Noté 1 sur 5 étoiles

Ta strona to jakiś scam! Kupiłam bilety zanim przeczytałam opinie. Były na prezent na turniej golfowy dla brata który bardzo na to czekał. Pisałam dwa dni wcześniej i kazali mi czekać bo podobno naw... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wczoraj wróciliśmy z meczu FC Barcelony. Zakup biletów przez Viagogo był dokonany przed przeczytaniem opinii, co sprawiło, że przestałam wierzyć, że uda się wejść na mecz. Jednak wszystko było w porzą... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Chciałem się wybrać na mecz ligi mistrzów Club Brugge vs Aston Villa, oficjalna sprzedaż biletów niedostępna. Najlepsze ceny tutaj, okej, zamówione, zapłacone. Później wszedłem na opinie i się przera... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bilety zostaly przeslane bardzo pozno bo na okolo 2,5h przed rozpoczeciem koncertu (Pitbull 23.06.2025), bylismy poinformowani o tym, ze tak moze to wygladac. Na miejscu nie bylo absolutnie zadnych p... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,1

Tous les avis

40 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

SUPER REKLAMACJA .

BILET DOTARŁ DO NAS NIESTETY PÓŻNIEJ NIŻ BYŁO USTALONE - W OSTATNIEJ CHWILI , PRZED WYLOTEM Z POLSKI DO LONDYNU NA KONCERT A-HA . FIRMA UZNAŁA NASZĄ REKLAMACJĘ I ZWRÓCILI NAM 100 % CENY DWÓCH BILETÓW CZYLI BLISKO 3000 ZŁ. BYLIŚMY W SZOKU .

4 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Właśnie odebrałam bilety na koncert…

Właśnie odebrałam bilety na koncert andre rieu na 30 września za bilety zapłaciłam 260 euro. A na biletach jest data 19 luty 2022 i cena za bilet 86 euro. Też dzwoniłam nikt nie odbiera. Drogą mailową wysłałam Zdjęcia biletów. A oni mi w odpowiedzi że na tych biletach jest data 30 września. I teraz tak się zastanawiam czy już zgłaszać sprawę na policję czy dopiero jak nie wejdę na koncert

31 août 2022

Wszystko ok

Wszystko ok. Kupiłem bilety na koncert Ed Sheeran dzień wcześniej. Jestem bardzo zadowolony. Ceny były niższe niż na innej popularnej stronie. Polecam 😁pomimo że czytając opinie miałem obawy czy w ogóle będę na koncercie 😜

25 août 2022

Nie polecam tego serwisu

Nie polecam tego serwisu. Ceny wygórowane, jak u "koników". Przy próbie odsprzedaży biletu - bilet na koncert Metallica w Pradze na dzień 22.06.2022 r. przyjęto bilet do odsprzedania, po czym na profilu klienta brak danych o tym fakcie, czyli zupełne nie wiadomo, co dalej się z tym stało:(
Nigdy więcej nie skorzystam już z usług tej platformy. NIE POLECAM!!!

11 juillet 2022

Zakupiłam bilety na koncert

Zakupiłam bilety na koncert. Dostałam bilety z błędnymi imionami. Nie wpuszczono mnie na koncert. Firma nie odbierała telefonu, nikt od nich nie potrafił mi pomoc. Na koncert nie weszłam.

19 juin 2022

Firma oszukuje

Firma oszukuje! Nie polecam! Straciłem dwukrotność wartości biletów i nie mam ani biletów ani koncertu! Trzymajcie się z daleka!

10 juin 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Zakupiłam na stronie bilet na koncert Harry'ego Stylesa

Zakupiłam na stronie bilet na koncert Harry'ego Stylesa w Berlinie. Przyszły po dwóch tygodniach od zakupu. Szybka dostawa, wszystko przebiegło bez problemu. Jedynym minusem są ceny, które są bardzo wysokie, ale przecież to od nas zależy czy je zakupimy czy nie. Jednak zważając na pozostałe negatywne opinie, nie skorzystam kolejny raz ze strony. Moim błędem było to, że przeczytałam opinie dopiero po zakupie, wiec przez te dwa tygodnie byłam zestresowany, czy na pewno do mnie dotrą.

13 mai 2022

Bilety na Metallice do Pragi kupione

Bilety na Metallice do Pragi kupione , miały być os razu do ściągnięcie, kasa zapłacona biletów brak, pomógł mi bank z tytułu chargecard bo płatność kartą była. Otrzymałem zwrot gotówki. Kontakt z nimi to jak z robotem ...cały czas obiecywali,że bilety będą za dwa dni , a po 2 tygodniach dalej nic.

11 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Ze swojej strony polecam viagogo

Ze swojej strony polecam viagogo. Bilety na mecz Realu kupiłam trzy miesiące wcześniej. Cena taka sama jak na oficjalnej stronie. Bilety otrzymałam 4 dni przed wydarzeniem, czyli zgodnie z informacją na stronie. Weszłam na mecz i spełniłam swoje marzenie :)
Po przeczytaniu tylu negatywnych opinii stresowałam się czy wszystko będzie wporządku, na szczęście w moim przypadku wszystko przebiegło bez żadnych problemów.
Ludzie narzekający na cenę? Nikt nikogo nie zmusza do kupna. Przed zakupem wszystko dokładnie jest napisane.

15 avril 2022

Bardzo drogo

Ceny znacząco przewyższają te z bezpośrednich stron, niestety nie zawsze jest możliwość takiego zakupu, dlatego skorzystałem z viagogo, ale ceny są strasznie wysokie! Dodatkowo płaci się za bilet elektroniczny czyli za pdf, co e tych czasach jest nie do przyjęcia, żenada!

22 septembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Po nie odbytym wydarzeniu zwlekali z…

Po nie odbytym wydarzeniu zwlekali z oddanie kwoty, oraz ostatecznie po miesiącu czekania zostałem poinformowany że nie dostane zwrotu kosztów... tragedia i tyle polecam trzymać się jak najdalej od tej stronki

6 avril 2020

Oszuści

Oszuści, oszuści. Jak kasę przelejesz, nie ma możliwości zwrotu. Lichwa, naciągane. Temat do uwagi ogólnie!

15 février 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Generalnie zwykłe naciąganie naiwnych…

Generalnie zwykłe naciąganie naiwnych ludzi (mnie też, przynajmniej czegoś się nauczyłem).Bilety przepłacisz min. 2krotnie - mam nadzieję że się sprawdzą..Pośrednik niewiarygodny aż dziw że mają plusowe opinie..Unikać jak najbardziej !!!

30 décembre 2019

Oszustwo

Oszustwo. Robię donos do odpowiednich organów. Nie ma nawet możliwości kontaktu z nimi. Zapytania. trele morele .Jak można tak oszukiwać ludzi. Zwykła lichwa jak mogłam się dać nabrać. Chciałam dziecku zrobić prezent pod choinkę. Sku....yny. Nie daruję.Omijajcie jak najdalej.

20 décembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Kupiliśmy 5 biletów na Stinga w Tauron…

Kupiliśmy 5 biletów na Stinga w Tauron Arena na 2.10. 2019. Zapłacilismy z nawiązką, bo aż 4500 tyś złotych . Koncert ma być jutro , a my DZISIAJ otrzymaliśmy maila, że nasze bilety są nieważne. Ciekawe, czy zwrócą kasę 😥 czy trzeba będzie zgłosić sprawę na policję. Zdecydowanie nie polecam Vivago.!!! To jest oszustwo, kupujesz, a potem nagle się dowiadujesz, że jednak nie pójdziesz na koncert. 😡

1 novembre 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus