Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne Borstkolven. Makkelijk schoon te maken, flexibel in gebruik, stopt na 20 minuten vanzelf waardoor je weet dat het apparaat optimale tijd heeft benut (na 20 minuten kolven komt er meest... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige kolf! Gisteren de dubbele borstkolf van Wowmom ontvangen en gelijk geprobeerd. Ik kan nu, zonder lekken, twee borsten tegelijk kolven en ben ik met 20-25 minuten klaar. De kolf hee... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na lang twijfelen over het aanschaffen van een andere handsfree kolf kwam toevallig de Wowmom op de markt. Na lang twijfelen toch de Wowmom een kans gegeven. En Wow het product doet eer aan zijn naam... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De WOW MOM borstkolf is echt een lifesaver! Hij is draadloos, compact en super comfortabel, waardoor kolven moeiteloos en efficiënt gaat. De zuigkracht is krachtig maar zacht, wat het proces heel natu... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Wij bieden producten aan die het borstvoeding geven vergemakkelijken.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Superfijne wearables

Ik had een goeie handsfree kolf nodig dus dacht ik laat ik Wowmom uitproberen. Ik was zo positief verrast! Ze legen m’n borsten zo goed! Wat ook fijn is, is dat de batterij ook best lang mee gaat. Ik raad het zeer aan!

21 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden geweest over de…

Heel tevreden geweest over de aansluiting van de kolf op de borst. De batterijduur was goed en het gemak in gebruik, schoonmaken en meenemen was prettig. Raad het mamas aan die hun handen vrij willen hebben tijdens het kolven!

11 décembre 2025

WowMom Kolfapparaat Review

Als kersverse mama ben ik enorm kritisch op alles wat met borstvoeding te maken heeft, en dit kolfapparaat van WowMom heeft me écht positief verrast.
Het apparaat is compact, licht en super makkelijk mee te nemen, ideaal voor onderweg of wanneer je tussendoor even moet kolven. De zuigkracht is krachtig maar toch zacht, waardoor het kolven comfortabel blijft en niet pijnlijk wordt.

Wat ik vooral fijn vind, is dat je je handen vrij hebt. Je kunt ondertussen werken, eten of even ontspannen zonder gedoe met slangetjes of grote apparaten. De batterij gaat lang mee en het geluid is verrassend stil, wat heel prettig is als je buitenshuis of ’s nachts moet kolven.

1 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ontzettend blij met de gummies

Ontzettend blij met de gummies. Ik heb ze diredct na mn bevalling genomen. mn haar is zo mooi gegroeid. Was al fan van de borstkolf, nu ook van de gummies.

1 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik zou de WOWMOM handsfree kolf elke…

Ik zou de WOWMOM handsfree kolf elke vriendin aanbevelen. Krachtige zuigkracht, meedeelde standen, zachte schelpen en makkelijk schoon te houden. Onze vriezer ligt inmiddels vol met hun bewaarzakjes! Blij mee!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met de dubbele kolf!

Sinds ik mama ben, gebruik ik de dubbele borstkolf, en die heeft mij echt geholpen tijdens mijn borstvoedingsperiode, vooral met mijn overproductie! Het is een heel comfortabele en gebruiksvriendelijke kolf, superpraktisch ook, want je kunt gewoon alles blijven doen zonder vast te zitten aan één plek.

Noté 5 sur 5 étoiles

Blij mee sinds maart 2023!

Ik gebruik de kolf al sinds maart 2023 en met een korte pauze tussendoor februari 2025 weer gestart en nog altijd blij met de kolf. Werkt goed, makkelijk schoon te maken en zorgt dat ik zo nu en dan even de deur uit kan. Top ding!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over de fijne en gebruiksvriendelijke borstkolf van WowMom

Ik heb de dubbele borstkolf van WowMom op aanraden gekocht en ben er ontzettend tevreden mee. Deze kolf maakt het voor mij veel makkelijker om mijn dagelijkse bezigheden voort te zetten terwijl ik aan het kolven ben. Hij is heel eenvoudig in gebruik en heeft verschillende standen, wat erg prettig is. Als mijn productie wat minder is, gebruik ik de stimulerende functie en daarna schakel ik makkelijk over naar de afkolfstand.

Ook de bewaarzakjes zijn echt een uitkomst. Ze lekken niet en hebben een handig tuitje, waardoor je de melk zonder knoeien kunt overgieten. Daarnaast is de kolf ideaal om mee te nemen dankzij de beschermkapjes blijft alles schoon en hygiënisch in mijn tas.

De service van WowMom is bovendien top. Ze reageren snel, zijn heel vriendelijk en behulpzaam, en denken echt met je mee.

31 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit meer wowmom!

Op 22 mei een wowmom kolf aangeschaft. In het begin vrij weinig gebruikt misschien 1x per 2 dagen. Heel augustus op vakantie geweest en niet gebruikt. In oktober 9 dagen weggeweest en wederom weer niet gebruikt.

In september had ik een vreemd geluid. Wat onderdelen vervangen en toen was het weg. Ik merkte in september ineens dat ik veel minder melk kolfde, terwijl mijn borsten vol aan voelden. Ik heb onderdelen vervangen en tepelmaat opnieuw opgemeten. Helaas lag het daar niet aan. Batterij gaat na 2 keer al leeg. Sinds 1,5 week kolf ik nu fulltime. Vorige week viel hij 2x uit en deed er 1 niet meer en dan weer wel. Mijn productie is helemaal gekelderd hierdoor. Mijn zoontje reageert heel slecht op kunstvoeding. Ik heb nu niet meer genoeg voor hem!!

Ik heb kolf van een vriendin geleend voor één dag ik kolfde veel meer en ook een ziekenhuis kolf gehuurd precies hetzelfde! Als de batterij bijna leeg is neemt de kracht ook af. Dit houdt dus in dat ik hem na elk gebruik moet laden. Had net zo goed een bedraadde kolf kunnen kopen dan..

Je begrijpt wel dat ik totaal geen vertrouwen meer heb in de wowmom kolf! Volgens wowmom heb ik de kolf al 5 maanden en is geld terug niet mogelijk. Wettelijk gezien is er een garantie van 6 maanden en daarnaast is de levensduur van een kolf geen 6 maanden. Dus mijn garantie is nog veel langer.

De 1 ster is voor dat ze een leenkolf hebben gegeven, zodat ze kunnen kijken of het een fabriek fout is. Zo niet valt het dus ook niet onder garantie dat zeggen ze ook dood leuk erbij. Wat houdt fabriek fout in dan? Ow en de leenkolf die ik heb gekregen sluit niet goed aan, aan de diafragma. Hij gaat er moeilijk in en veert weer terug. Gelukkig heb ik een rechtsbijstand verzekering en heb ik het aan hun overgedragen. Helemaal klaar mee!

30 octobre 2025
Logo de Wowmomofficial

Réponse de Wowmomofficial

Beste klant,

We vinden het allereerst uitermate vervelend dat je dit ervaart.
We willen graag nog even toelichten wat er is gebeurd. We hebben je gevraagd het toestel naar ons op te sturen zodat we het konden controleren op een mogelijk defect. Helaas hebben we het product tot op heden niet van je ontvangen, waardoor we het probleem niet hebben kunnen beoordelen of oplossen.

Uit coulance hebben we wel direct een leentoestel toegestuurd, zodat je tijdens dit onderzoek gewoon kon blijven kolven, terwijl dit niet standaard binnen onze garantievoorwaarden valt. De video die je stuurde liet helaas niet duidelijk zien dat er sprake is van een defect aan de motor van de leentoestel. Je ziet zelfs nog melk in je kolf. Op de video is enkel alleen te zien dat de motor werd aangedrukt. En deze werd aan het einde goed aangedrukt. We hebben je gevraagd om de motor aan te zetten, zodat we kunnen zien dat de motor terug schiet.

We staan altijd open voor een eerlijke beoordeling van elk product en helpen graag verder wanneer er echt iets mis is. Zodra we het oorspronkelijke toestel ontvangen, kunnen we dit uiteraard onderzoeken en je verder helpen volgens de garantievoorwaarden. Echter, hebben we nooit een defecte kolf terug retour ontvangen. We zijn nog steeds bereid om uw kolf onder garantie te behandelen volgens de wettelijke garantie die u heeft.

Top service

Nadat mijn pakketje kwijt was, heb ik twee nieuwe potjes gummies toegestuurd gekregen. De service is top en de gummies zijn heerlijk van smaak!

11 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Dit is echt de beste kolf die ik tot nu…

Dit is echt de beste kolf die ik tot nu toe heb gebruikt. Ik heb er 5 geprobeerd. En dit is echt de beste. Hij heeft een sterke zuigkracht. Ik haal er meerdere flesjes uit per kolf sessie. Hij maakt niet veel lawaai. Hij zit super fijn in je bh. Normaal zijn ze altijd groot en lomp. De batterij gaat ook erg lang mee! Zo tevreden!!

13 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Best customer service I have ever…

Best customer service I have ever experienced! I bought by mistake tye wrong mm silicone and I asked If they could send me the correct size and of course I would pay for them.
The reply from Sara was in between seconds and not only they will send me the correct size of silicone is also free of charge ! (Only payment of shipping costs). Really congratulations to your company and amazing customer service 👏👏

15 juillet 2025

Beste kolf out there!

Vorige week ben ik opnieuw moeder geworden. Ik ben een paar dagen later gestart met kolven vanwege overproductie, in 2,5 min had ik 180 cc gekolfd! Ik was vergeten hoe fijn en compact dit product in gebruik is. De moedermelkzakjes zijn ook heel handig en de compressen voelen zo zacht aan. Ik ben echt heel tevreden met dit product en raad iedereen WOWMOM aan!

14 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Postpartumgummies geweldig voor mijn productie!

Ik merk nu na 4 weken dat de postpartumgummies ervoor hebben gezorgd dat mijn productie is verdubbeld!!! Zeer tevreden over de smaak en het gemak van het idee om een gummie te slikken. Ook ideaal tijdens een productiedip of regeldagen. HELEMAAL BLIJ!

30 mai 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Tijdens de zwangerschap de dubbele kolf…

Tijdens de zwangerschap de dubbele kolf gekocht van Wowmom. Na de bevalling gebruik ik het ruim 4 maanden en bij elk gebruik erg tevreden! Na een vraag over een van de kolven ben ik direct geholpen en is er met mij meegedacht en onderzocht. Super goede service en top product!

17 mars 2025

Hartstikke tevreden klant!

Ik heb deze kolf aangeschaft omdat ik iemand ben die vaak op pad is. Het gaf mij zoveel vrijheid! Ik kon makkelijk in de auto kolven en wanneer ik aankwam had ik een flesje voor mijn zoontje! Je zit niet vast aan apparaten etc. Wat ik wel écht miste was een tas waar ik de kolf netjes in kon opbergen.

De kracht van de kolf vond ik super fijn, ook de verschillende standen hielpen mij enorm. soms zette ik het 5 minuten op de masseerstand voordat ik “echt” ging kolven. Dat zorgde er vaak voor dat er nog wat extra melk eruit kreeg!

De klantenservice is ook erg behulpzaam. In het begin lukte het niet helemaal met kolven en toen kreeg ik veel tips. Het bleek dat ik een andere borstschild moest gebruiken. Daarna ging het helemaal top!

Al met al ben ik dus erg tevreden. Ik heb de kolf gekocht voor een vriendin van mij en ook aangeraden bij anderen!

Nu ben ik weer zwanger en erg blij dat ik hem thuis heb liggen! 💖

18 février 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus