Coordonnées de contact

1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede begeleiding.

Goede begeleiding.
coaching is altijd bereikbaar.
Geven goede uitleg.
Ik leer veel van de opleiding in een korte tijd.
Overleggen veel met ons waar behoeften aan is.
Echt een aanrader!

16 avril 2026

Onterechte angst

In het begin dacht ik dat ik weer maar eens tegenover oplichting stond. Maar eens de opleiding gestart was, vielen alle twijfels weg. Heel goede begeleiding en vooral, je krijgt de ruimte alles op je eigen tempo te verwerken.

6 avril 2026

Start bij Vayloo

Sinds kort ben ik gestart bij Vayloo en ik ben nu al ontzettend tevreden. Waarin ik in het verleden vooral heel sceptisch bleef over het appointment setten en de mogelijkheden op dit gebied, heb ik bij Vayloo echt het vertrouwen gekregen hierin persoonlijk en professioneel te kunnen groeien. Wat Vayloo in mijn ogen heel sterk maakt is dat iedereen op zijn eigen tempo mag en kan leren en ontwikkelen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Betrokken, flexibel en altijd bereikbaar

De begeleiding bij Vayloo is echt top van begin tot eind. Je staat er nooit alleen voor en kunt altijd terecht met je vragen, waarop je duidelijke en eerlijke antwoorden krijgt.

Wat ik vooral waardeer, is hoe flexibel en betrokken ze zijn. Als de planning anders loopt, passen zij zich moeiteloos aan en staan ze altijd klaar om extra hulp te bieden waar nodig. Geen vraag is teveel en ze nemen echt de tijd om alles rustig en helder uit te leggen.

Een hele fijne ervaring met een team dat oprecht met je meedenkt en je optimaal ondersteunt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is echt geen oplichting

Ik vond het heel spannend, want was bang voor oplichting… Ik ben nog bezig met de opleiding en het bevalt goed. Ze doen alle mogelijke moeite om je alles uit te leggen (meer coaching-momenten, extra info, enz.).

toppers

Je wordt bij Vayloo echt goed begeleid van A tot Z. Je kan met al je vragen terecht en er wordt duidelijk antwoord gegeven. Ze zijn altijd bereikbaar en geen vraag is teveel. Het zijn zulke lieve mensen die het met alle liefde aan je uitleggen en dit doen!

Vayloo 👌

Ik heb heel veel geleerd bij Vayloo, en ik ben zeer tevreden over de opleiding. Ik vind het echt een mooi concept dat je meteen na je opleiding baanzekerheid hebt.
Aanrader!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed opgebouwd en een fijne sfeer

Toen ik begon met de cursus was ik hier nog wat sceptisch over. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar ik wilde graag mijn kennis naast het appointment setten in de dm’s uitbreiden.

Na een super leuk gesprek met Lies besloot ik toch te gaan starten. Met een super leuke groep begonnen we aan de cursus. Ik heb enorm veel geleerd van Lies zelf maar ook van de anderen. De sfeer was super goed, iedereen durft vragen te stellen.

Tijdens en na de cursus werd ik en nu word ik nog steed enorm goed begeleid. Lies en Derk zijn beide vrijwel altijd bereikbaar en anders is er altijd iemand anders die wil helpen.

Al met al voor mij een hele goede keuze dat ik hieraan ben begonnen. De cursus was goed opgebouwd, de sfeer is fijn in de groep en iedereen wil groeien!

5 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vayloo is jouw extra stap voor resultaat en appointment setting kennis

Vayloo geeft je de kennis en het vertrouwen om écht zelfstandig aan de slag te gaan als appointment setter.

Ze nemen je mee in een traject waar je alles leert over marketing en de juiste manier van afspraken plannen. Naderhand kun je meteen in de praktijk aan de slag met de klant en dus al resultaten gaan boeken!

Bij vragen kun je terecht bij de coaches die er alles aan doen jou voor de volle 100% te laten slagen en je de ‘vleugels’ te geven, waarbij je veel kansen krijgt tot doorgroei mogelijkheden tot bijvoorbeeld closing.

Je hebt de vrijheid om te werken wanneer het voor jou doordeweeks past met de vastigheid die je zoekt. Ik ben heel blij dat ik ben ingestapt en samen met Vayloo aan de slag ben gegaan, geen moment spijt van gehad.

Het is een warm bad en een fijn team om mee samen te werken.

Een aanrader voor iedereen die na zijn appointment setter opleiding nog een stap verder wil gaan tot het boeken van waardevolle afspraken met resultaat!🤎

10 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Een life-changer, één van de beste keuzes die ik heb gemaakt!

Toen ik begon bij Vayloo had ik echt totaal geen ervaring met online marketing of sales. Ik stond op een punt dat ik iets nieuws wilde leren, maar eerlijk is eerlijk: met een druk gezin dacht ik ook meteen hoe ga ik dit ooit combineren, maar dat gevoel was zó snel weg. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd en veilig. Alles wordt rustig, duidelijk en stap voor stap uitgelegd, waardoor je merkt: hé, ik kan dit gewoon!

Wat ik echt heel bijzonder vind, is het fijne en veilige leerklimaat. Je doet het niet alleen: je hebt veel contact met andere cursisten, je deelt successen, twijfels en ervaringen met elkaar. Dat gaf mij enorm veel motivatie en vertrouwen.

En Lies en Derk… wat een toppers. ❤️
Ze staan altijd klaar, geen vraag is te veel, en ze blijven je oprecht positief motiveren, ook als je zelf even twijfelt. Je voelt dat ze echt met je meedenken en willen dat je groeit.

Ik heb hier niet alleen kennis en vaardigheden opgedaan, maar ook veel zelfvertrouwen en nieuwe toekomstmogelijkheden gekregen. Die mij als moeder veel rust en ruimte heeft gegeven, maar waarbij ik mezelf ook onwijs kan uitdagen en telkens kan blijven groeien. Ik ben zó dankbaar dat ik deze stap heb gezet.

Achteraf kan ik alleen maar zeggen: dit was één van de beste keuzes die ik heb gemaakt.

10 décembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus