1. Caviste
  2. Cave à vins

Informations provenant de diverses sources externes

Leder du efter den optimale opbevaringsløsning til din vinsamling? Hos Vinorage tilbyder vi en eksklusiv vinkælder i dansk design.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

God dialog og problemløsnings orienteret firma

Vi købte en lækker vinkælder som blev monteret efter vejledningerne. Støtten under gulvet var dog ikke god nok og giver sig lidt når man går på det. Efterfølgende er monterings vejledningen ændret. For at udbedre gulvet har vores tømrere lagt et trægulv i vinkælderen. Det ser flot ud og løser problemet.
Vinorage har bekostet gulvet og været meget fair i deres dialog omkring det. En problematisk oplevelse blev vendt til noget positivt og vores vinkælder blev endnu flottere.
Sådan et firma vil man godt handle med!

21 décembre 2024

Fantastisk oplevelse med Vinorage

Fantastisk oplevelse med Vinorage – Den bedste investering til vores hjem! ⭐⭐⭐⭐⭐
For fire år siden købte jeg en Elevations vinkælder til 200 flasker vin fra Vinorage, og det er stadig den fedeste gimmick i vores hus! Alle vores gæster bliver vildt imponerede når de ser den, kvaliteten er i top, den er både funktionel, stilfuld og en sand samtalestarter.
Hele processen med Vinorage var en fornøjelse fra start til slut. De leverede enestående service, og vi følte os trygge og godt vejledt gennem hele forløbet. Produktet er i topkvalitet, og det fungerer upåklageligt.
Hvis du overvejer at investere i en vinkælder, kan jeg kun give de varmeste anbefalinger til Vinorage.

11 mars 2025

Noget værre bæ

Noget værre bæ! Man bruger over 100.000 kr på en vinkælder og så ankommer den ridset hele vejen rundt i kanten! De vil ikke hjælpe med noget. De siger man skal bruge noget som ridser den endnu mere! Jeg fraråder dem til alle! Man burde får mere hjælp når man bruger så mange penge!

5 mars 2025

god virksomhed

god virksomhed. Ik fordi jeg har fået noget lavet af dem, men ved de gør et godt arbejde. Og så vil jeg også lige sige AT KISTOFFER HASSELHOLT JENSEN VED IK EN FLYVENDE LEMONADE HAT OM HVAD HAN SNAKKER OM DEN LILLE ******** KAN ***** MIG I MIN *** DEN ****** ******** SKAL TI STILLE... sikke et dårligt menneske. Men prøv det før du kritisere, vær en god person/ik vær lige som Kristoffer Hasselholt Jensen

11 septembre 2024

Kvalitet og uovertruffen kundeservice

Hvis I vil gøre noget godt for jer selv, så bestil en vinkælder hos Vinorage - I vil bestemt ikke fortryde det! Vi elsker vores fantastiske vinkælder til 450 flasker. Håndværket er bare i orden og temperaturen holder sig helt perfekt. Idet den ikke bruger strøm, som et almindeligt vinkøleskab er den billig i drift og så er det jo den vildeste blærefaktor at have en vinkælder :-)
Servicen er eminent og vi kan kun anbefale Vinorage.

23 mai 2024

Danmarks mest pålidelige virksomhed

Vi har fået installeret en Vinorage vinkælder (600 fl) i forbindelse med vi fik bygget hus. Det har været et helt fantastisk forløb fra A-Z at have Vinorage med ombord. Vinorage var med hele vejen fra idefasen til kælderen stod færdigmonteret i huset.

Dem som har prøvet at være igennem et byggeforløb ved at det er svært at komme udenom uventede drejninger/misforståelser under byggeprocessen. Det oplevede vi også i nogen grad med vores byggeri. Her viste Vinorage hvad de står og var den mest løsningsorienteret, tilgængelige og pålidelige leverandør af alle involveret i byggeriet.

Håber alt det bedste for Vinorage i fremtiden - det er klart det firma i Danmark som jeg har haft størst tillid at handle med som privatperson!

5 février 2023

Kvalitet, service - køb køb køb!

1. Solidt og velbygget produkt - der er tænkt over detaljerne og føles solidt hele vejen igennem.

2. Gutterne bag produktet leverer den vildeste service. Rasmus tog sig tid til at køre og tjekke mit produkt ifbm. med et spørgsmål jeg havde. Han brugte 1.5 time hos mig, skilte det ad, løste det (ret lille) problem gratis - på trods af udløbet reklamation; der blev ikke stillet 1 spg. til det.

De er dygtige, personlige og brænder for det de laver. Køb og støt en fed dansk virksomhed!

26 avril 2022

Service langt ud over det forventede!

Er en heldig ejer af en vinkælder fra Vinorage. Efter lidt udfordringer med en printplade fik Vinorage hurtigt reageret, sendt en ny, og betalte for elektriker regningen for at få den skiftet.

Nu virker det hele upåklageligt igen.

31 août 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit