Vogeliusglow Avis

TrustScore 4 sur 5

1. Centre de bien-être
  2. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

Hos os sætter vi dig og dine behov i centrum. Vi er klinikken for dig der enten oplever at alderen og livet er begyndt at præge din hud eller dig der ønsker at bevare din huds tilstand og forebygge tab af spændstighed Og elasticitet. Ved hjælp af effektive behandlinger, innovative produkter med aktive ingredienser samt en masse gode make-up tips og tricks guider og hjælper vi dig til at opnå de resultater du ønsker. Du kan desuden shoppe de skønneste brands både inden for hudpleje, mode, smykker og accesories fra bl.a. brands som Karmameju, Darphin, Pernille Corydon, Rue de Femme, Six Ames, Pico.

Bien

TrustScore 4 sur 5

18 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

VogeliusGlow spænder bredt

VogeliusGlow spænder bredt. Mette er en virkelig dygtig iværksætter og har oparbejdet en superfed butik med mange forskelligartede tilbud og aktiviter: lækre tøjmærker, modeshows, cremer, makeup, og behandlinger. Jeg har selv et par gange fået lagt den flotteste makeup. Om sommeren er det hyggeligt at få et glas vin på pladsen foran butikken. EMS- træningen er helt i top med dygtige og nærværende instruktører. 5 stjerner herfra, en kæmpe gave for Birkerød.

18 janvier 2025

Super service

Købte kjoler fra deres hjemmeside. Super service og god kommunikation, svarer hurtigt. Returnerede en ud af tre kjoler og pengene kom hurtigt retur. Handler bestemt her igen. Varmeste anbefalinger herfra.

15 mai 2024

TRÆK PÅ KONTO

Det er virkelig ikke i orden købte en frakke d. 15/9/23 og er netop blevet trukket kr. 1.999 på mit kort. Talt med min bank som også siger det ikke er i orden at de trækker mig efter næsten 1/2 år efter. I deres handelsbetingelser skriver de at de trækker pengene når varen afsendes.
Jeg vil nu gå videre via banken

3 avril 2024

God service. Flot udvalg. Har både brugt webshoppen og den fysiske butik og altid haft god oplevelse.

13 décembre 2022

Mega dårlig oplevelse.

Mega dårlig oplevelse.
Bestilte lørdag et par lækre sandaler til kr. 960 bestakes med mobil pay.
Mandag morgen fik jeg mail om at butikken ikke havde kontrol over deres lager, hvorfor omtalte sandal ikke var på lager. Fair nok. Jeg blev efter telefonisk kontakt oplyst om at man ville refundere mig beløbet.
Idag 8 dage senere har jeg stadig ikke modtaget mit tilgode havende.
Ikke tilfredsstillende. Jeg kan på ingen måde anbefale denne butik.

30 août 2021

Kæmpe ja tak

Kæmpe ja tak til denne skønne webshop. Masser af lækre varer, hurtig forsendelse og et sødt, håndskrevet kort.
Her vender jeg tilbage. 🙂😍

2 janvier 2021

Vogelius Glow lever op til sit navn🌟

Hvis man ønsker selvforkælelse, er en behandling hos Mette, et godt sted at starte. Behandlingerne får min varmeste anbefaling - det gælder alt lige fra farve/retning af vipper, en gang massage og til den lækreste ansigtsbehandling. Alle behandlinger udføres meget professionelt og med et personligt twist af imødekommenhed, nærvær og omsorg fra Mette. Og som bonus kan alle produkterne købes hos Mette ved en behandling, men også på hjemmesiden. Nemt, hurtigt og meget overskueligt. Tak for fantastisk behandling både i klinikken, men også online på hjemmesiden.

17 septembre 2018