeven. Het is allemaal synthetisch en... Voir plus

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nice stuff but snooty owner

Nice stuff but snooty service, some shop assistants are helpful but if you don’t hang your stuff back up prepare to be shouted at. Unless of course you’re there with a man in which case they will buzz around you and be very attentive.

30 mai 2026

Bestelling niet geleverd.

Op 30 mei twee truien besteld en betaald. Bestelling en verzending bevestigd. Een Track & Trace bericht ergens in juni meldde dat het pakket zou zijn aangekomen in... Engeland. Bedrijf volkomen onbereikbaar. Mailadres bestaat niet (meer).
Pure oplichterij!

10 juillet 2025

This company is a total SCAM

Van Hallen Melbourne is Chinese and is a total SCAM. I was told that the courier could not gain access for delivery. That was months ago. Since then I have had countless apologies and follow ups with "Lily" who is either a talented English speaker or AI. Couldn't be more polite or concerned. No luck, no results! I paid for nothing! AVOID AT ALL COSTS! DO NOT BE FOOLED!

23 mai 2025

VAN HALLEN MODE................ OPLICHTERS.

BESTELLING NR 1146 VAN APRIL 2025
Dit zijn zeer grote oplichters. Zij bevestigen dat je wat besteld en betaald hebt maar levering vindt NEVER NOOIT PLAATS.
JE KAN NIET RECLAMEREN WANT ZE ZIJN ONVINDBAAR.. HET IS ERGERNIS ALOM
ZE ZIJN TOTAAL NIET BEREIKBAAR.
MIJN ADV IES
GEEN ZAKEN DOEN MET DEZE OPLICHTERS

5 juillet 2025

I thought it was a flannel shirt

I thought it was a flannel shirt, the images make it look like that, in the end it is a plastic shirt with a fake flannel pattern on the outside. What a total waste of money, avoid this scam shop at all costs.

14 juin 2025

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Ze reageren ook niet op berichten. Ik ben gestapt naar nietbzorgd.nl. Ik ben nu in afwachting van de afhandeling jegens deze oplichters.

15 mai 2025

Nepwebshop

Nepwebshop, bestel er niet!! Ik heb nietbezorgd.nl aangeschreven om het geld terug te vorderen.

7 juin 2025

Oplichting!!!!!!

Oplichting!!!!!!! waarom blijft zo iets online. Dat mensen kunnen blijven bestellen. De provider is medeplichtig als je dit online toelaat.

16 mai 2025

Een ster is al teveel

Een ster is al teveel. Na bestelling is er met geen mogelijkheid contact krijgen met de leverancier. Website is inmiddels offline zie ik.

30 avril 2025