Lisez les avis des autres
Vi hadde en utrolig fin opplevelse sammen vår fotograf fra Vores store dag! Når vi fikk resultatet ble vi enda mer begeistret. Hun hadde greid å fange stemningen og følelsene på bilder. Satt sammen et... Voir plus
Morsomt under fotoseansen og veldig morsomt å se resultatet. Fotografen var helt herlig. Vi koste oss hele tiden og fikk mange festlige bilder. Og selvfølgelig fanget han den store kjærligheten. F... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Bryllupsfotograf Vores Store Dag er landsdækkende bryllupsfotografer med mere end 10 års erfaring. Flotte og unikke bryllupsbilleder ved uddannede og nytænkende fotografer. Altid høj kvalitet og mange flotte billeder fra jeres største dag. "Tør i overlade jeres bryllupsbilleder til hvem som helst?"
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Les gens ont aussi consulté
Fantastisk fotograf
Vi havde René som fotograf. Der var ingen tvivl om at Rene har enormt meget erfaring. Lige fra foreslag til lokationer til de faktiske billeder. Han var enormt behagelig. både vores portrætter og billeder fra selve festen, fangede momenterne på en måde som vi ikke kunnet have drømt om. Der er tale om en meget proffesionel og dygtig fotograf og Det var alle pengene værd.
Vi holdte vores bryllup lidt uden for…
Vi holdte vores bryllup lidt uden for sæson og var noget sent ud for at finde en fotograf. Vi var så heldige at de havde tid og vi har ikke fortrudt beslutning om vores valg. Vi har de flotteste billeder fra dagen og har fået foreviget mange skønne øjeblikke. Vi havde Rene ude og han gik en tur i området inden vi fik taget billeder. Vildt glad for at det ikke er alt for opstillede billeder og der er fanget mange fine øjeblikket imellem min mand og jeg. Der gik noget tid før vi fik billederne, det var det eneste minus.
Bryllup på Kastellet
Hold da helt ferie hvor var de dygtige! Vores store dag på Kastellet blev foreviget så smukt, selv om det regnede og jeg snublet i min kjole. De kom til tiden og tog mega mange billeder af gæsterne og kagen. Eneste minus var at de ikke lige fik skruet ned for blitzen så vi så spøgelsesagtige ud på nogen af dem, men ellers kan det varmt anbefales!
Fantastiske billeder..
Fantastiske billeder... vi hyrede "voresstoredag.dk" til at tage billeder til vores bryllup, og hvilken oplevelse. Ikke nok med at han var på hele dagen, fik fanget alle de store og små øjeblikke, som er uforglemmelige for os, så var han diskret og vi lagde ikke mærke til ham, yderst professionel. Vi fik de bedste billeder, der er med til at ramme dagen ind. mindst 10 store stjerner herfra.
Vi kan varmt anbefale Vores Store Dag
Vi kan varmt anbefale Vores Store Dag. Voress bryllup på Varna blev fanget så smukt og naturligt, at vi næsten føler, vi oplever dagen igen, når vi ser billederne. Fotografen var både diskret og nærværende, og stemningen i billederne rammer lige i hjertet. Vi kunne ikke have ønsket os smukkere minder fra dagen.

Réponse de Bryllupsfotograf Vores Store Dag
Vi brugte voresstoredag.dk til vores…
Vi brugte voresstoredag.dk til vores bryllup i maj og hold nu op hvor blev det nogle vilde billeder!! De fangede bare alt, stemningen, glæden og de små øjeblikke vi næsten havde glemt vi havde haft.Vi var lidt nervøse inden, vi er ikke så gode foran kameraet men fotografen fik os til og slappe af og faktisk ha det sjovt med det. Det var slet ikke stift eller akavet som vi frygtede. Der kom så mange billeder vi ku vælge imellem og vi er vildt glade for resultatet, der var både romantiske og mere rå og ærlige billeder iblandt - lige som vi ønskede det. De ved virkelig hvad de laver. Leveringen tog lidt tid men det var ventetiden værd. Vi fik også en video med som vi ikke havde regnet med skulle røre os så meget som den gjorde, vi græd begge to da vi så den første gang haha.
Alt i alt, kæmpe anbefaling herfra!! Hvis i overvejer og bruge dem, så gør det bare. I vil ikke fortryde det.
Bryllup
Vi havde booket voresstoredag.dk til vores bryllup i maj og vi kan virkelig ikke få armene ned over hvor godt det hele gik! Fra første kontakt virkede de vildt søde og profesionelle, men samtidig nede på jorden. Hvilket var vigtigt for os, da vi ikke er så meget til det stive og opstillede. Vi snakkede sammen over mail og lidt på telefon, og allerede der havde vi en god mavefornemmelse. På dagen mødte fotografen op i god tid, smilende og afslappet, og gik bare i gang uden at fylde for meget, men fik stadig taget billeder af alt. Vi har nogle billeder hvor vi slet ikke opdagede at der blev taget noget, og de er faktisk dem vi holder mest af nu. Deres stil er meget naturlig og dokumentarisk, hvilket vi var ret vilde med. Vi var lidt nervøse for om vi ville føle os akavet foran kamera, men fotografen fik os til at slappe fuldstændig af, og vi grinte en del undervejs (det kan man også se på billederne haha). Vi fik billederne ret hurtigt efter, tror der gik knap 3 uger, og vi blev helt rørte da vi så dem igennem første gang. Det var som at få dagen genfortalt på en ny måde. Stemningen, lyset, de små detaljer, alt var bare ramt spot on.
Hvis man overvejer at få foreviget sit bryllup, så kan vi kun sige: Gør det med voresstoredag.dk! De ved virkelig hvad de laver og man føler sig i trygge hænder hele vejen. Det var alle pengene værd og mere til.
Tak for minderne ❤️
– Louise & Kenneth, gift i Sorø 2025.
Fantastisk oplevelse – minder for livet!
Vi havde den store fornøjelse at have voresstoredag.dk med som fotograf til vores bryllup på Holckenhavn Slot i Nyborg, og vi kunne ikke være mere glade for resultatet!
Fra første kontakt virkede de både professionelle og nede på jorden – man føler sig tryg og forstået hele vejen igennem. Det var vigtigt for os at finde en fotograf, som ikke bare kunne tage flotte billeder, men også fange stemningen og de små øjeblikke, der betyder allermest. Og det gjorde de til fulde!
Det var en heldagsfotografering, så fotografen var med os fra de tidlige forberedelser om morgenen og helt frem til den vilde dans om aftenen. Vi havde slet ikke forestillet os, hvor meget det betyder at have en, der er så rolig og tilstedeværende på sådan en følelsesladet dag. Vi lagde næsten ikke mærke til kameraet det meste af tiden – og alligevel fik de fanget ALT. Fra nervøse smil før vielsen, tårevædede taler, latter midt i middagen og magiske øjeblikke ude i slotsparken.
Vi er især vilde med, hvordan billederne ikke føles opstillede – de føles ægte. Som om man genoplever hele dagen, hver gang man bladrer igennem dem. Det er så tydeligt, at de har erfaring med bryllupper og ved lige hvornår man skal trykke på udløseren.
Tusind tak til voresstoredag.dk for at være med til at gøre vores dag uforglemmelig. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger videre til andre kommende brudepar.
Lisa & Brian
Haft en længere korrespondence med…
Haft en længere korrespondence med deres mødebooker. Der blev linket til flere forskellige hjemmesider, og priserne steg undervejs. Da jeg spurgte om det var muligt telefonisk at tale med en af deres fotografer for at forventningsafstemme stilart af fotos, fik jeg et kedelig svar om at jeg skulle lade fotografen få lov at udnytte sin egen kreativitet. Jeg synes ikke jeres koncept fungerer særlig godt - måske til dem der ønsker et one size fit all koncept. Vi vælger at gå andre veje og finder en anden fotograf som ønsker at bruge 10 minutter på at have en telefonisk samtale med os.

Anbefaling fra Victoria & Mark
Anbefaling fra Victoria & Mark – Bryllupsfotograf voresstoredag.dk
Da vi begyndte at planlægge vores bryllup, vidste vi, at vi ville have de bedste minder bevaret på den smukkeste måde. Vi ønskede os ikke bare flotte billeder, men en fotograf, der kunne fange stemningen, følelserne og de små, uforudsete øjeblikke, som gør en bryllupsdag helt særlig. Efter at have set eksempler på tidligere bryllupper, var vi ikke i tvivl – vi måtte have voresstoredag.dk med os hele dagen!
Fra første kontakt følte vi os i trygge hænder. Der var en professionalisme, men også en rolig og behagelig tilgang, som betød, at vi kunne slappe helt af og bare nyde dagen. Vi blev gift i Århus og holdt vores fest på Århus Teater, en lokation med en helt særlig atmosfære, og vi ønskede, at billederne skulle afspejle både den storslåede kulisse og vores glæde. Og det gjorde de – til perfektion!
Ikke nok med, at billederne var fulde af liv, lys og kærlighed – vi valgte også at få lavet en bryllupsvideo, og det var en af de bedste beslutninger, vi tog. Videoen formår at indfange essensen af dagen på en måde, som vi aldrig havde forestillet os. Musikken, klipningen, de små detaljer – alt var gennemtænkt og så smukt sat sammen, at vi får tårer i øjnene, hver gang vi ser den.
Noget af det, vi virkelig satte pris på, var fotografens evne til at være til stede uden at være påtrængende. Vi følte aldrig, at vi skulle “posere” eller gøre noget unaturligt – tværtimod blev vi guidet blidt, og de mest fantastiske billeder kom ud af de mest spontane øjeblikke.
Hvis du leder efter en fotograf, der ikke bare dokumenterer din dag, men fortæller din kærlighedshistorie med en helt særlig ægthed og kunstnerisk sans, så kan vi ikke anbefale voresstoredag.dk nok. Vi vil for altid værdsætte de minder, vi har fået gennem deres billeder og video, og vi er så taknemmelige for, at de var en del af vores store dag.
Tak for at forevige vores kærlighed på den smukkeste måde!
– Victoria & Mark
René fra voresstoredag.dk var med til…
René fra voresstoredag.dk var med til at forevige hele vores bryllupsdag. Han er dedikeret til sit arbejde og udstråler en høj grad af professionalisme i alt, hvad han gør. René smeltede ind som en naturlig del af dagen, langt mere end blot at være fotograf. Han havde en fantastisk fornemmelse for, hvornår han skulle træde frem og fange de mest mindeværdige øjeblikke for os.
Præsten bemærkede også Renés diskrete og respektfulde tilstedeværelse i kirken.
René er ikke kun en dygtig fotograf, der altid leverer resultater i topklasse – han er også en venlig og imødekommende person, der lytter og forstår vores ønsker, når han tager billeder for os.
René er alle pengene værd, og vi vælger ham hver gang, vi har brug for fotografering.
VARM ANBEFALING FRA OS.
Professionelisme og Empati i Perfekt…
Professionelisme og Empati i Perfekt Harmoni
Fra det allerførste møde med voresstoredag.dk følte vi os straks beroligede og overbeviste om, at vi havde fundet den helt rigtige person til opgaven. Fotografens professionalisme og evne til at forstå vores ønsker og behov skinnede igennem i hele processen. Vi havde fornøjelsen af at have Søren som vores bryllupsfotograf fra starten af vores bryllupsdag til den sidste dans på Josty!
En Forvandling af Øjeblikke til Kunst
Søren's magiske evne til at forvandle øjeblikke til kunst er simpelthen utrolig. Fra vielsen i den betagende Frederiksberg Have til den hjertevarme bryllupsfest på Josty, formåede han at fange hvert smil, hver tåre og hver latter i billeder, der vil forblive i vores hjerter for evigt. [Dit Navn]'s talent til at indfange de spontane, rørende øjeblikke og de skønhed i selv de mindste detaljer er uovertruffen.
En Usynlig Tilstedeværelse
En af de mest bemærkelsesværdige punkter af Søren's måde at arbejde på, er hans evne til at være nærværende uden at være påtrængende. Fotografen formåede at smelte ind i baggrunden og lade os og vores gæster føle sig helt afslappede og komfortable. Det skabte en atmosfære af ægthed, hvor vores følelser og øjeblikke blev fanget i deres reneste form.
Billeder, der Fortæller en Historie
Hver eneste billede, vi modtog fra voresstoredag.dk, er som et kapitel i vores personlige bryllupsbog. Disse billeder fortæller historien om vores kærlighed, vores glæde og vores forpligtelse til hinanden. De er en skat, som vi vil værne om og dele med kommende generationer.
En Stor Tak til fotografen
Søren, din utrolige dedikation og talent som bryllupsfotograf har givet os minder for livet. Du har fanget vores kærlighedshistorie i billeder, der er mere værdifulde end guld. Vi er dybt taknemmelige for din hjertevarme tilgang og for at have delt vores bryllupsdag med os.
Hvis du søger den bedste bryllupsfotograf i København, så behøver du ikke lede længere. Søren og voresstoredag.dk er den perfekte blanding af professionalisme, empati og ekstraordinær kunstnerisk evne. TAAAAAAAAAK!
Vi havde den store fornøjelse at have…
Vi havde den store fornøjelse at have Voresstoredag.dk (René) som vores bryllupsfotograf til vores uforglemmelige dag. Billeder og fotograf overgik vores forventninger på alle måder og fangede de mest magiske øjeblikke fra vores bryllup på en utrolig smuk og professionel måde.
Hans evne til at fange de naturlige og ægte øjeblikke var enestående. Vi følte os helt trygge og afslappede under hele processen, hvilket afspejles i de fantastiske billeder, vi nu har som minder fra vores specielle dag.
René viste sig at være mere end en dygtig fotograf; han var en utrolig behagelig person at have omkring os under hele dagen. Hans tålmodighed og professionalisme gjorde hele oplevelsen endnu mere speciel.
Vi kan ikke takke jer nok nok for det fantastiske arbejde og de smukke billeder, der nu hænger på vores vægge og minder os om den uforglemmelige dag i Århus Domkirke og Norsminde Kro. Vi vil varmt anbefale voresstoredag.dk til alle, der søger en bryllupsfotograf, der kan fange øjeblikke med sådan dygtighed og hjertevarme.
Håber det hjælper, og held og lykke med din bryllupsfotografi!

1 stjerne!
1 stjerne!
Først og fremmest vil jeg sige at vi havde en helt fantastisk bryllupsdag som vi trods ringe billeder vil huske som en god dag.
Vi havde ca 1 år inden vores bryllup den 2. sep. 2023 lavet en aftale med Vores store dag om at vi skulle have deres Bridezilla pakke som inkludere ALT. 1 fotograf + 1 videograf fra forberedelse til midt på natten efter brudevals, video hvor bl.a. taler osv vil blive optaget så vi kan gense dem senere, et slideshow af billeder, 500 redigerede billeder og 5000 ikke redigerede billeder fra dagen, og en eksklusiv fotobog med udvalgte billeder fra de redigerede som vi selv skulle vælge.
Vi har et kort møde med Rene ca 1 uge inden vores bryllup hvor vi taler dagen igennem og føler os meget trygge og vi får af vide at vi skal betale senest dagen inden brylluppet da de ikke køre ud uden de har fået penge før da de desværre er blevet snydt før. Vi er desværre godtroende og betaler som de siger vi skal, og heller ikke føler vi har andre muligheder.
Rene (ejer og fotograf) og Emil (videograf) kommer som aftalt på dagen og går hurtigt i gang med at tage billeder af mig som aftalt og alt er super godt og de er behagelige at være i selskab med. Så går de videre til min mand for at tage billeder af hans klargøring hvor de primær fokusere på at tage billeder af min mands bror, og ikke min mand. ☹ Videre til kirken hvor alt også er fint ud over at vi ingen close up billeder har af at vi giver hinanden ringe på som vi bad om og blev beroliget med at de havde lang linse på deres kamera så derfor ville de ikke stå lige ved os.
De virker også begge super professionelle resten af dagen / aften og natten.
Vi blev lovet at vi dagen efter eller 2 dage efter ville modtage de første 100 redigerede billeder da der havde været tid til at redigere i løbet af dagen.
HER begynder det at gå galt.
Jeg ringer og skriver i 1,5- 2uger før vi modtager noget, og får først et login og kode til et andet pars billeder. HOV…
Derefter går det helt ned af bakke, vi får nogle billeder de kalder redigerede, men er af super ringe kvalitet og rystede. Vi kommenterer på det men får ingen retur. Efter 2 måneder har vi stadig kun fået halvdelen af de redigerede billeder som vi er blevet lovet og stadig i ringe kvalitet og intet slideshow eller video. Vi er blevet lovet at vi ville have alle billeder, slideshow og billeder inden for 1 måned, og bogen ville tage lidt ekstra tid pga kvaliteten.
Vi får så af vide at vi ud fra de 4000 uredigerede billeder vi har fået at vi selv skal vælge de sidste ca 250 billeder vi vil have redigeret (det havde vi ikke fået info om). Vi vælger dem på ca. 2 dage da vi vil have det her afsluttet hurtigst muligt og synes det efterhånden er meget ubehageligt.
Vi rykker og rykker, både på mail og forsøger at ringe men intet hjælper det.
Den 5 december 2023 kan vi endelig sende de billeder vi vil have i bogen, dog stadig af virkelig ringe kvalitet hvilket vi har pointeret flere gang og at det ikke lever op til den kvalitet de lover og viser på deres hjemmeside.
Desværre finder vi ud af at der ingen billeder er af følgende fra dagen / aften og natten:
- Close up billeder af hvor vi giver hinanden ringe på.
- Billeder af mig der danser med min far lige efter brudevalsen.
- Ikke afspillet lyd så vi kan ikke gense talerne som vi specifikt ønskede.
- Intet billede af hovedretten, men der er af de andre retter.
Per dags dato 16/1 2024 har vi endnu ikke modtaget nedenstående selvom vi har rykket flere gange siden den 5 dec. igen:
- Pæne redigerede billeder.
- Video som vi er lovet med taler osv.
- Fotobog
- Raw filer som vi også har bedt om.
KAN IKKE ANBEFALES!
EDIT 1:
Kan se I nu har svaret på min anmeldelse, så langt så godt.
Et par kommentarer:
1. Redigeringen bliver vi nok aldrig enige om, da det er subjektivt hvad man synes er godt, kan dog bekræfte at alle de bryllupsgrupper hvor jeg har lagt billederne op, er folk ikke imponeret, samt de fotografer vi har talt med.
2. Du skriver vi har fået flere billeder end betalt for, nemlig 4.000. Vi har bestilt en pakke med ca. 5.000 billeder i jf jeres hjemmeside (det står sort på hvidt på hjemmesiden). Det er 20% fra. Det er ikke ca. det samme.
3. I har på intet tidspunkt henvist til en ekstern videograf. Vi har købt pakken igennem jer, betalt til jer. Så er det JER der står for levering af det lovet produkt. At i bruger eksterne til at filme er vi sådan set ligeglade med såfremt vi får det bestilte produkt. Det har vi ikke fået, derfor klagen til jer.
4. Du mener ikke vi mangler den 40 siders delux bog med billeder i? - Det kunne da være første step i at levere noget af det som var lovet. Vi har sendt hvilke billeder vi gerne vil have i den via mail mange gange.

Réponse de Bryllupsfotograf Vores Store Dag
At finde den rette bryllupsfotograf er…
At finde den rette bryllupsfotograf er en afgørende beslutning for enhver brud og brudgom, da det er denne person, der skal fange de uforglemmelige øjeblikke og skabe minder, der varer livet ud. Og lad mig bare sige, at jeg havde det store privilegium at have René fra Vores Store Dag som vores bryllupsfotograf. Det er ikke en overdrivelse at sige, at René mestrer i sit fotografiske håndværk.
Lige fra starten var det tydeligt, at han havde en kæmpe passion for bryllupsfotografi, der var smittende. Allerede fra vores vores første telefoniske kontakt var der en stor forståelse for vores bryllupsplanlægning og ønsker. René var ikke bare en fotograf, men en ægte historiefortæller, der ønskede at indfange vores kærlighedshistorie gennem linserne på sit kamera.
På selve bryllupsdagen kom han før tiden og var fuldt forberedt. Den måde, hvorpå han interagerede med vores gæster og os selv, var så uformel og helt nede på jorden. Han formåede at skabe en afslappet og sjov atmosfære, hvilket gjorde os helt trygge foran kameraet. [
Hans evne til at fange ægte følelser og øjeblikke er virkelig enestående. Hver gang vi ser billederne, føles det som om, vi genoplever den specielle dag med al dens magi og følelser.
Jeg arbejder selv i den grafiske verden og må sige jeg er imponeret over brugen af både lyset, kompositioner og vinkler.
René er også en mester i at finde de perfekte baggrunde og steder, der fremhæver brudeparret og tilføjer en ekstra dimension til billederne.
Renés evne til at fange de spontane øjeblikke fra den store dag står lige i øjet. Det er ikke kun de traditionelle bryllupsportrætter, der gør arbejdet fantastisk, men også hans evne til at stå det rette sted på det rette tidspunkt.
Når vi ser på billederne, er det som om, vi kan føle glæden, spændingen og kærligheden, der fylder rummet.
Ud over selve bryllupsdagen var René også en fornøjelse at arbejde med i planlægningsprocessen. Kommunikationen var altid hurtig og professionel, og han tog sig tid til at lytte til vores ønsker og behov. [
René kom også med værdifulde input og idéer baseret på erfaring og ekspertise. Det var tydeligt, at han ikke bare var interesseret i at få leveret et godt resultat, men han ønskede virkelig at skabe noget ekstraordinært for os. Slutteligt vil jeg fremhæve fotografens dedikation og professionalisme.
Billederne blev leveret til os inden for den aftalte tidsramme, og kvaliteten var helt i top.
Vi har været meget tilfredse med resultatet og vi fik faktisk ekstra billeder redigeret uden beregning.
Hvis du leder efter en bryllupsfotograf, der forstår at dække HELE jeres bryllup og fange magien fra den store dag, så anbefaler både fruen og jeg René fra Vores Store Dag.
Med René ved din side kan du være sikker på, at hver eneste øjeblik vil blive foreviget på en unik og betagende måde.
Jeg kan ikke anbefale René nok som bryllupsfotograf - en sand kunstner og en fantastisk person.
Kh
Mark og Line
Min mand og jeg kan med stor entusiasme…
Min mand og jeg kan med stor entusiasme anbefale Vores Store Dag til bryllupsfotografering. Vi har haft fornøjelsen af en heldagsfotografering. Vi kan med sikkerhed sige, at med os ufotogene mennesker, krævede opgaven på forhånd en af de mest talentfulde og professionelle bryllupsfotografer. Hvilket vi heldigvis fik.
Fotografen har en utrolig evne til at fange de mest uforglemmelige øjeblikke på jeres store dag og forevige dem på en måde, der bare er ramt “spot on”. Han fangede bare hvert eneste smil, hver tåre og hver eneste detalje på en måde, der efterlader de skønneste minder for livet.
Fotografen var hele tiden utrolig opmærksom på detaljer og sørgede for at indfange hele dagen på en måde, der afspejler vores personligheder. Fra de små detaljer i jeres tøj til de dekorationer, vi har lavet. Intet er glemt.
Men det er ikke kun fotografens evner, der gør ham til en af de bedste bryllupsfotografer. Hans professionelle tilgang til sit arbejde betyder, at han vil sørge for, at jeres dag forløber gnidningsløst og at I kan slappe af og nyde hvert eneste øjeblik, mens han tager sig af at fange de bedste billeder.
Vi snakkede med fotografen før brylluppet og han var utrolig lydhør over for vores ønsker og behov. Vores bryllupsdag er blevet foreviget på en måde, der lever op til vores forventninger og mere til.
Alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale Vores Store Dag som jeres bryllupsfotograf.
Matilde og Steen
Super kvalitet
Min hustru og jeg blev gift i efteråret 2022.
Vi havde en super god oplevelse med Vores Store dag, som både leverede kvalitet og engagement på dagen.
Vi kan til enhver tid anbefale Vores Store Dag, til dem som ønsker smukke og kreative bryllupsbilleder.
Super mange gange tak for at have foreviget vores dag.
Vi fandt til Voresstoredag.dk på Google…
Vi fandt til Voresstoredag.dk på Google i vores søgen efter at få lavet flotte bryllupsbilleder af brylluppet. Vi kendte intet til en Fotogtaf i netværket, så Uden nogen form for kendskab til dem andet end hjemmesiden.
Efter en god mail korrespondence og efterfølgenede FaceTime, om forskellige fotolokationer var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle booke voresstoredag som vores bryllupsfotografer.
På selve bryllupsdagen var fotografen så sød og imødekommende og ikke mindst kreativ og engageret. På den store dag dukkede han op tidligere end aftalt, og var på hele dagen, det meste af aftenen og hele tiden med en positiv og smilende personlighed.
Fotografen var bare så behagelig og formår at blende perfekt ind.
Efter brudevalsen, da gæsterne var på dansegulvet, gik fotografen rundt mellem de dansende gæster tog billeder, så der også her blev fanget fotos af stemningen. Sikke en dedikeret fotograf!
Resultatet blev nogle fantastiske bryllupsfotos og der er ingen tvivl om, at vi meget gerne vil anbefale fotografen til andre!
Jeg er sueper frustureret og faktisk…
Jeg er sueper frustureret og faktisk rasende. Det gør ondt i mit hjerte , at det var super vigtigt for mig at have videography af vores største dag og vi batalte for den bedste mulig pakke for både video og foto. Video manden havde camera i hånden så vidt man kunne se gele dagen og til efter brudevalsen. Men desværre efter 6 måneder vi har stadigvæk ikke modtaget nogle video fra vores bryllup… det var en dag at kan aldrig gentages igen og vi troede at vores dejlige minder af dagen var recorded.. men desværre vi kan ikke få fat i videografen og de svarer ikke hver gang vi prøver at få fat i dem. Ifm med fotos også vi modtog i første omgang halv delen af vores billeder sammen med halv delen af billederne af en helt anden bryllup med fejl!!!! Heldigvis vi kontaktede dem og de beklagede fejlen og vi fik resten af vores egen bryllups billeder.. vi betalte 6000kr ekstra for video pakken for hele dagen op til brudevalsen og vi har endnu ikke modtaget 5 minutter video. Ingen ting!!! Og vi kan på ingen måde få fat i dem. Det gør SÅ ondt i mit hjerte at vi stolte på denne firma med vores minder og vores store dag og de minder at vi skulle har haft på record, kan ikke købes igen på ingen pris igen…

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.