3,3

Moyen

Kan Klart anbefales

Jeg har haft Viborg VVS ude for at udføre et stykke arbejde der akut ikke kunne vente. Jeg kontaktede 4 andre firmaer i mit nær område, men Viborg VVS de kom med det samme for at hjælpe mig hurtigst muligt. De var der på under 1 timer efter jeg kontaktede dem. De hjalp mig med at forstå hvad de skulle lave og hvad af prisen der dækkede hvad, så jeg (som ikke kan VVS arbejde) kunne forstå hvad de lavede. Imødekommende og proffesionelle hele vejen! Det tog ingen tid selvom jeg var nysgerrig, og følte mig tryg i deres hænder. Kan HELT klart anbefales!

20 février 2026

I make work together with viborg vvs new building viborg

I make work together with viborg vvs on same building in viborg. One day I see they put tree under concrete for make support for drain pipe. Tree closed in beton will get wet and make gnije after time. When this happen, the drain go down and can make katastrofa for floor and wall. Later it cost many money for remont. For me this is not professional robota, they should use material what not die in beton.

9 août 2024

Ringe service fra Viborg VVs

Viborg VVs lavede en helt ny fjernvarmeinstallation i nov 2022. I februar 2025, altså 2 år og 3 måneder senere, opdagede vi en lækage på et rørsamling. Lækagen bar præg af at have været der meget længe og mest sandsynligt fra starten. Bl.a pga rust og aflejringer omkring stedet.
Viborg vvs nægtede at udbedre lækagen, men henvisning til at reklamationsretten var 3 måneder overskredet.
Mage til dårlige service.

24 mars 2025

Langsom respons og ingen klarhed på pris / Long response time and unhelpful

Jeg bad om et overslag på en badeværelsesrenovering. Det tog en hel uge samt en opfølgende besked, før jeg overhovedet fik en bekræftelse på min henvendelse. Da de endelig svarede, fik jeg stadig ingen idé om en pris. I stedet blev mit spørgsmål afvist uden videre.
Det er en virksomhed, der reklamerer i de lokale aviser, så man skulle tro, de ville være interesserede i at finde nye opgaver.

I asked for an estimate on a bathroom renovation. It took a whole week and a follow-up message before I even got a confirmation of my inquiry. When they finally responded I still had no idea of ​​a price. Instead, my question was dismissed out of hand. It's a company that advertises in the local papers, so you'd think they'd be interested in finding new jobs. However, this experience has left me disappointed and I will probably think twice before contacting them again.

25 octobre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit