À propos de l'entreprise

1. Club de sport

Écrit par l'entreprise

Een nieuwe manier van trainen, waarbij jij niet meer urenlang hoeft te zweten in de sportschool om jouw gewenste resultaten te behalen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas op, een lidmaatschap simpel opzeggen is een crime

Een lidmaatschap van zes maanden liep uit op een uitschrijfgevecht van ruim twee maanden, een ongeoorloofde incasso, en een nuttige les: er zijn betere EMS-studio's.

Hoe ze omgaan met een rechtsgeldige opzegging
De overeenkomst is digitaal gesloten. Hun eigen algemene voorwaarden (artikel 5 lid 3) staan digitale opzegging in dat geval uitdrukkelijk toe. Toch wordt opzegging per e-mail simpelweg niet behandeld. In plaats daarvan moet je fysiek naar Wijchen rijden voor een "evaluatieformulier" en een "evaluatiegesprek" — termen die in de algemene voorwaarden niet voorkomen. Op een ondubbelzinnige schriftelijke opzegging (22-02-2026: "Je mag mij uitschrijven, ik zal geen gebruik meer maken van de lessen") volgde geen administratieve afhandeling, maar een reeks geautomatiseerde herinneringen, druk om "even langs te komen" en de mededeling dat "geen evaluatie ook geen opzegging" is. Een formele juridische sommatie met verwijzing naar hun eigen voorwaarden bleef onbeantwoord. Daarna volgde een ongeoorloofde incasso van EUR 95 zonder grondslag — direct gestorneerd, met intrekking van de SEPA-machtiging.

Kortom: opzegging volgens hun eigen voorwaarden wordt actief gefrustreerd, en als de consument zich beroept op die voorwaarden krijgt zij in plaats van een antwoord een afschrijving.

De training zelf
Het abonnement is volledig betaald; door verblijf in Spanje is er nauwelijks getraind. In die periode is er wél getraind bij andere EMS-studio's. De vergelijking valt pijnlijk uit voor Wav-e: elders krijg je een individueel afgestemde sessie met aandacht voor houding, opbouw en techniek; bij Wav-e Wijchen bleef het bij een standaardprogramma met beperkte persoonlijke begeleiding — terwijl die persoonlijke aandacht juist het hele punt van EMS is, en wat het prijskaartje rechtvaardigt.

Conclusie
Een EMS-abonnement bij een serieuze studio is een prima investering. Bij Wav-e Wijchen krijg je een lock-in waar je niet zonder juridische sommaties uitkomt, een organisatie die "protocol" boven klant stelt, en een training die niet in de buurt komt van wat andere EMS-studio's in de regio bieden. Wie EMS overweegt: kijk verder.

26 février 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Worth trying but be careful with overpayment

Really benefitted from this form of exercise after my body struggled to adjust following a year of chemo, radiation and surgery. But I did not expect to struggle with proving the studio did not have any more claim to funds from my bank account. Keep an eye on what’s leaving your account, the date, the amount etc It could be more than the contract you signed on the chance as a client you are not on top of administration.

25 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Afgedankt

Wat gaat er mis?
Dat je als man na jaren lid geweest er in Rotterdam en omstreken ineens alleen als vrouw terecht kunt.
Gewoon een overname mailtje van bedankt en wegwezen.

6 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Superfijne training in korte tijd!

Deze training is lekker intens, maar ook zo weer voorbij en daarna voel je echt goed! Goed te combineren in mijn drukke week. Robert is echt een pro en geeft goede begeleiding!

13 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Op een gegeven moment besefte ik dat ik…

Op een gegeven moment besefte ik dat ik wat kilo’s wilde verliezen, maar met alleen een aanpassing in mijn voeding kwam ik er niet. Toen raadde mijn collega me aan om eens kennis te maken met Wav-e. de week daarop maart had ik mijn eerste training en een fijn gesprek met een coach. Ik was direct enthousiast!

Ik besloot om het traject van 6 trainingen per 4 weken te volgen, met als doel om binnen een half jaar 10 kilo kwijt te raken. Nu, iets meer dan 5 maanden later, ben ik al 14,3 kilo lichter! Ik voel me geweldig, energiek en trots op wat ik heb bereikt.

Met slechts 15 minuten trainen per keer, onder begeleiding van vriendelijke trainers, heb ik mijn doel niet alleen bereikt maar zelfs overtroffen. De combinatie van plezier in de trainingen en de nuttige adviezen van de coaches maken EMS voor mij een ontzettend leuke en effectieve manier van sporten. Bedankt Wav-e!

Simone

11 octobre 2024

Wave-e Amsterdam Zuid is top

Robert geeft in Amsterdam een geweldige en gevarieerde EMS training in een kleine maar smetteloze wave-e studio. Ik ben vijf weken bezig en voel me sterker en fitter. Iets wat mij na chemo en hormoontherapie niet zelfstandig lukte, dank hiervoor Robert. Wat mij betreft een echte aanrader.
José W.

21 août 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Pas op als je niet zeker weet of je lichaam veel trainings lessen aan kan!

Ik heb een half jaar contract afgesloten voor 6 lessen per maand ( om de week 2 x) helaas is gebleken dat dit door medische klachten te zwaar is voor mijn lichaam en ik duidelijk heb aangegeven bij de lessen dat het verstandiger is ( ook advies van mijn huisarts) om maar 1 x per week een les te volgen. Helaas wordt hier niet ruimdenkend mee omgegaan tegenover de klant en schijnt het onmogelijk te zijn om een contract terug te kunnen zetten naar 1 les per week. Nu kan ik drie maanden de volle mep betalen terwijl ik dus 6 lessen niet kan volgen door dat ems dus niet goed is voor mijn lichaam.
Aangezien dat het duidelijk zichtbaar is tijdens de lessen dat mijn lichaam niet goed reageert op de trainingen zouden jullie wel soepeler en coulanter kunnen handelen.
Ik vind dit zeer spijtig en ga nu zeker niet meer met plezier de resterende lessen volgen!

2 août 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus