Weibel El Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Fem store stjerner til Brdr Weibel El! Jeg har nu været glad kunde hos Weibel i nogle år, og jeg anbefaler dem til alle jeg kender, for deres flotte arbejde! De har hjulpet mig med alt f... Voir plus

Fik i februar udskiftet nogle spots i loftet og skiftet samtlige kontakter i huset. Må bare sige det spillede fra ende til anden og servicen var bare i top. Kan kun anbefale dette firma. Michael J... Voir plus

Fik kontakt til Weibel via 3byggetilbud.dk. Bedste pris på en lille opgave. Arbejdet blev udført hurtigt til aftalte pris - fik endda monteret et ekstra stik på en tørretumbler, samt fik nyt stik til... Voir plus

1. Électricien
  2. Ingénieur électricien
  3. Service d'installation électrique
  4. Service de réparation de luminaires

Écrit par l'entreprise

Autoriseret El-installatør i København Weibel El-teknik er autoriseret el-installatør og hjælper både private og erhverv med deres elektriker arbejde. Vi kører ud fra Søborg og dækker hele København og omegn. Weibel er altid i stødet og derfor dit sikre valg, når du søger en autoriseret el-installatør og strømlinet erfaren elektriker! Med vores mange års erfaring indenfor el-installation, sikrer vi høj kvalitet og effektivitet i alle vores projekter. Vores dygtige og erfarne team tilbyder omfattende el-eftersyn og el-tjek, hvor vi grundigt vurderer og sikrer dine elektriske systemers tilstand og sikkerhed. For at optimere dit energiforbrug, tilbyder Weibel et detaljeret energi-tjek, der hjælper dig med at spare på både miljøet og udgifterne. Vi forstår også vigtigheden af pålidelig rådgivning, og derfor er vores el-rådgivning service designet til at give dig de bedste løsninger, der passer til dine specifikke behov. Skal du have foretaget en el-renovering? Vores team håndterer alt fra mindre opgraderinger til større renoveringer med ekspertise og omhu. Vi tilbyder også installation og vedligeholdelse af dørtelefoni systemer, der forøger sikkerheden og komforten i din ejendom. Tjek vores konkurrencedygtige priser og kontakt Weibel i dag for en pålidelig og effektiv service!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fem store stjerner til Brdr Weibel El

Fem store stjerner til Brdr Weibel El!

De har hjulpet mig med alt fra ekstra stikkontakter til nye spots, opsætning af en emhætte og en lampe i mit tidligere hjem. En stor hjælp når man ikke tør pille ved ledninger selv!

Senest har de været min pålidelige partner i en totalrenovering af mit nye hjem, hvor de fik opgaven om at lave ALT el. Og sikke et resultat! Weibel kom med gode løsningsforslag og rådgivning til hvordan det bedst ville tage sig ud. Det var en meget tryg proces hvor jeg føler der blev taget rigtig godt af mig og lyttet til mine behov.

Jeg er måske lidt kræsen, men det var intet problem for Weibel der nu har sørget for at der er NUL synlige ledninger, flotte stikkontakter, de bedste spots med det flotteste lys og en helt nyt eltavle.

Min varmeste anbefaling om at bruge dem!

16 juin 2025

Dygtige og kompetente elektrikere

Vi har brugt Weibel El, mange gange. De er yderst kompetente, både til små og store opgaver. De er mødepligtige og kommer altid til tiden.
Vi har lige booket dem igen til vores næste projekt.
En kæmpe anbefaling herfra

6 janvier 2025

Hurtig, professionel og venlig 🤩

Super hurtig, venlig og professionel service! Også en fin forklaring på udfordringen, så det var muligt at forstå og dermed forebygge. Fik i bonus løst et andet problem jeg ikke engang var klar over, men som jeg er meget taknemmelig over blev opdaget og fixet 😬

24 avril 2025

5 stjerner – og måske en stjerne mere, hvis jeg kunne få dem til at installere den

Vi havde besøg af Weibel El, og lad mig sige det sådan: hvis elektricitet er magi, så er deres elektrikere troldmænd med værktøjskasse og sikringer i lommen. De dukkede op til tiden (hvilket i sig selv er mere sjældent end et strømsvigt i Danmark), gik straks i gang, og inden jeg nåede at finde kaffe frem, var arbejdet både udført og forklaret – ned til mindste ledning.

Professionelt arbejde hele vejen igennem, og de tog sig tid til at forklare alt så grundigt, at jeg næsten føler mig klar til at tage en elektriker-eksamen (okay, måske bare teoriprøven…).

Alt i alt en elektrisk oplevelse – på den gode måde! Kan varmt anbefales, med eller uden jordforbindelse.

13 mars 2025

Jeg fik i april udført el-arbejde i…

Jeg fik i april udført el-arbejde i forbindelse med udskiftning af eltavle og nye installationer – og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Fra første kontakt var der styr på tingene: god kommunikation, overholdte aftaler og høj faglighed.
Arbejdet blev udført effektivt og pænt, og der blev ryddet op efterfølgende, som man kun kan ønske sig. Elektrikeren var både venlig og professionel, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem.
Kan varmt anbefales – 5 stjerner herfra!

22 avril 2025

Jeg hyrede Weibel EL til at have et…

Jeg hyrede Weibel EL til at have et kigg på vores problem (sikringen sprunget) vedr. vores ventilation, men problemet er stadig ikke løst. Alligevel modtog vi en regning for besøget. Skuffende oplevelse og stadig en betaling. Jeg havde forventet bedre ansvarlighed og kundeservice.

21 janvier 2025

Super god service!

Har nu brugt Weibel et par gange og må bare sige, at de kommer som aftalt og løser de opgaver jeg stiller, uden anmærkninger.

Samtidig er de venlige og efterlader mig altid klogere og positiv med et smil på læben, når de er færdige.

Så alt i alt, man får den hjælp man skal bruge og mere til. Super god service!

Kan klart anbefales!

11 juin 2024

Vi har benyttet Brdr

Vi har benyttet Brdr. Weibel (Dan og Ken) masser af gang og kan kun give dem vores aller bedste anbefalinger. De kommer altid hurtigt, er super effektive og venlige og efterlader stedet uden at man kan se de har været der. Regningen er altid korrekt og priserne meget rimelige.

14 janvier 2024

Kæmpe anbefaling

Bedste to elektrikere til dato!
Samarbejdet med Weibel El været kæmpe værdsat. Utrolig flotte installationer, god kommunikation og fair priser.
Jeg har haft glæden af Pieter og så deres super lærling Stefano. Virkelig kompetent og effektivt arbejde.

18 novembre 2023

Fantastisk service og kvalitet

Vi har købt hus her i sommers og fik anbefalet Weibel af en kollega, nu her 3 seperate opgaver senere må jeg konstaterer at det var det bedste valg vi kunne have gjort, at bruge Weibel til vores el arbejde.

Alt har holdt prisen som aftalt, der har været en enorm villighed til at møde op på addressen og definere opgaven, der har været fantastisk vejledning i forhold til hvad man bør prioritere og hvad der klart har kunne vente.

Nu bare her sidst har vi fået sat ladestander op til elbilen, og sørme om ikke de har taget kant sten op langs huset, for at skjule kablet pænt - vi er så utroligt glade og taknemlige for alt arbejde udført af Weibel, 5 stjerner herfra.

27 septembre 2023

Absolut fantastisk oplevelse

Absolut fantastisk oplevelse! Fair pris, som holdes. Møde stabilt, overholder aftaler og behagelige at have i hjemmet. Har brugt firmaet af flere omgange og kan virkelig anbefale dem!

31 octobre 2022

Jeg havde besøg af en dygtig og…

Jeg havde besøg af en dygtig og professionel elektriker der overholdte aftalen, forklarerede undervejs og gav gode råd. Weibel El er til at stole på og jeg ringer helt sikkert til dem næste gang jeg har brug for en elektriker.
Kan helt klart anbefales👌🏻

11 octobre 2022

Peter Knudsen fra Weibel El er en meget…

Peter Knudsen fra Weibel El er en meget kompetent og dygtig elektriker.

Han har lavet flere fine installationer i mit hjem og tilbyder endda at støvsuge efter sig 👍☺️

Desuden giver han en rigtig god, hurtig og venlig service.

Og så elsker min hund Max at have ham på besøg 🐶🥰 Så dyrevenlig kan han også skrive på sit CV!

1 octobre 2021

Weibel el - fantastisk

Weibel el har serviceret Uganda Ismejeri / Uganda Grønt. Super vejledning igennem hele processen. Vi var selv på bar bund ift hvad vi ville med både inden- og udendørs belysning. I dag står vi med et færdigt produkt, som er smart og moderne. Stor anbefaling herfra👍🏼

8 septembre 2021

Det blir ikke bedre! 5 stjernet service og kvalitet.

Vi har brugt Brdr. Weibel i flere år efterhånden og blir lige overrasket hver gang over det høje service niveau de leverer. De er punktlige, deres priser fornuftige og så sørger de altid for, at man får et smil med på vejen. Når de har løst udfordringerne, de er blevet kaldt ud til. Og til dato har de løst alle udfordringer vi har stillet dem.
Kan anbefale dem til enhver, der kun vil ha det bedste :) 5 stjernet service og kvalitet ⭐⭐⭐⭐⭐

12 juillet 2021

Kan varmt anbefales.

Kan varmt anbefales.
Startede med at løse en hurtig panikopgave på ingen tid. Når det gik fint bad vi dem om at komme forbi igen og hjælpe med nogle andre ting. Han var meget flink, dukkede op til tiden, gav gode råd og idéer hen ad vejen. Supernemt!!

20 avril 2021