Verhuisliftflexibel Avis 22

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Agressief eigenaar aan de telefoon. De medewerker die komt spreekt geen Nederlands en werkt onveilig. Deze bedrijf adviseer ik niet. Je bent gewaarschuwd bij deze.

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima hulp. Planning voor de volgende dag zo gemaakt. Kreeg op de afgespoken tijd een belletje dat hij onderweg was (had afgesproken dat wanneer afspraken daarvoor zouden uitlopen dit even te laten... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Agressief

Deze bedrijf adviseer ik niet. Je bent gewaarschuwd bij deze.

19 février 2026

Niet komen opdagen

Niet komen opdagen! Totaal onbetrouwbaar! Ik belde een paar dagen van tevoren om de afspraak te bevestigen - toen was hij er niet! Hij nam de telefoon op op het afgesproken tijdstip en hing toen op. Vervolgens belden we nog 6-8 keer in de uren erna, waarna hij meer dan 2 uur te laat arriveerde (in Amsterdam) en ons 50% meer probeerde te laten betalen.

6 décembre 2025

Komen niet opdagen

Komen niet opdagen, nemen de telefoon niet meer op en reageren niet op appjes terwijl ze gewoon online zijn. Stonden we helemaal klaar met de spullen, konden we met spoed een andere lift regelen.

14 septembre 2025

Spoedafspraak kunnen

Spoedafspraak kunnen maken. Netjes op tijd en klus binnen 15 min geklaard.
Waarom 1 ster? Gebeld en €100 spoedtarief afgesproken. Na de klus €150 en aan de telefoon zeggen dat ik hem verkeerd heb verstaan….
Wij allebei spreken gewoon goed Nederlands en weet dat ik daarin geen vergissing heb gemaakt. Heb het betaald, maar voor mij geen zaken meer. Voor anderen die het erop wagen: zet je tariefafspraken vast via whatsapp

21 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en goede service

We hadden heel snel een verhuislift nodig. Het pakket paste niet in de lift. Binnen een uur stonden ze voor de deur. De medewerker heeft ons heel goed geholpen en de kast zelfs op zijn plaats gezet. Wij zijn heel tevreden!!

6 mars 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Prima hulp.

Prima hulp.
Planning voor de volgende dag zo gemaakt. Kreeg op de afgespoken tijd een belletje dat hij onderweg was (had afgesproken dat wanneer afspraken daarvoor zouden uitlopen dit even te laten weten).
Ik had 1 groot artikel en met even afstemmen hoe en waarop te letten, stond het artikel zo boven.
Een goede ervaring.

4 janvier 2025

Geen zaken mee doen!

Geen zaken mee doen!
Huur deze natte tosti niet in. Komt afspraken niet na! We hadden om 10:00 afgesproken, belt 09:59 dat hij het niet gaat halen en dat er iemand anders komt. Hierdoor 25min moeten wachten. Vooraf foto's gestuurd waar de verhuislift kwam te staan, duimpje terug gehad. Bleek het achteraf toch niet goed, hierdoor 20min moeten wachten totdat er een parkeerplek extra vrij kwam zodat de verhuislift nu wel goed stond. Ergens verwacht je dan wat coulance doordat hij te laat is en niet goed communiceert en we hierdoor tijd verloren zijn, maar nee, dubbel uur tarief moeten betalen omdat we dus 1 uur en 20 minuten bezig waren. Uiteraard kon de betaling alleen contant. Wss wordt het wel gewoon aangegeven bij de belastingdienst zodat er netjes belasting over betaald wordt betaald.

Wat een pannenkoek deze gozer, echt geen zaken mee doen!

27 juillet 2024

Ze komen niet

We hadden eerst de reviews niet gelezen en besloten een afspraak te maken. Dit hebben we via de mail gedaan en toen ook nog telefonisch bevestigd. De dag van is er helemaal niemand en ze nemen ook de telefoon niet op. In de middag weer gebeld en zeggen ze dat ze dachten dat het morgen was en dat ze ons 3 x teruggebeld hadden, dit was helemaal niet het geval. We stonden met 6 man te wachten en hebben een andere maatschappij gebeld die ons gelukkig kwam helpen. Verhuisliftflexibel is onebtrouwbaar associaal en liegen alleen maar. Over de telefoon proberen ze het goed te praten dat het kantoor een fout heeft gemaakt en blijven je broeder noemen, nou deze broeder hoeft niks meer van ze.

21 février 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Extra cost because they were an hour late

One hour late. Had a mover to help me but they had to leave so then I needed one of the verhuisliftflexibel guys to help me. They still charged me for the extra person even though it was only necessary because they were late. They never called to give updates on their time. They were done in 40 minutes but still charged for one hour. 160 euro in total. 2 stars because they actually completed the work well but they are really unreliable with the time and should not have charged me for the extra person. I definitely do not recommend them.

29 novembre 2023

Zeer onbetrouwbare bedrijf

Telefonisch aangeven om via wapp je afspraak door te sturen. Netjes gedaan. Daarna nog door bedrijf bevestigd per wapp. Om daarna op de dag zelf te besluiten niet op te komen dagen en via telefoon/wapp niet meer te reageren. Sta je daar met je spullen op straat.

17 octobre 2023

The most unprofessional service

The driver didn't show up in time. Then, he started to mention that it was not possible to be in place for long time (completely nonsenses). At some point he was even threatening because he wanted to be paid for 1 hour but he was in place just 20 minutes.

One of the worst customer service of my life!

12 août 2023

Slechtste ervaring ooit!!!!

Slechtste ervaring ooit!!!!
Via telefoon en whatsapp bevestiging gekregen om om 9 uur ‘s ochtends langs te komen. Waren er om 10:30 nog steeds niet, gebeld en geappt geen gehoor. Zijn uiteindelijk nooit meer gekomen. BEL DEZE MENSEN NIET!

12 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super netjes en goede service

Iedereen heeft altijd wel iets te zeiken. Ik ben oprecht super goed geholpen door Ishmael (de operator). Netjes op tijd en bekwaam omgegaan met de lift. Mocht ik ooit nog eens een verhuis lift nodig hebben kom ik hier zeker terug!! Kortom; laat je niet afschrikken door het gezeur van een ander. Dit is niet altijd een goede schets van de werkelijkheid. Dit is geen reclame trouwens gewoon een tevreden klant

19 avril 2023

Koppig en amateuristisch

Koppig en amateuristisch.

Na veel gedoe blijkt dat ze geen lift kunnen plaatsen. Ik had ze gewaarschuwd dat ivm een boom en smalle stoep er in iedergeval geen wagen met lift zou passen. Een aanhanger wel. Het zou goed komen. Komen ze toch met wagen, wat dus niet paste. Change of plans: Ze zouden een ladderlift regelen voor een paar uur later. Komen ze een paar uur later, willen ze eerst tillend door het traphuis proberen (4 hoog). Zeer gevaarlijke situatie en beschadigingen van de trap als gevolg. Ik eis meermaals dat we de ladderlift gebruiken, waar ik voor betaal. Ze luisteren niet tot ik mijn stem hard moet verheffen en boos moet worden. Ze gaan weer naar beneden. Precies op dat moment en binnen 5 minuten zou er een beoordeling hebben plaatsgevonden door het bedrijf dat de ladderlift zou plaatsen, en die zouden hebben gezegd dat het niet kon. Ik geloof er eigenlijk niks van. Maar goed, ik was er klaar mee. Door het trappenhuis was waanzin en de lift konden ze niet leveren. Dus hele feest ging niet door.

Volgens mij hebben ze niets anders dan de wagen met verhuislift en hebben ze de aanhanger en de ladderlift niet kunnen regelen, ook al hadden ze dat misschien wel gewild.

Ze hebben me wel annuleringskosten laten betalen. Dat terwijl zij degenen zijn die niet leveren. Ik heb het maar gedaan om van deze gekken af te komen.

Kvk nummer 81525214

25 mars 2023

bijna 2 uur te laat

Afspraak voor verhuislift gemaakt van 9-11h 's ochtends, tekstueel bevestigd. Je staat met 10 man en verhuiswagen klaar. Deze mensen presteren het om pas om 10.45 langs te komen, maken geen excuses, er is geen uitleg, niks. Dan korter werken dan afgesproken en volle betaling eisen. Deze review is om andere mensen te waarschuwen waar je aan begint.

25 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

NIET IN ZEE GAAN MET DEZE LUI!

NIET IN ZEE GAAN MET DEZE LUI!! Het zijn oplichters!!
Ik had met spoed een verhuislift nodig, wilde 'm afzeggen omdat ik bij een ander een beter gevoel had (en deze stukken goedkoper bleek) maar kon het helaas niet meer afzeggen.

Ze berekenen meer (het dubbele!) dan staat aangegeven op de site. Het zijn rauwdouwers die behoorlijke schade aan mijn kozijn hebben aangericht. Terwijl ik aangaf dat het zo niet ging lukken en ze moesten stoppen om het anders te doen. Ik werd volledig genegeerd en niet serieus genomen.
Na afloop gaven ze me toch wel gelijk en gaven ze toe dat ze eerst hadden moeten luisteren... Daar had ik dus niks aan. Ik kreeg een tientje korting voor verf... Terwijl er houtplamuur aan te pas moet komen om het te herstellen.
Ik moest €160,- betalen terwijl op de site de indruk werd gegeven dat de kosten €115,- zouden gaan bedragen.
EN je kan alleen contant betalen. Dat werd me pas verteld toen ze klaar waren. Als dat niet verdacht is... Ik ben zo stom geweest dat te doen.
Later heb ik telefonisch geprobeerd een fatsoenlijk gesprek over de aangerichte schade te hebben maar toen het te moeilijk werd en hij vastliep, werd de verbinding verbroken. daarna werd ik direct doorverbonden met de voicemail...
Zó onbeschoft en niet professioneel!
Echt schandalig dat je zo zaken durft te doen.
Ik hoop dat ze snel failliet gaan.

16 janvier 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus