Lisez les avis des autres
Allereerst de prettige ontvangst, men wijst je de weg, geeft aan dat je zelf (zonder te vragen) iets te drinken kunt pakken, alle auto's zijn open en je kunt en mag overal in gaan zitten zonder dat ee... Voir plus
Zie je een advertentie staan op internet. Ga je naar VSB om naar de auto te kijken is de auto er nog niet. Staat nog in de garage om na te kijken. Zet dan geen advertentie op internet! Paar dagen... Voir plus
Eerste kennismaking met autobedrijf VSB. Bij aanschaf gebruikte auto. Zeer positieve indruk. Om de auto op mijn gewenste dag af te leveren werd in de avond nog overgewerkt. Beurtje, keuring en na... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dit bedrijf is zeer onprofessioneel en…
Dit bedrijf is zeer onprofessioneel en absoluut niet aan te raden.
Enkele weken geleden ben ik langs geweest voor een proefrit. Ik gaf duidelijk aan dat ik alleen interesse had in informatie over de financieringsmogelijkheden, zonder enige verplichting. Toch werd mij gevraagd om €500 te betalen. Toen ik aangaf dat ik hier niet mee akkoord ging, werd mij verteld dat het slechts om een “conceptovereenkomst” ging.
Er is mij echter niets verteld over de voorwaarden die op de achterkant van het document stonden. Toen ik uiteindelijk besloot de auto niet te nemen, omdat deze toch niet volledig aan mijn verwachtingen voldeed, werd er ineens €2550 van mij geëist.
Toen ik aangaf dit niet te zullen betalen, kwamen ze met een zogenaamde “schikking”: als ik binnen 3 dagen €500 zou betalen, zouden ze de zaak laten rusten. Daarnaast hebben ze herhaaldelijk gedreigd met een rechtszaak en waren ze telefonisch erg onvriendelijk en intimiderend.
Wat het extra verdacht maakt, is dat het bedrijf zich presenteert als “VSB Auto’s”, terwijl op de koopovereenkomst een andere naam staat, namelijk “CRS Auto’s”. Dit roept serieuze vragen op over de transparantie en betrouwbaarheid van deze partij.
Kortom: zeer misleidende werkwijze, slechte communicatie en klantonvriendelijk gedrag. Wees hier uiterst voorzichtig.
Zie je een advertentie staan op…
Paar dagen later toch een proefrit gemaakt en besloten de auto te kopen.
Moet deze nog ingevoerd worden en wachten ze nog op kentekenplaten. Duurt max 3 werkdag zeiden ze. Na 3 weken eindelijk de auto kunnen halen.
Nu merk ik dat de airco het niet doet. Zeggen ze dat ik alleen garantie op de motor en versnellingsbak heb. Dat is van te voren niet gezegd. Ik had 6 maanden garantie.
Afgelopen zaterdag langs geweest om een…
Afgelopen zaterdag langs geweest om een mazda cx-5 te bekijken rondje door de showroom gemaakt er staan mooie autos en de prijzen zijn scherp vriendelijk personeel en we zijn geslaagd afgelopen dinsdag de nieuwe auto opgehaald alles is netjes en snel verlopen.
Beste mensen koop geen auto bij VSB
Beste mensen,
Denk goed na voordat je zaken gaat doen met dit bedrijf. VSB mij niet bellen of ik de review wil verwijderen!
Auto gekocht met garantie. Dus betaalt voor garantie. Nadat er gerammel is ontstaan bij de motor bij het starten van de auto blijkt dat de auto die we gekocht hebben te oud is en de kosten voor ons zijn. Nazorg is ver te zoeken.
Zowel mondeling als schriftelijk is dit niet besproken. Hieronder te zien wat de reactie van VSB auto`s is. Dit is letterlijk gekopieerd en geplakt van de laatste mailwisselingen.
Dit hebben wij duidelijke zowel mondeling als schriftelijk besproken. De eerste keer hebben wij het daar ook over gehad maar uit coulance netjes opgelost. Maar normaal gesproken worden deze in rekening gebracht. U heeft een auto met een hogere km stand en daar komt een keer onderhoud aan en dat is natuurlijk voor uzelf.
Met vriendelijk groet,
VSB Auto’s BV
Van Andelstraat 5
5141 PB Waalwijk
0416 – 224161
Daarnaast ook wederom de melding gemaakt bij ACM!
Wat een super services
Wat een super services , dat heb ik nog nooit meegemaakt.Wij zijn vanuit Spijkenisse naar VSB auto,s in Waalwijk gegaan om een andere auto te kopen.Een ruime keuze en mooie auto,s. Wij hadden 2 kleine problemen, dat is keurig opgelost. Wat een goede services. Daarom willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie inzet. M.Vr.Gr Fam PHJ Buitenhuis.
Fijn autobedrijf super goed geholpen
Fijn autobedrijf die ons super goed hebben geholpen, goed advies, fijne verkoper die luisterde naar onze wensen kortom een super bedrijf … blij nog steeds met onze aanschaf
Ik kom al jaren bij vsb auto’s al 3x…
Ik kom al jaren bij vsb auto’s al 3x eerder een auto gekocht altijd zeer tevreden en word goed geholpen zeer goede prijzen en goede service ze zien me zeker weer terug
Kortgeleden een auto gekocht bij VSB…
Kortgeleden een auto gekocht bij VSB auto's. Goede service en mooie auto's te koop.
De auto die ik had gekocht had een storing. Dit is super goed opgepakt door VSB auto's. Auto is zelfs netjes thuis afgeleverd! Klasse en blij met de vriendelijke medewerkers.
Super vriendelijk ontvangen
Super vriendelijk ontvangen, zeer mooie auto gekocht bij vsb auto’s. Een aanrader!
VSB auto’s
Ik heb een erg fijne ervaring gehad bij VSB Auto’s. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie duidelijk en soepel, en er werd goed meegedacht. Het contact met Peter was prettig en professioneel, alles werd rustig uitgelegd en afspraken werden nagekomen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto en rijd er met veel plezier in. Al met al een betrouwbare garage die ik zeker kan aanraden.
Auto gekocht bij VSB Auto’s
Onlangs heb ik mijn nieuwe Volkswagen Golf gekocht bij VSB Auto’s en ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben. Vanaf het eerste moment dat ik het terrein opkwam, voelde de sfeer goed aan.
De Golf die ik heb gekocht is werkelijk in topconditie. Alles was precies zoals omschreven in de advertentie, of misschien zelfs nog wel iets beter. De auto is keurig afgeleverd, technisch helemaal in orde en ziet er werkelijk prachtig uit. Je merkt dat ze hier kritisch zijn op de voorraad die ze inkopen.
Wat voor mij echt het verschil maakte, was het personeel. Ik ben vriendelijk ontvangen en werd op een professionele, maar ook eerlijke manier geholpen. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar gewoon goed advies en de tijd om de auto rustig te bekijken en een proefrit te maken. Alles werd snel en netjes afgehandeld, van de overschrijving tot de laatste uitleg over de auto.
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en de service die ik heb gekregen. Zoek je een betrouwbaar adres voor een mooie auto en personeel dat verstand van zaken heeft? Dan kan ik VSB Auto’s van harte aanbevelen!
Nogmaals bedankt aan het hele team!
Begin van de maand een peugot 208…
Begin van de maand een peugot 208 gekocht ben er zeer te vreden mee alles werkt naar toe behoren goed geholpen en zeer vriendelijk
Ik heb onlangs een auto gekocht bij VSB.
Ik heb onlangs een auto gekocht bij VSB Auto’s en mijn ervaring was werkelijk uitstekend. Vanaf het eerste contact tot aan het moment dat ik wegreed, werd ik heel netjes en professioneel geholpen. De medewerkers namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven eerlijk en duidelijk advies.
De auto was precies zoals beschreven. Netjes, goed onderhouden en technisch in topstaat. Er werd absoluut niet opgedrongen, maar juist meegedacht. Dat gaf me veel vertrouwen. Kortom betrouwbare service, fijne communicatie en uitstekende kwaliteit. Ik kan VSB Auto’s zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede auto!
Goed autobedrijf met deskundig en…
Goed autobedrijf met deskundig en eerlijk advies. Er wordt echt meegedacht en passend advies gegeven. Mooie, nette auto’s en een service die soepel verloopt. Afspraken worden nagekomen. Absoluut een betrouwbaar adres!
Recent een hele fijne gezinswagen hier…
Recent een hele fijne gezinswagen hier aangeschaft, de verkopers denken goed met je mee.
Bij aflevering werden alle opties van onze auto nog even uitgelegd en konden we met een volle tank zo vertrekken.
Mooie auto’s voor een eerlijke prijs en verschillende aflever mogelijkheden bespreekbaar.
Wat een aardige knul die Marco die ons geholpen heeft, wij werden een week later door hem gebeld of alles nog naar wens was met de auto.
goede service gekregen van dit bedrijf
Fijne ervaring met de mannen bij VSB!
Fijne ervaring met de mannen bij VSB, hebben een hoge gunfactor, en denken graag mee.
Vorige week gebeld voor een nissan…
Vorige week gebeld voor een nissan qasqai eenmaal toen wij samen aan kwamen stond de auto al klaar voor ons we mochten ook een proefrit maken de auto beviel ons goed marco was zeer vriendelijk en heeft ons goed geholpen en onze vragen goed beantwoord
We hebben onze auto ingeruild en kregen een mooie prijs terug voor onze auto de deal was dan ook zo gesloten eerlijk en transparant zonder poespas bedankt voor de gastvrijheid
Goede service en zeker aan te raden
Afgelopen december mijn auto opgehaald en goede service gekregen van dit bedrijf. Aan iedereen aan te raden en bedankt nogmaals.
Mooie prijzen en goede na service
Opel grandland gekocht in oktober na 2 maanden was de accu stuk met het koude weer van de afgelopen dagen kan dat helaas gebeuren contact met aftersales opgenomen per email netjes opgelost dezelfde dag nog.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.