Woonboulevard Poortvliet Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb eettafelstoelen bij hun besteld, was door de stoelen heen gezakt. Uiteindelijk is het toch goed geregeld. Ik mag nieuwe gaan uitkiezen met een dergelijke constructie. Ze regelen het uiteindeli... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Na 6 jaar brak het stalen frame van ,naar wat ik aan nam een (dure)kwaliteit stoel met verstelbare rugleuning.hierover contact gehad met de klantenservice. Deze vonden het normaal dat dit kon ge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Overzichtelijke winkel, ondanks de grote omvang. Bij binnenkomst is het prettig dat er een informatie/ontvangst balie is waar je op een prettige wijze geholpen kunt worden. Duidelijke informatie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kasten op maat besteld, alles heel netjes verlopen. Bestelling, bezorging en plaatsing is allemaal heel netjes verzorgd. Top!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Entrepreneur spécialisé dans la décoration d'intérieur
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Magasin de meubles de chambre à coucher
  5. Magasin de meubles de cuisine
  6. Tapissier décorateur

Écrit par l'entreprise

Wooninspiratie en woontrends. Met meer dan 50.000m2 is Woonboulevard Poortvliet de grootste Woonboulevard van de Benelux en bieden wij een totaal assortiment in meubels, wonen, slapen, keukens, woonaccessoires, huishoud-, bad- en bedtextiel, kinderkamers, verlichting en design. Shop alles voor jouw huis. Woonboulevard Poortvliet - wij zijn wonen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

255 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Oplossing

Goede service en soepel oplossen 👌

23 septembre 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat uw melding goed en vlot opgelost kon worden.

Mochten wij u alsnog ergens mee kunnen helpen dan staan we graag voor u klaar.

Overzichtelijke winkel

Overzichtelijke winkel, ondanks de grote omvang.
Duidelijke informatieborden.
Persoonlijke en toch professionele benadering door medewerkers.
Verlichting en gangen naar afdelingen is wellicht een verbeterpunt. Misschien is het mode en persoonlijk maar doet een beetje denken aan een ontvangstruimte van een crematorium. Mag best kleurrijker.

23 septembre 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u positief bent over ons en zullen uw feedback over onze showroom meenemen in ons intern overleg.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Komen accuraat alle afspraken na,

10 septembre 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Wij zijn blij om te horen dat alles correct en volgens afspraak verlopen is.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en graag tot een volgende keer!

Bezorging was top

Bezorging was top. De producten ook.

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat de bezorging van uw order goed verlopen is en uw meubels naar tevredenheid geleverd zijn.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Noté 1 sur 5 étoiles

Na 6 jaar brak het stalen frame van…

Deze vonden het normaal dat dit kon gebeuren en als ik de stoel wilde laten repareren ik hier zelf de kosten voor moest dragen.
Ik kom al meer dan 25 jaar bij deze winkel
Ik heb nooit hun service nodig gehad
Die ene keer dat ik ze nodig heb geven ze niet thuis.
Wat een slechte service.
Voortaan breng ik mijn klandizie naar een andere winkel

5 septembre 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons om te horen dat wij u niet naar tevredenheid geholpen hebben. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat wij uw gegevens in kunnen zien?

Alvast bedankt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Leveren van bed en eetafel

Komen afspraken goed na.
Zeer professionele organisatie.
Bezorgers waren top!

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat alles volgens afspraak verlopen is.

Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Prima

Alles heel goed .

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen.

Kasten op maat besteld

26 août 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat we u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen, vanaf de aankoop tot en met de levering bij u thuis.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens.

Noté 4 sur 5 étoiles

een telefoontje en het probleem werd…

een telefoontje en het probleem werd gelijk opgelost geweldig tevreden

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat uw servicemelding snel werd opgelost voor u.

Wij hopen dat alles naar wens is en mochten we u opnieuw van dienst kunnen zijn dan horen we het graag.

Ruime keuze

Ruime keuze. Toch kwamen we uit bij een showroom model dat scherp was afgeprijsd. Binnen twee weken bezorgd.

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug.

tevreden klant

21 août 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij hopen dat u vele plezier van uw aankoop zult hebben en graag tot ziens.

15 août 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons en onze service.

Vriendelijk en behulpzaam geholpen

Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ze denken mee.
Levering op tijd. En een super bezorg team.

4 septembre 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Fijn dat alles naar tevredenheid verlopen is!

Veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fraaie en overzichtelijke presentatie…

Fraaie en overzichtelijke presentatie met veel variatie.

Deskundige installatie op locatie.

We zijn zeer tevreden!

14 septembre 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen.

Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens.

Noté 5 sur 5 étoiles

ruim assortiment en goede service

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over ons aanbod en onze service.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb eettafelstoelen bij hun besteld

Ze regelen het uiteindelijk toch goed duurt eventjes maar het komt altijd in orde. Dat is de Woonboulevard Poortvliet nog steeds het bedrijf zoals het vroeger was. Ik was iets te snel met oordelen.

10 septembre 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw servicemelding en een goede oplossing hebben kunnen aanbieden. Dat is voor u belangrijk maar voor ons natuurlijk ook.

Mochten wij u in de toekomst opnieuw ergens mee kunnen helpen, wij staan graag voor u klaar.

Zeer klantvriendelijk en correct

1 mai 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u vriendelijk en goed geholpen bent.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug.

Fijne winkel

Fijne winkel en goed geholpen door de medewerkers bij het maken van een keuze voor de inrichting van mijn nieuwe huis

23 avril 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons en de hulp van onze collega's tijdens uw bezoek aan onze showroom.

Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe interieur en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Service

De duur van een klachtafhandeling kan beter, maar als t eenmaal zover is, dan worden de klachten opgelost.

28 août 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw kritische beoordeling. Wij begrijpen dat het erg vervelend voor u was dat het langer duurde voordat uw servicemelding was opgelost. Onze excuses voor het ongemak wat hierdoor ontstaan is.

Wij hopen dat uw melding wel naar tevredenheid is opgelost en mochten wij opnieuw iets voor u kunnen betekenen dan horen we het graag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele mooie woonboulevard met super…

Hele mooie woonboulevard met super vriendelijk personeel

28 août 2026

Réponse de Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons en onze service.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus