Hei! Produktet er for tungvint idèt at det er poser som må klippes opp- derav følger problemet med at innholdet har problemer med å blande seg ut med væsken. Et annet problem er at prøvetiden for prod... Voir plus
Det var en god opplevelse for alle preparatene deres er skikkelige å dei har denn virkninga som dere forteller skal være,eineste minuset er att jeg har ikkje fått påfyll med preparater jeg har betalt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har brukt dette produktet i snart et år. Det var som et mirakel. Jeg føler meg lettere på bena. Cellulitter er minimalisert. Jeg ville ta en pause for å se om det jeg ville merke forskjell. Etter... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Wellvita selger naturbasert sunnhetsprodukter direkte til forbruker. Vårt mål er å forbedre våre kunders livskvalitet ved å tilby de beste kvalitetsprodukter, til gunstige priser.
Wellvita - Sunnhet direkte til deg
Écrit par l'entreprise

- 14 dagers returrett
- Direkte i postkassen
- Betal etter levering
- Over 35 års erfaring
Vi samler på fornøyde kunder
Trygg og enkel e-handel
Engenes 15, 4865, Åmli
- kundeservice@wellvita.no
- www.wellvita.no
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Har utmerkede produkter
Har utmerkede produkter. Synes det er vanskelig å betale når jeg får 3-5 produkter samtidig z. Dere er flinke å hjelpe meg alle slags spørsmål

Alt er skikkelig varer som funker
Alt er skikkelig varer som funker
Å veldig raskt levert

Jeg testet produktet over ca 1 uke
Jeg testet produktet over ca 1 uke, ble merkbart verre i magen og kjente mindre energi enn vanlig.
Jeg sluttet, og kroppen gikk tilbake til å fungere som vanlig.
Overraskende for meg også, gitt at produktet skulle virke på motsatt måte.
Vil avbestille før neste utsendelse

Varene kom raskt
Varene kom raskt, virkningen ser jeg ikke så mye til. Leggene mine er ikke blitt mindre, helst større.

Mersalg
Hadde ikke før fått det jeg bestilte før der sendte meg tilbud på andre produkter. Jeg har kjøpt det jeg skal ha så jeg ønsker IKKE til sendt flere tilbud fra dere uansett hvor bra de er.

Hadde en hyggelig tlf
Hadde en hyggelig tlf. samtale med Dere pga. et nystartet abon. på Venolet. Kan ikke uttale meg noe i bredere forstand nå da dette er helt nystartet. har et ønske om en prisreduksjon i kommende leveranser,- jeg må vurdere om jeg kan fortsette...da jeg er minstepensjonist og ha mye som må bet. hver mnd.

Réponse de wellvita.no
Har ikke brukt tablettene så lenge enda…
Har ikke brukt tablettene så lenge enda at jeg kan si noe om hvor godt de virker.

Réponse de wellvita.no
Jeg har handlet hos dere i mange år og…
Jeg har handlet hos dere i mange år og har ikke opplevd noe negativt!

Ikke noe gikk galt, men Virizil = Lurium25 er virkningsløse
Ikke noe gikk galt. Men pillene av typen Virizil = Lurium25 ga ingen effekt. Bare juks altså.

Réponse de wellvita.no
Utmerket service ! Det har gått for kort tid til at jeg…
Det har gått for kort tid til at jeg kan uttale meg om produktet. Men jeg gir dere toppkarakter for utmerket kommunikasjon, vennlige og imøtekommende mails/sms, med raske tilbakemeldinger 👍

Réponse de wellvita.no
Det er enkelt å huske på hårtablettene
Det er enkelt å huske på hårtablettene. Ser imidlertid ikke mye virkning ennå, men det tar nok mer tid.
Mht vitaminene trenger jeg dem ikke. Så vil nok avbestille dem.

Tamt
Den har IKKE hatt noen virkning på mitt erotisk tankegang, Utstyret er like tamt som før.

Réponse de wellvita.no
Hyggelig å bli fulgt opp pr telefon
Hyggelig å bli fulgt opp pr telefon. Om jeg hadde mottatt pakken og om jeg var begynt på tablettene.