3,9

Bien

Positieve ervaring

Eind april hadden wij een afspraak voor onze kat om haar gebit te laten checken.
Gelukkig bleek geen behandeling/operatie nodig maar we waren wel heel erg onder de indruk van de vriendelijkheid van de medewerkers en vooral hoe lief de arts was met onze Tante Toets

Nogmaals bedankt!

24 avril 2025

Zeer kundige en lieve dierentandarts!

Mijn 20 jaar oude kat had allerlei ontsteking in haar bekje, deze dierentandarts heeft haar van haar probleem verholpen waarbij ze vooraf duidelijk uitlegde wat ze precies ging doen, goed rekening houdend met de hoge leeftijd van mijn kat. Ze heeft mij goed op de hoogte gehouden van verloop en zelfs de dag erna nog navraag gedaan hoe ze de nacht was doorgekomen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat er duidelijk en goed gecommuniceerd werd. Ik heb mijn kat - ondanks haar hoge leeftijd - in alle vertrouwen laten helpen door deze zeer kundige, fijne lieve dierentandarts en kan haar iedereen aanraden!

3 septembre 2024

Jonge dierenarts die gespecialiseerd…

Jonge dierenarts die gespecialiseerd zou zijn in tandheelkunde honden. Ik heb er een slechte ervaring mee misschien is ze in haar vak goed. Misschien!!! Maar op gebied van communicatie is ze erg kortzichtig. Het is my way or the hyway. Echt geen aanrader. Misschien als ze over 10 jaar als een volwassen mens kan denken wel maar nu zeker niet.

29 juin 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit