3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

12 avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Oseriöst företag

Vid ett hastigt telefonsamtal från en av säljare
så blir man pålurad slipskivor som är 10 ggr högre pris på andra ställe , och sen man vill skicka tillbaka sakerna
så får man inte det utan dom skickar bara kreditfaktura istället

Så jag håller med om det är ett OSERIÖST företag

16 avril 2026

Bluff företag

Riktigt fula säljmetoder. Säljmetoderna känns oseriösa och direkt vilseledande. Jag upplevde stark press att fatta snabba beslut utan att få tydlig och korrekt information, vilket inger noll förtroende. Det känns som att de medvetet försöker förvilla kunder snarare än att vara ärliga och transparenta. Rekommenderas absolut inte.

Avis spontané

Vi driver ett mindre byggföretag och…

Vi driver ett mindre byggföretag och har haft ganska stora problem med leveranser från andra leverantörer tidigare- fel produkter, sena leveranser osv. Testade verktia lite spontant efter ett tips och första ordern kom redan dagen efter, exakt rätt plockat. Sen dess har vi faktiskt flyttat över mer eller mindre allt till dem. Det sparar oss både tid och irritation i vardagen.

9 avril 2026

Réponse : Verktia

Tack för det fina omdömet!

Alborz

Har beställt ett par gånger och det har…

Har beställt ett par gånger och det har varit likadant varje gång, snabbt, korrekt och problemfritt. Precis vad man vill ha av en leverantör.

10 avril 2026

Réponse : Verktia

Tack för det fina omdömet!

Alborz

VARNING BLUFFÖRETAG.

VARNING BLUFFÖRETAG.
Blir uppringd av en påstridig försäljare som heter Kevin. Allt utmålas som att vara gratis för att bygga en långsiktig affärsrelation med enda motprestation att man ska köpa lite avettning, de säger inte vad det kommer att kosta och går snabbt vidare i det perfekt utförda säljsamtalet där ”kunden” (offret för bedrägeriet) inte lämnas något utrymme för att bemöta de mycket ledande frågorna/påståendena om vilka produkter som Verktia tycker man borde ha. Dagen efter står alla gratisgrejer plus 50L avfettning på gården. Ingen leveransbekräftelse eller orderkännande. Ca 2 veckor senare dyker det upp en faktura på ca 8000 kr. Då jag ringer tillbaka och vill att de tar tillbaka grejerna möts man av ett hånskratt och Kevin förklarar då att jag som enskild firma inte omfattas av någon ångerrätt eller liknande. Jag bestred fakturan då jag anser att vi inte har varit överens om vad som skulle skickas och vad priset skulle bli, Verktia hävdar från sin sida att eftersom jag uppgett min storlek på (gratis) strumpor så har jag varit fullt införstådd med vad allt skulle kosta. Som en tidigare recension så erbjöd de sig att kreditera ca 1500 på fakturan.
Jag begärde ut ljudinspelningen från vårat samtal och har låtit det transkriberas och analyserats av en opartisk jurist som hävdar att inget avtal ingåtts, ändå vägrar de ta tillbaka grejerna och hotar istället med kronofogden och rättsliga åtgärder.

3 mars 2026

Beställde påfyllning av…

Beställde påfyllning av förbrukningsvaror och överlag en riktigt smidig upplevelse. Ett paket handskar saknades i leveransen, men supporten svarade snabbt och skickade ut det som fattades, plus lite extra på köpet, helt utan kostnad. Bra bemötande och produkterna håller hög kvalitet.

14 avril 2026

Hej Axel,

Tack för det fina omdömet.

Bluff företag

Försökte lura på min son massa grejer tex. 25 liter spolarvätska och sedan skulle man få något verktyg.
Efter flera samtal fick vi honom att dra tillbaka ordern.
Varning Varning oseriöst företag

Hej Peter,

Vi kan inte identifiera dig/din son baserat på detta omdöme.

Det är positivt att ordern redan är annullerad, men vi vill gärna komma i kontakt med er för att se vad som har inträffat. Vänligen hör av dig till oss så att vi kan utreda detta ärende tillsammans med dig. Svara gärna på Trustpilots förfrågan eller maila in på support@verktia.se. Ange TP-Peter i ämnesraden.

Tack så länge.

Varning oseriöst företag

Varning oseriöst företag! Ringde sonen och lurade på honom en massa saker som han inte har något som helst behov av och med en faktura på 7 500.
Säljaren lyckades luras så pass att sonen inte har en aning om att han köpt något, inte vad han köpt eller vad det kostar. Finns heller ingen vilja att möta kunden med återköp.

Réponse : Verktia

Vi beklagar om något har gått till på fel sätt. Självklart kommer vi att lösa detta med ett återköp om något har blivit fel

Vi har skickat en förfrågan till dig så att vi kan identifiera dig/din son.

Svara gärna på förfrågan alternativt mejla oss på support@verktia.se. Lägg "TP-Consumer" i ämnesraden så vi vet vad det gäller.

Ser fram emot att höra från er.

Verktia

Var lite tveksam innan jag beställde

Var lite tveksam innan jag beställde, men tänkte att jag testar. Leveransen kom ändå ganska snabbt och det som kom var som det skulle, grejerna var bra. Fungerade bra utan konstigheter.

10 avril 2026

Tack för detta!

riktigt bra produkter

riktigt bra produkter, älskar deras kapskivor och avfettning, hade gärna viljat ha en butik nära mig men det är ändå smidigt på telefon

7 avril 2026

Réponse : Verktia

Stort tack för det fina omdömet.

Blufföretag

Det ringer en säljare som vill skicka ut provprodukter Gratis och sedan en månad efter att man mottagit sakerna skickar dem en faktura på 11000. När man kontaktar dem och förklarar så gör dem ingenting åt det. Dem erbjuder sig att skicka en kredit på 3500. Jag meddelar då att dem kan ta tillbaka det och jag erbjuder mig att köra det till dem personligen så vägrar dem ta emot det. Dem skyller på att jag borde ha ringt dem för att jag fick så mycket saker som provprodukter. Detta är ett nyskapat företag som försöker lura till sig kunder genom att säga en sak och sedan överfakturerar för det. Dem saker jag fick är INTE värda 11000. Pannlamporna hittar du bättre på biltema eller temu och dem så kallade kemhandskarna läcker. Handla inte här ifrån.

26 mars 2026

Hej Johan,

Vi har varit i kontakt med dig och nått en lösning men ännu inte fått tillbaka produkterna. Vi avser naturligtvis lösa detta så att det blir rätt.

Kontakta oss gärna så ordnar vi så att du blir nöjd.

Verktia

En savoir plus sur les différents types d'avis.