⭐☆☆☆☆ Slechte klantenservice Bestelling geplaatst op 29 augustus. Inmiddels ruim een week verder en nog steeds geen pakket, Track & Trace of inhoudelijke reactie. Op 3 september contact opgeno... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zeer slechte ervaring met Workwear4all. Onze bestelling is niet uitgevoerd zoals vooraf duidelijk was afgesproken en ondanks dat dit tijdig is aangegeven, is daar niet correct op gehandeld. Wat voo... Voir plus
Op vrijdag 20 februari 2026 (tijdens de voorjaarsvakantie/carnavalsvakantie) rond 15.00 uur gebeld met workwear4all en gesproken met Jari. Had met spoed zaagjas nodig en of tie nog dezelfde mid... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin de vêtements professionnels
- Fournisseur de vêtements de protection
- Magasin de vêtements de sécurité
- Magasin de chaussures
Écrit par l'entreprise
Comfortabel en veilig kunnen werken, goed verzorgd voor de dag komen in een eigentijdse outfit! Herkenbaarheid en synergie is belangrijk voor een bedrijf. WorkWear4All begeleidt een tal van werkkleding projecten met ZZP’ers, MKB en grote multinationals. Door onze ervaring, kennis van de materialen, mogelijkheden en unieke aanpak zijn wij in staat om samen met u tot een geweldig resultaat te komen. Een team dat voor u klaar staat, met u meedenkt en het uiteindelijke doel centraal stelt, is voor het uiteindelijke resultaat van belang. Vanaf het eerste klantcontact nemen wij u mee in het traject wat bij ons het onboardingprocess heet. We nemen u mee in het gehele process van idee naar resultaat. Het kennismaken met u en u met ons, dit kan in een meeting bij ons op kantoor of in sommige gevallen telefonisch zijn. We brengen in kaart welke werkkleding en werkschoenen er momenteel worden ingezet voor de werkzaamheden binnen uw organisatie. Samen wordt er bekeken waar de wensen en behoeftes liggen van de werknemers en het bedrijf. Deze eventuele aandachtspunten worden goed in kaart gebracht zodat we het nieuwe kledingpakket zo goed mogelijk kunnen samenstellen. Logo’s, kleuren en modellen, dit is het moment om kritisch naar de huidige situatie en de nieuwe situatie te kijken. We nemen de tijd om genoeg input te verzamelen en een planning te maken om tot een mooi geheel te laten komen. Wij brengen u volgens afspraak een offerte uit met daarin de mogelijkheden, eventuele optionele mogelijkheden en een definitieve project planning. WorkWear4All, de naam omschrijft voor wie wij zijn. Wij zijn actief in vrijwel alle branches en er is gekozen voor een breed assortiment. Vaak gaat dit samen met een budget variant, een variant in het middensegment en in het hogere segment. Dit betekend dat vrijwel iedereen bij ons kan slagen. Wij zijn trots om met u te mogen samenwerken, elke klant, iedere bestelling en/of project heeft bij ons de hoogste prioriteit. Ons team is laagdrempelig te benaderen en we staan u zo spoedig mogelijk te woord.
Coordonnées de contact
F.B. Deurvorststraat 43, 7071BG, Ulft, Pays-Bas
- 0315-237373
- info@workwear4all.nl
- www.workwear4all.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 5 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
Nieuwe werkschoenen…
Voor de eerste keer nieuwe werkschoenen hier besteld. Zeer correcte afhandeling en snelle levering. Ga zo door!

Niks anders dan lof
Niks anders dan lof. Zeer goede kwaliteit tegen leuke prijzen! Chapeau.

Top bedrijf!
Top bedrijf!
Geen problemen gehad.
Ik had mijn bestelling snel thuis liggen.

Teleurstellend.
Teleurstellend.
Een trui nodig en deze aangevraagd met spoedlevering (extra kosten betaald).
Trui kwam aan met een marker streep erover, dus niet te gebruiken. Mail gestuurd met de vraag voor creditatie, ook voor de verzendkosten. daarop een mail teruggekregen met dat er een nieuwe trui wordt opgestuurd. En geen woord over mijn mail met verzoek tot creditatie.
Meteen gebeld, kon niet meer teruggedraaid worden en de leverancier geloofd niet dat de trui beschadigd zou zijn aangekomen. Belachelijk.
Nu moet ik de trui maar terugsturen en op die manier creditatie aanvragen.
Goede klantenservice
Goede klantenservice, mooie spullen en snelle levering!

Réponse de WorkWear4All B.V.
Nooit geen werkschoenen binnen…
Nooit geen werkschoenen binnen gekregen. Jammer dat dit soort sketchy oplichters vrijuit gaan op het internet.
Niks zomaar vertrouwen.
Volgende keer toch maar weer naar een fysieke winkel.
Of bestellen bij een echt bedrijf.

Réponse de WorkWear4All B.V.
Steeds verkeerde informatie over het…
Steeds verkeerde informatie over het door mij bestelde product, ik wacht hier nu al 2 weken op dus net gebeld en dan krijg ik te horen dat het pas 7 april bij hun binnen is en dan pas naar mij wordt verstuurd.
Ik bestel bier zeker nooit meer

Scammers
I bought a pair of safety shoes from this website, the waiting time was 3 weeks so i asked a refund. After 6 bussiness days i did not received i contacted them about this and told them i will go to the bank and their reply was "Have fun". Avoid this shady website they are obviously scammers

Réponse de WorkWear4All B.V.
Vraag gesteld over welke thermojas we…
Vraag gesteld over welke thermojas we het beste konden kopen. Zeer snel reactie met kundig advies. Daarnaast leuke/vriendelijk gesprek.

Goede ervaring
Goede ervaring. Prima service. De bestelde artikelen konden zonder problemen buiten de 14 dagen termijn geretourneerd worden.

Niet hier bestellen
Niet hier bestellen! Voorraadindicatie klopt voor geen meter, dan moet je gaan navragen en geven ze onjuiste informatie door en als je wilt annuleren zeggen ze dat ze het gaan annuleren en plots 4 weken later krijg je toch een pakje binnen. Wéér mailen naar deze tent en zeggen ze dat de leverancier niet meer kon annuleren.
Wat een incompetent zooitje. Asociaal en op het criminele af.

Uitstekend!
Pilot shirt (blouse) besteld van het merk Giovanni Capraro. Dit was mijn eerste blouse van dit merk, dus de maattabel gehanteerd voor de maat.
Pasvorm: Perfect
Kwaliteit: Perfect
Servicelevel WorkWear4all: Uitstekend!
Levertijd zoals aangegeven op de website. Een gedeelte van mijn bestelling heeft een langere levertijd. Dat heeft WorkWear4all niet weerhouden om de blouse wel alvast toe te sturen. Tevreden over product en levering. :D

Superfijne service .
Superfijne service .. zeer klantvriendelijk .. nemen echt de tijd voor je .. op zoek naar een werkbroek voor mijn zoon met uitzonderlijke maten .. perfecte broek gevonden .. top .. volgende aankoop zijn we er weer 👍🏻

Réponse de WorkWear4All B.V.
Goede kwaliteit en snelle levering!
Zojuist mijn bestelde werkschoenen ontvangen, zeer goede kwaliteit en snelle levering!! Een echte aanrader dus.

Réponse de WorkWear4All B.V.
Top dynamisch bedrijf met goede service!
Uiterst tevreden over de communicatie, bestellen en de uiterst prettige website!
Snelle levering, en mooie ruime keuze aan producten.

Prettige ervaring
Niet de eerste bestelling die ik geplaats heb bij dit bedrijf, wederom een prettige ervaring.
Product was er netjes binnen 2 werkdagen.
Het bestelde product was niet duur en heeft voor de prijs ene goeie kwaliteit, grote kans dat dit niet mijn laaste bestelling was

Ben prima geholpen
Ben prima geholpen. De schoenen die ik had bestelt waren niet leverbaar. Ze kwamen met een alternatief. En binnen dag waren ze binnen. Ga zo door. Succes!!

Alles prima verlopen
Alles prima verlopen. Bij de vorige bestelling 1x terug gestuurd en prima opgelost!!

Réponse de WorkWear4All B.V.
Werkkleding voor volwassenen en kinderen
Afgelopen week werkkleding voor de verbouwing van ons huis besteld. Mijn zoontje wil ook graag helpen dus heb voor hem werkkleding in kindermaat besteld. Top dat dit bedrijf naast werkkleding in volwassen maten ook werkkleding in kindermaten aanbiedt. Binnen 2 à 3 werkdagen hadden wij het gehele kledingpakket al in huis. Topservice via de mail en telefoon. De levertijd/levering krijgt bij dit bedrijf echt pluspunten.

Aanrader
Werkbroeken besteld, binnen 1 werkdag was het binnen. Zeer goed service, zeker een aanrader