Havde bestilt et kamera, men glemte rabatkoden (visse produkter har deres egne rabatkoder). Skrev så til vafefoto, og fik hurtigt svar. De fik den skrevet ind på ordrebekræftelsen. Jeg fik både godt p... Voir plus
Lisez les avis des autres
For første gang prøvede jeg at bestille hos Vefa Foto. En Evertech DigiMate III Billedbank m/160GB Harddisk, samt en Canon Kursus DVD Tæt på EOS. Søndag bestilt, mandag besked om afsendelse, tir... Voir plus
Ordre nr. 93892 (Ordredato: 17.04.2019) Supernem hjemmeside som giver godt overblik. Gode søgemuligheder. Bedst af alt nogle af de bedste priser jeg kan finde på kameraudstyr. Har senest købt rense... Voir plus
Jeg har handlet flere gange med Vefa via deres netbutik og har kun haft rigtigt gode oplevelser med dem. Kan varmt anbefale andre at handle dér. Ifm min seneste bestilling modtog jeg besked om a... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Fotohandel i Vejle med stor teknisk ekspertise. Sender til hele landet. Forhandler Canon, Nikon, Sony, Fujifilm. Speciale i brugt fotoudstyr og stort udvalg af film til analog fotografering. Webshop på www.vefafoto.dk
Coordonnées de contact
Kirkegade 11 B, 7100, Vejle, Danemark
- salg@vefafoto.dk
- www.vefafoto.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Fantastisk service og hurtig levering.
Fantastisk service og hurtig levering.
Jeg giver dem 5 stjerner, hvis de indfører fri fragt på ordrer over en bestemt beløbsgrænse.
Vefa foto anbefales!
Vefa foto dækker mit behov for en old school fotoforretning med nærhed og empati. Samtidig som en moderne web-shop med en god service og levering.
Jeg kan varmt anbefale denne forretning til den moderne fotograf der ønsker en god service.
Som uddannet professionel mode- og portræt fotograf, men nu pensioneret og "amatør" natur fotograf dækker VEFA hele mit behov.
Min varmeste anbefaling til unge og ældre fotoentusiaster. Bjarne Johannsen (@Bamme Foto).
Utrolig tilfreds 😊👍
Vefa Foto, kan klart anbefales.
Rigtig god service og kommunikation. Og gode priser på analog film.
Rigtig fint
Rigtig god kundeservice og gode priser på nyt og brugt. Har man brug for hjælp til et produkt, skal man bare spørge dem, så hjælper de. Jeg handler der gerne igen.
Fornuftige priser og hurtig…
Fornuftige priser og hurtig forsendelse.
Faldt over et brugt produkt på deres hjemmeside. Bestilte søndag aften, sendt mandag og modtaget tirsdag.
Varen var i fin stand med original emballage og alle manualer og software. 5/5 og ikke sidste gang jeg har handlet der.
Perfekt service
Perfekt service! Rigtig god vejledning over telefonen. Og da jeg valgte at returnere den købte vare blev pengene øjeblikkeligt sat tilbage på min konto.
kundeservice .......
kundeservice ........ - det er ikke noget de kender !!!

Réponse de Vefa Foto
Manglende lagerstatus, men god pris
Den sidste stjerne får de, hvis man kunne se, om de reelt har produkterne på lager, når man bestiller. De var dog hurtige til at få fremskaffet varerne som var her en uge efter bestilling og fin kommunikation undervejs.
Service som “i de go’e gamle dage”...
Fandt et lidt specielt og halvdyrt kamera på Vefas hjemmeside om eftermiddagen. Ringede og fik at vide at det var på lager. Aftalte at betale asap og at de pakkede asap. Pakken kom dagen efter! Og ikke nok med det, så kom et tilbehør, som ikke lige var på lager ved første forsendelse nogle dage efter sendt gratis. Alt som aftalt, service som “i de gode gamle dage”: Sådan er Vefa at handle med.
God kundeservice, handler gerne igen.
Har handlet flere gange ved Vefafoto. Jeg er meget tilfreds.
Har prøvet at kampagnevarer har været udsolgt, og leverandører derved havde længere leveringstid end normalt, men der var hurtigt besked på mail tilbage fra Vefafoto med forventning til leveringstid, og spørgsmål om det var ok med mig. Dejligt med den personlige kontakt, i stedet for et automatiseret svar.
Glad kunde her
Fantastisk butik med lynhurtig forsendelse og gode priser. Kan varmt anbefales 👌
God service og hurtig levering.
Kanon service, og hurtig levering. Kan klart anbefales! Kommer helt sikkert igen.
God webshop - de bedste priser!
Ordre nr. 93892 (Ordredato: 17.04.2019)
Har senest købt renseprodukter til mit SONY A7R3 til rens af sensor, og til rens af optik. Alle varer var på lager og blev leveret næste hverdag.
Jeg vil bestemt benytte Vefafoto.dk igen.
Intet at sætte en finger på
Jeg har købt kamera+objektiver hos Vefa, og kørte ind forbi da jeg var i Jylland alligevel. Meget behagelig og kompetent vejledning. Tingene kom som aftalt.
Min yndlings pusher af kamera gear!
Min yndlings pusher af kamera gear!
De har stort set alle produkter.
Ok priser.
Hurtig og fejlfri levering.
Velfungerende webshop og fin service
Har netop via Vefa Fotos webshop købt og fået leveret Nikon-objektiv og diverse fototilbehør. Selvom det pågældende objektiv ikke var på lager, blev det skaffet til veje i løbet af ganske få dage. Alt omkring bestilling, betaling og levering fungerede således hurtigt og perfekt uden problemer af nogen art. I forbindelse med købet havde jeg desuden behov for nogle supplerende produkt- og leveringsinformationer m.m. og talte ved 2 lejligheder med forretningen, hvor jeg hver gang tilsvarende fik fin betjening og klare svar på mine spørgsmål. Da Vefa's tilbud samtidig prismæssigt er absolut fornuftige, kan jeg derfor kun på det varmeste anbefale forretningen og dens webshop.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.