L'entreprise a répondu
Ik ben zeer tevreden en er keuze zat. Kwaliteit is fantastisch en is in het echt ook heel mooi en superdij systeem. Nog net geen 10 omdat ik nog wat kunstwerken mis die ik heeeeel graag op spandoek... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede mailcommunicatie wanneer het geleverd zou worden. Ondanks het heftige winterse weer op tijd geleverd. Zeer netjes verpakt; goed beschermd. Hele duidelijke instructies erbij; ook via een QR code... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Veel keuze uit verschillende werken en van fotoprint tot schilderij
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de staat van je bestelling, schilderij wordt goed verpakt verstuurd en heel veel keus op de site

Réponse : Werk aan de Muur
We hebben intussen ons 4de doek met zwarte lijsten ontvangen. Alle doeken tot volle tevredenheid. Echter bij het ophangen van het 4de doek kwamen we er achter dat wij het verkeerd besteld hadden. Lengte en breedte waren verwisseld. Na een belletje met een medewerkster werd ons aangeboden het foutieve doek terug testuren. Wij konden aanspraak maken op de zgn. kunstgarantie, waardoor we gratis een ander doek konden krijgen. Waar vind je dit nog in deze tijd ??? Super vriendelijk bedrijf met service en mooie schilderijen. Vandaar de dik verdiende 5 STERREN.

Réponse : Werk aan de Muur
Ik werd zeer vriendelijk geholpen, ook toen ik dacht dat er iets niet klopte, maar dat ik verkeerd had gekeken!
Veel keus, prachtige werken voor aan de muur! Goed verpakt en dus heelhuids overgekomen!

Réponse : Werk aan de Muur
Ik ben zeer tevreden en er keuze zat.
Kwaliteit is fantastisch en is in het echt ook heel mooi en superdij systeem.
Nog net geen 10 omdat ik nog wat kunstwerken mis die ik heeeeel graag op spandoek zou willen hebben maar dat heeft natuurlijk meer met de auteursrechten van de kunstenaars te maken maar daarom geen 10

Réponse : Werk aan de Muur
De keuze is reuze! Alle stijlen,smaken en afmetingen zijn verkrijgbaar. Wat erg handig is ,is dat je (met de app)kan zien hoe de afbeelding aan jouw muur staat. Het werk werd ook goed verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Werk aan de muur krijgt van mij een dikke 10.

Réponse : Werk aan de Muur
Ontvangst prima, beschrijving om het in elkaar te zetten prima.

Réponse : Werk aan de Muur
Gebruiksvriendelijk en ondersteunend zoeken dank zij prima website en app. Gevarieerd aanbod en keuze uit verschillende uitvoeringen. Super informatie over verloop productie en levering. Professioneel en vakkundig verpakt om schade te vermijden. En het allerbelangrijkste: een werk aan de muur dat ons interieur prachtig opfleurt en ons dagelijks kijkplezier bezorgt. Dank jullie wel!

Réponse : Werk aan de Muur
Zeer tevreden veel keus gemakelijk om te veranderen snelle levering

Réponse : Werk aan de Muur
Kwaliteit frame prima en is gemakkelijk om inelkaar te zetten.
Kwaliteit doek prima en gemakkelijk aan te brengen in frame.
Het is een eye catcher in je kamer en ziet eruit als een schilderij op doek.
Pluspunt is dat het doek gemakkelijk te wisselen is.
Kortom zeker een aanrader om een doek naar keuze te bestellen.

Réponse : Werk aan de Muur
We hebben een prachtig kunstwerk ontvangen. Instructies om het artframe in elkaar te zetten waren zowel digitaal als in een boekje. Ik vond het wel moeilijk om te bepalen welke schroeven en pluggen ik nodig had voor mijn muur, wellicht kunnen zij dat nog opnemen in hun instructies.

Réponse : Werk aan de Muur
Iedereen die bij ons binnenkomt is enthousiast bij het zien van de mooie muur in de keuken. Heel bijzonder. Mooie kwaliteit. Vlot geleverd.

Réponse : Werk aan de Muur
Je moet best wel even wachten voor je bestelling binnen is, maar art frame werkt super makkelijk door de duidelijke instructies. Mocht iets niet lukken word je spoedig goed geholpen en te woord gestaan. Bij mij zat er een productiefout in het doek en werd super fijn opgelost, zodat ik straks echt iets moois aan de muur heb hangen

Réponse : Werk aan de Muur
Goede service met duidelijke beschrijving via mail ontvangen
En een mooi stuk aan mijn muur, blij mee

Réponse : Werk aan de Muur
Zeer goede communicatie via de mail. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces. Doek is goed verpakt. Eindresultaat is schitterend. We hebben twee doeken nu in huis. Erg leuk dat je nu ook een losse doek kunt bestellen, zodat je kunt wisselen. Zeer tevreden!

Réponse : Werk aan de Muur
En savoir plus sur les différents types d'avis.