Varit kontakt med deras support. Ingen bra kontakt där. Deras process gällande kundsupport är undermålig mild sagt
Informations provenant de diverses sources externes
Allt du behöver veta om Weber – Sveriges populäraste grillmärke som är fött ur en passion för god grillad mat
Aucune trace de demande d’avis
Helt omöjligt att reklamera sin grill
Helt omöjligt att reklamera sin grill. Lacken började flagna efter mindre än ett år, och först hävdade weber att den flagnade lackem var smutsfläckar, sedan efter tre månader när reklamationen äntligen godkänns vill de att jag ska lyckas göra sönder min grillkista (solid gjutjärn) innan de skickar mig en ny.
Hur ska jag ens göra sönder den? Var inte så sugen heller på att vara utan grill hela sommaren i väntan på nya delar.
Detta var om en av deras nyaste gasolgrillar, verkar tyvärr som märket blivit dåligt.
Weber har suveräna grillar som osar av…
Weber har suveräna grillar som osar av kvalitet. Tänk om man hade en kundservice som matchade produkten. Efter lång tids väntan får jag reda på att man inte för alla reservdelar till sina roterande grillspett. Så där står jag med ett dysfuktionellt grillspett. Kan knappast kalla mig nöjd kund trots att min gasgrill i övrigt fungerar bra. Sluta erodera ert varumärke och bygg upp en after sales-verksamhet värd namnat
Det börjar med försenad leverans, sen blir det värre
Det börjar med försenad leverans. Inte möjligt att nå en människa på Weber förutom en AI robot. Nåväl grillen kom. Men sedan monteringen efter anvisning i pappershäfte var en mardröm. Gick ut på Youtube för tips. Varför envisas Weber med att man skall hamra in 2 ställben som är av dålig kvalitet, istf att skruva dem som allt annat. Dålig manual, som dessutom upprepar tidigare moment. INTE BRA...... Kan inte rekommendera detta företag. Simpel 57 cm kolgrill. Kan inte heller rekommendera en "fake" AI kundtjänst, "hmm nu skall jag fundera" men du pratar med en AI robot. sååå dåligt.. Tack för mig för alltid, never again!
Varning för Weber Lumin Compact
Köp ALDRIG Weber Lumin Compact – det största skrotköpet i mitt liv!
Att kasta över 4 000 kronor rakt i sjön hade varit mer givande än att köpa den här skräpprodukten. Weber Lumin Compact är inget annat än ett hån mot alla som vill grilla.
"Grillen" fungerar på följande katastrofala sätt: Den startar och blir varm, men sekunden du vågar lyfta på locket för att lägga på maten tvärdör den. Därefter går den i baklås och vägrar starta igen förrän den blivit iskall. Det är alltså en grill som fungerar utmärkt – så länge du inte försöker laga mat på den!
Webers "lösningar" har varit ett rent spel för gallerierna:
* Ersättningsdelar? Samma totala haveri.
* Helt ny ersättningsgrill? Exakt samma oanvändbara skrot.
* Testat i olika fastigheter? Ja, och felet kvarstår. Det handlar inte om elen, det handlar om en helt defekt konstruktion.
Tack vare Webers obefintliga kvalitet har de nu lyckats förstöra två hela somrar i rad för oss.
Att kalla deras support för "kundtjänst" är ett skämt. Det tar upp till 12 dagar innan de överhuvudtaget orkar svara första gången. När man väl fått kontakt är tempot sirap – ett svar varannan dag om man har tur.
Sarkasmen blir dessutom total när de nu kräver att få se bilder på grillen. De får bilder på en grill som ser helt ny ut. Och att den fortfarande ser fabriksny ut efter två år beror ju hånfullt nog på att det aldrig har gått att grilla i den!
Att ett så kallat "premiummärke" kan kräva tusentals kronor för en produkt som inte gör sitt jobb, och sedan bemöta kunden med den här sortens totala nonchalans och segdragna byråkrati, är ingenting annat än en skandal. Akta er för det här skräpet!
Kan tyvärr inte rekommendera Webers…
Kan tyvärr inte rekommendera Webers produkter längre då både kvalitén och kundtjänst håller en mycket låg nivå!
Det är tredje weber grillen jag äger, har bytt modell för att velat ha en större variant och inte för att dom gått sönder men denna rätt dyra Sprit modell har redan efter andra sommaren börjat rosta! det har börjat släppa bitar ur grillgallret och där börjat rosta!
Kontaktade kundtjänst, och svaret var att dom skulle återkomma inom 12 arbetsdagar! efter 14 arbetsdagar kontaktade jag dom och då får jag till svar att det är normalt slitage och räknas inte som fel på produkten!!
Det är inte ytrost vi pratar om utan bitar som släppt som även då kan fastna i det man grillar!..
Detta var den sista webern för mig och kan inte rekommendera dessa grillar längre.
Hade sett fram emot att fira vår första…
Hade sett fram emot att fira vår första mors dag förra helgen med en premiärgrillning på balkongen, men @weber_sverige ville annorlunda.
Jag valde Weber för att jag förväntade mig kvalitet, men fick tyvärr ett rent måndagsexemplar. En av delarna helt felborrad, vilket gör att grillvagnen överhuvudtaget inte går att montera. Resultat: en oanvändbar grill!
Det som är mest anmärkningsvärt är dock kundtjänsten. Jag har försökt nå er via både telefon och era inskickade formulär, men ni har gått helt i stealth mode.
Hur löser vi detta, @weber_sverige? Det minsta man kan begära när man köper en premiumprodukt är att ni skickar en korrekt reservdel och faktiskt svarar era kunder.
Har rostat efter 1 säsongers användning…
Har rostat efter 1 säsongers användning trots att jag har använt skyddet till grillen hela tiden. Avställningsytorna på båda sidorna rostar.En webergrill för över 10000 kr ur genesisserien. Företaget tar inget ansvar utan garantin skyddar bara emot genomrostning. Helt otroligt! Köp ej!
Uselt kundbemötande
Köpte en grill i maj och registrerade grillen för en bonusprodukt, helt i enlighet med kampanjvillkor. Trots upprepade påminnelser har jag varken fått en förklaring eller en bonusprodukt. Första svaret kom efter flera veckor och de kände inte till kampanjen på egna hemsidan. Skickade länk och kvitto. Kundtjänst har nu gjort sig icke nåbar genom att ignorera mejlen och det går inte att ringa.
Varit kontakt med deras support
Jag har kanske inte fått en fungerande grill – men jag har i alla fall betalat premium för den
Jag köpte en gasolgrill, Weber Spirit E-410, den 15 maj. Tyvärr levererades grillen med ett uppenbart produktionsfel – något man tydligen får räkna med när man köper en "premiumprodukt". Felet upptäcktes direkt vid montering. Jag försökte reklamera felet hos återförsäljaren, NetOnNet (ett omdöme om deras sämsta kundhantering kommer att lämnas på deras profilsida). De vägrade dock att ta tillbaka produkten eftersom den var trasig – det gick emot deras rutiner (däremot var det tydligen helt okej att sälja en trasig vara...).
De hänvisade mig istället till Webers kundtjänst, som tydligen ska vara "den bästa". Alla verkar vilja ringa dem – så många att de helt enkelt stängde sina telefonlinjer redan i mitten av april och har hållit dem stängda sedan dess. Smart drag!
Väntetiden för svar via e-post var 5–7 arbetsdagar. När jag till slut fick svar lovade de att skicka en ersättningsdel för den trasiga sidopanelen. Dock skulle det ta 2–3 veckor innan den levererades.
Allt detta skedde i slutet av maj. I dag är det den 1 juli och vi har fortfarande inte fått någon del – inte ens en leveransavisering. Vi fick i alla fall ett svar! Weber meddelade att de just nu "jobbar tillsammans med NetOnNet för att hitta den bästa lösningen". Jag antar att de planerar något riktigt fantastiskt, eftersom det nu gått två veckor sedan det meddelandet.
Och här står man nu mitt i högsommaren, utan grill, utan information, men några tusenlappar fattigare – för ett så kallat premium produkt.
Usel kundtjänst. Aldrig mer en Weberprodukt
17/5 köpte jag en Webergrill Spirit 425. Hitintills är jag nöjd med grillen men när jag ska registrera grillen tar det tvärstopp! Jag registrerade grillen enligt instruktionen. "Vi hittar inte ditt serienummer"!!! Då ringer jag och får svaret att de har, tillfälligt, stängt av telefonerna på kundtjänst och ombeds skicka mail, vilket jag gjort. Inget svar på en månad!!!!
Jag inser att jag gjort en riktigt dålig affär. Ingen produkt är bättre än sin kundtjänst. Jag har själv jobbat hela mitt liv med affärer och försäljning och vet vad detta innebär. Jag kommer aldrig att rekommendera vänner och bekanta att köpa Weber. Som sagt ingen produkt är bättre än företagets kundtjänst. Usel kundtjänst är ett säkert sätt att minska sina marknadsandelar
Beställde webers pelletsgrill via…
Beställde webers pelletsgrill via netonnet i april...snabb leverans...men har fortfarande inte kunnat prova den. Det saknas delar och vi blir bollade fram och tillbaka. Har väntat på delar i 7 veckor nu.
Trasig grill och usel kundtjänst
Köpte en gasolgrill för första gången i mitt liv och blev istället väldigt besviken då den knappt blev varm, kundtjänsten var det sämsta jag varut med om någonsin då dom knappt svarar och det kändes som dom drog ut på tiden så att öppetköpet skulle gå ut. Det slutade med att jag for och lämnade tillbax skiten. Men surt då man oxå köpt en stor gasoltub som man öppnat så man inte kan lämna igen.
Skulle ge dom 0 stjärnor om det gick.
KÖP EJ.
Kunde man ge minus stjärna vore dom…
Kunde man ge minus stjärna vore dom förtjänta av det . Weber var tidigare en kvalitetsprodukt inte längre . Usel passform metallen i grill och galler är troligtvis 3:e sortering i Kina där 1:a sortering är skräp med våra mått mätt . Hela skapelsen saknar passform den är ranglig och hjulen wobblar , Benen är på tok för klena , färgen släpper vid en temperatur lver 250 grader c .
Har kontaktat Weber-supporten angående support
Har kontaktat Weber-supporten angående att det inte går att registrera den nya grillen jag köpt på deras hemsida. Dom svarar att det tar 14-dagar att besvara ett mail vilket är helt oacceptabelt lång tid. Dom hänvisar bland annat att det varit fint väder i maj och att det bidrar till de långa svarstiderna, vet inte hur dom tänker då. Detta var första gången jag försöker använda Webers support och den sista, jag köper en grill av annat fabrikat istället.
5 års garanti program
5 års garanti program? I h... heller! Något som konsument ombudsman borde reagera på. Vilseledning från Weber hela tiden. Man borde förbjuda dem att verka i Sverige. Skäms på Er Weber.
Har rostat efter 2 säsongers…
Har rostat efter 2 säsongers användning. En webergrill ur den dyrare genesisserien. Företaget tar inget ansvar utan garantin skyddar bara emot genomrostning. Helt otroligt! Köp ej!
KATASTROF!!
KATASTROF!!
Vi köpte en Weber spirit förra våren och efter knappt någon användning gick den ena utav tre brännare sönder! Vi har försökt att reklamera grillen till Weber i 3 månader men ingen hjälp har man fått! 10 års garanti en ren lögn!
Det blir en anmälan till ARN!
Välj ett annat märke, man betalar dyrt för skräp!
Ärendenr 1922263
Köp inte Weber SmokeFire pelletsgrill
Weber SmokeFire pelletsgrill är i sig ett bra koncept. Efter en tids användning kommer problemen. Tar mycket lång tid att komma upp i temp och håller heller inte temp. Griillen stänger av sig själv efter en stund speciellt vid Smokeboost aktiverad.
För låg kvalité genomgåede och speciellt de mekaniska delarna. Dessutom är grillen slarvigt hopsatt i fabrik (dålig passning på vitala delar)
Funderar Du på pelletsgrill välj då ett annat fabrikat som har mer erfarenhet av att producera pelletsgrillar.
Makalöst bollande av frågorna vid reklamation. Weber ville skicka lösa delar för att jag som kund själv skulle skruva isär grillen för byte. Uselt hanterat. Slutade med att säljstället själva löste in grillen (bravo) med motiveringen att "Weber är lite besvärliga med garantiärenden".