Een weekendje boeken gaat probleemloos. Wanneer er echter tekortkomingen omtrent een hotel (in deze het Vitalhotel Konig am Park Bad Mergentheim) worden aangegeven die we tijdens ons bezoek aan dit ho... Voir plus
Lisez les avis des autres
Al jaren boek ik bij hen, al wordt het wel steeds minder vaak doordat de aanbiedingen mij minder aantrekken. Doch, betrouwbaar bedrijf.
Bij pogingen via telefoon en mail een hotelovernachting te laten annuleren laten ze je 2 weken wachten en bij mijn 3e poging kreeg ik dan eindelijk antwoord dat ik geen geld terugkrijg en ik ben ook m... Voir plus
De boeking met onze creditcard afrekenen ging in 1e instantie vrij moeilijk, heb het daarom via Ideal gedaan en daarna was het zo gepiept. Het arrangement in Hotel van der Valk in Moers, Duitsland... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Meer dan 2400 Hotels & 550 Bungalowparken. Boek voordelig in heel Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en verder!
Coordonnées de contact
Prins Willem Alexanderlaan 210, 7311sz, Apeldoorn, Pays-Bas
- 088 033 1555
- info@weekendjeweg.nl
- www.weekendjeweg.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Gewoon
Gewoon, gemakkelijk te boeken en ze zorgen dat je een reminders krijgt om te betalen
Belachelijk bedrijf
Belachelijk bedrijf. Een reis geboekt van 4 dagen en een dag later kregen we een mail dat er in hun eigen systeem iets fout was gegaan waardoor we meer bij moesten betalen of de reis geannuleerd zou worden. Na enig mailverkeer bleek het om meer dan 250 euro te gaan én was de boeking gewoon al geannuleerd waardoor onze reis ook nog eens op andere dagen plaats moest vinden terwijl dat niet mogelijk was. Belachelijk bedrijf, belachelijke klantenservice en ik raad iedereen aan hier nooit iets te boeken.

Réponse de Weekendjeweg.nl
Na een aanvankelijk mislukte boeking…
Na een aanvankelijk mislukte boeking toch nog snel een alternatief geregeld
Ik vond het gemakkelijk om uit een…
Ik vond het gemakkelijk om uit een beperkt aantal mogelijkheden mijn keuze op te maken
Het was een fantastisch hotel
Het was een fantastisch hotel!
Bij het boeken was het qua betalen mij niet helemaal duidelijk maar werd ik goed geholpen door de helpdesk zelf savonds laat.
Slecht communicatie en regelingen
Eerste hotel 2 dagen van te voren bericht dat het hotel gesloten was. Dat was al 2 weken online bekend. Daarna spoed een hotel geboekt in Kerkrade. Daar aangekomen en het was niet doorgegeven aan dat hotel dat wij hadden geboekt. Met groot geluk waren er nog 2 kamer beschikbaar voor de twee nachten, maar tussendoor moeten ruilen van kamer.
Slecht communicatie vanuit weekendjeweg richting ons en vanuit hen met de hotels.

Réponse de Weekendjeweg.nl
Geboekte accommodatie was niet…
Geboekte accommodatie was niet beschikbaar dus werd geannuleerd.
Wel binnen 2 dagen geld teruggestort. Maar toch teleurstellend als je denkt iets leuks te hebben geboekt

Réponse de Weekendjeweg.nl
Het boeken ging soepel en de kado…
Het boeken ging soepel en de kado bonnen waren makkelijk in te leveren.
Mooi Hotel aan de Linge
Mooi Hotel aan de Linge, uitzicht was prachtig en het eten was prima, lekker gefietst en zeer vriendelijk personeel, prima weekend.
Prachtige locatie
Prachtige locatie ! We hadden halfpension. Het eten was heerlijk! De kamer ook mooi met schitterend uitzicht !