L'entreprise a répondu
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Servicen er i top, og der er altid stor forståelse for, hvor vigtigt det er at få bilen hurtigt på vejen igen. Som selvstændig er jeg dybt afhængig af... Voir plus
L'entreprise a répondu
Havde dårlig oplevelse med alarmselskab gennem 15 år ifm. et indbrud, så vi valgte at gå lokalt (læs: VS Automatic), og det har vi bestemt ikke fortrudt. Super service, går ikke før alt virker, mere... Voir plus
L'entreprise a répondu
Så kom regningen endelig :P Her på Trustpilot kan jeg ikke engang vælge datoen så langt tilbage, for, hvornår oplevelsen var, for der gik ca. halvandet år, inden vi fik vores regning for installati... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos VS Automatic kombinerer vi mere end 25 års erfaring med en dyb forståelse for elinstallation, automation og energioptimering. Vi leverer professionelle og skræddersyede løsninger til både private kunder og virksomheder – altid med fokus på kvalitet, pålidelighed og værdiskabelse.
Vi hjælper vores kunder med alt fra klassiske elinstallationer i hjemmet til avancerede automationsløsninger i industrien. Uanset opgavens størrelse er vores mål det samme: at skabe langtidsholdbare løsninger, der gør hverdagen lettere og mere effektiv.
Vores kompetencer dækker blandt andet:
Vi lægger stor vægt på samarbejde og inddrager altid vores kunder i processen fra start til slut. Vores teknikere og specialister arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov og sikre, at løsningen passer præcist til din virksomhed eller bolig.
Vores mange tilfredse kunder er beviset på, at vi leverer det, vi lover – og mere til. Vi er stolte af at være en pålidelig og langsigtet samarbejdspartner, som du trygt kan stole på, uanset om du skal bruge en simpel installation eller en kompleks automationsløsning.
🔗 Besøg vores hjemmeside på www.vs-automatic.dk og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage næste skridt – både privat og professionelt.
Ormhøjgårdvej 15, 8700, Horsens, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse : VS AUTOMATIC A/S
Selvom det var fredag d. 13 blev det alligevel en god dag, lys forsvandt i halvdel af hus v. 18 tiden og lugt af røg v hoved tavle, fik ringet til vs. Automation Døgnvagt. Elektriker Sebastian lokaliserede hurtigt og professionelt årsag som var løs forbindelse i Hpfi relæ, han skiftede relæ med nyt han havde i servicevogn testede efter gældende regler og Fredag d. 13 blev lys igen🤗

Réponse : VS AUTOMATIC A/S
Tager over 6 måneder for at sende en faktura på et servicetjek af varmepumpe.

Réponse : VS AUTOMATIC A/S
Dårlig kommunikation. Kom og gik som vinden blæste, uden forklaring. Pris højere end aftalt. Havde lovet varsel hvis arbejdet oversteg et vist beløb. Det skete ikke.

Réponse : VS AUTOMATIC A/S
Vi er alle måder tilfredse. Tilmed en rimelig pris for ydelsen. Appen fungerer også fint

Réponse : VS AUTOMATIC A/S
Venlige og dygtige personer lige fra bestilling til udførelsen af jobbet

Réponse : VS AUTOMATIC A/S
et top professionelt stykke arbejde, og et behageligt par at have på besøg;;;

Vægarmatur til badeværelse.

Réponse : VS AUTOMATIC A/S
Faglig og kompetent udført arbejde.
Vi bruger VS Automatic til elopgaver både hjemme og i sommerhuset hvor de har installeret vores varmepumpe og udfører det årlige eftersyn.
Kan klart anbefale andre at bruge VS når el installationerne skal fixes.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Réponse : VS AUTOMATIC A/S
Rigtig god dialog med elektrikeren og veludført arbejde😊

Réponse : VS AUTOMATIC A/S
God rådgivning og aftaler overholdes altid, kan kun anbefales.