Jag är nöjd med det stöd jag fått. En bra och inkännande läkare som lyssnat på allt som påverkat min fysiska och psykiska hälsa, kopplat till klimakteriet. Vi har testat oss fram till en kombination a... Voir plus

Womni är bra eftersom de tar kvinnors hormonella problem på allvar. Läkaren lyssnar empatiskt och kan skriva ut bioidentiskt progesteron, vilket var min räddning som bor på i en norrländsk stad med få... Voir plus

1. Médecin
  2. Gynécologue-obstétricien
  3. Sage-femme
  4. Service de la santé au travail

Womni är en digital vårdgivare som specialiserar sig på kvinnors hälsa genom livets alla hormonella faser, med särskilt fokus på klimakteriet. Här möter du legitimerade läkare och barnmorskor som lyssnar på dina behov och erbjuder individanpassade behandlingsplaner.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

54 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

FANTASTISKT

FANTASTISKT! Det finns inte tillräckligt med ord för att kunna beskriva hur bra ni egentligen är! Anne L som jag träffade är lugn, fantastisk kunnig, lyssnade och hennes sätt att sätta igång behandlingen på är helt otroligt fantastiskt. Jag har ulcerös kolit (blödande tarm/kronisk inflammatorisk sjukdom) och lyssna på detta, min specialistläkare som är specialiserad på just min sjukdom ligger i lä när det gäller kunskap om min sjukdom. Detta tycker jag säger väldigt mkt om kunskapen Womni samlat under en o samma tak. Jag har förlorat 5 hela år genom olika läkarbesök och olika provtagningar som alla på sjukhuset och VC har fått mig att gå igenom UTAN att ens vara i närheten av att hitta orsaken till mitt klimakterieproblem till jag kom i kontakt med Womni. Det är dyrt, ja men, jag betalar gärna för kunskap och hjälp ist för att behöva gå igenom så många läkare som jag har gjort under 5 år UTAN någon som helst kunskap eller vetskap om vad de faktiskt handlar om. Jag önskar att det fanns samma kunskap som hos Womni på alla som vårdar människor och som sätter på sig en bricka på rocken som det står specialist på.
Tack Womni för att ni finns för alla oss kvinnor här ute som fått gå igenom så mkt förnedring genom alla besök där ingen fattar vad man pratar om TACK TACK TACK!

8 avril 2026
Avis spontané

Modern vård som gör skillnad

Att navigera klimakteriet kan kännas som att irra i dimma. Här fick jag en karta. Min gynekolog är kunnig, tydlig och inkännande, och jag har fått både behandling och råd som verkligen gör skillnad. Blodprover, uppföljningar och videomöten har fungerat smidigt och effektivt genom hela processen. Enkelt, tryggt och med ett väldigt fint bemötande.

Otroligt fin service

Otroligt fin service. Mycket trevlig och kunnig läkare. Fantastiskt bemötande och jag är så glad och nöjd med behandlingen

Avis spontané

Jag fick ett jättefint bemötande

Jag fick ett jättefint bemötande; intresserat, kunnigt och proffsigt. Fick ut tom mer av det bokade mötet än vad jag hade förväntat mig. Väldigt nöjd, känner mig mycket trygg i Womnis vård.

Avis spontané

Jag blev väldigt bra bemött

Jag blev väldigt bra bemött. Med både förståelse och kunskap. Behandling sattes in direkt. Jag är oerhört lättad att något satts igång för att få hjälp med mina förklimakteriebesvär.

19 mars 2026

Kan rekommendera Womni

Jag kontaktade Womni eftersom jag behövde hjälp att hitta en lösning på de svåra biverkningar jag fick av progesteron. Min tidigare klinik erbjöd inga alternativ annat än att fortsätta behandlingen.

Hos Womni blev jag lyssnad på och fick förslag på flera olika åtgärder. Bemötandet var mycket bra, och gynekologen var både kunnig och professionell.
Jag kan varmt rekommendera Womni.

5 janvier 2026
Avis spontané

Tacksam för hjälpen jag fått

Jag sökte till Womni för att jag inte hade energi och ork att försöka få hjälp via primävården. Primärvården går oftast på det klassiska symtomet vallningar och det är ett av dem symtom som jag haft tur att inte ha så svåra besvär av.

Under mina 4 år så har jag alltid fått professionell hjälp av min läkare med att hitta en bra behandling som fungerar för mig och inga problem att ändra om något inte visat sig hjälpa.

15 janvier 2026

Respektfullt och professionellt bemött

Respektfullt och professionellt bemött, känner mig lyssnad till och har fått hjälp med mina hormoner, remisser skickas och uppföljningar bokas med en och samma läkare varje gång vilket jag uppskattar. Lätt att få kontakt med. Rekommenderar!

12 mars 2026

Smidigt och professionellt bemötande

Smidigt och professionellt bemötande. Det kändes tryggt att få prata med någon som verkligen är insatt i kvinnohälsa och att slippa bli nonchalerad, vilket jag tyvärr har upplevt inom den vanliga vården. Jag fick även en remiss till en trevlig specialistklinik i gynekologi nära där jag bor.

22 mai 2025

Kunnig personal!

Kunnig personal och lätta att få tag på. Ordnar receptförnyelse smidigt och man man resonera enkla frågeställningar på mejl. Lite dyrt digitalt läkarbesök men absolut värt det ändå. Önskar alla kunde få träffa läkare som kan senaste rekommendationerna om behandling av klimakteriebesvär.

16 octobre 2025
Avis spontané

Fantastiskt team som tar mig som…

Fantastiskt team som tar mig som patient på största allvar!
Ingen fråga är för liten.
Supersnabb service vid olika frågeställningar eller då jag behövt snabba svar gällande klimakteriebesvär!

15 décembre 2025