Jeg er glad og tilfreds med de Titleist golfbolde, som jeg har fået lavet hos Wilke Promotion. Vores firmalogo er blevet flot påtrykt uden fejl. Servicen har også været rigtig god, da jeg hurt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har været kunder hos Wilke Promotion i 2,5 år og har hver eneste gang, vi har handlet med dem, oplevet en enestående god service. Tæt opfølgning i hele forløbet fra første kontakt til endelig lever... Voir plus
Jeg skulle bruge nogle muleposer med firmalogo og havde prøvet et par forkellige steder på nettet. Men synes at det var kompliceret, dyrt og mangelfuld rådgivning ift. mit behov.........lige indtil... Voir plus
Vi har for nylig købt en masse merchandise hos Wpro, drikkedunke, poloer, muleposer, kuglepenne og notesbøger. Og vi har været yderst tilfredse med kvaliteten af alle produkterne og med den servic... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Wilke Promotion hjælper vi dig med det rigtigte valg indenfor tøj med tryk, reklameartikler og firmagaver der rammer plet hos dine kunder. Vores mission er at du får de rigtige produkter som gør indtryk hos dine kunder, så du bliver husket og så du får ordren fra dem næste gang! Du kender dine kunder - sammen finder vi reklameartiklerne der rammer plet!
Coordonnées de contact
Godthåbsvej 27, 8660, Skanderborg, Danemark
- info@wpro.dk
- www.wpro.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Lang svartid
Lang svartid:
Sendte en mail til kundeservice d. 4/8, men her 6 dage efter har jeg stadig ikke hørt fra firmaet. Der kan selvfølgelig være underbemanding som følge af COVID-19, men 144 timer burde være tilstrækkeligt.

Réponse de Wilke Promotion A/S
Super tilfreds med de graverede Mash…
Super tilfreds med de graverede Mash kuglepenne. Super god service, og hurtig levering.
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Ingen problemer. Fint produkt og fint tryk.
Hold jer væk fra dette firma!
Bestilte i Juli/ august 2018, 1500 muleposer og 50 paraplyer med logo( pris 15.000kr.) via deres hjemmeside.
Det var meget svært at komme i kontakt med en medarbejder pr telefon da jeg havde lidt spørgsmål, som hjemmesiden ikke kunne hjælpe med, men da de var det eneste firma jeg kunne finde, som havde muleposerne i den ønskede størrelse, så blev jeg ved med at forsøge indtil det lykkedes at få kontakt.
Leveringstiden blev overholdt, men desværre var muleposerne langt fra den størrelse som der stod beskrevet på deres hjemmeside.
Jeg forsøgte igen flere gange at komme i kontakt med firmaet, både pr mail og pr tlf, for at reklamere over dette. Og det lykkedes også endelig at få fat i dem og fik lavet en aftale om, at jeg skulle sende 5 stks ind til dem så de kunne sende det videre til deres leverandør.
Efter et stykke tid kontakter jeg så igen firmaet, for at høre hvad de finder ud af, og de fortæller mig at poserne lever op til deres krav og kvalitet.
Her gør jeg dem så igen opmærksom på at det handler ikke om kvaliteten, men det faktum at de ikke har den størrelse som der oplyses på deres hjemmeside og det jo netop var pga den oplyste str jeg valgte dem. ( Nogle var helt op til 7 cm mindre)
Efter lidt diskution frem og tilbage, bliver vi enige om at jeg kun skal betale 50% for muleposerne og de fremsender en kreditnota.
Så troede jeg egentlig at sagen var uden af verden.
Men den 9/9-2019, over et år efter (LÆS IGEN 1 ÅR EFTER), får jeg så en mail fra dem, hvor der står at jeg skylder dem x antal kroner. Sjovt nok er det nøjagtig samme beløb som kreditnotaen, der blev fremsendt dengang+ rykkergebyr.
Jeg forsøger selvfølgelig at ringe til dem, men som altid fristes man til at sige, lykkedes det ikke at få kontakt til dem og jeg ender med at skrive en mail til den oplyste adresse på rykkerbrevet, som er den samme som da jeg bestilte den gang i 2018.
Jeg forklarer dem, at regningen de henviser til, er betalt og oplyser dem om de 2 datoer hvor regningen er betalt og at der er fratrukket den fremsendte kreditnota. Samtidig spørger jeg indtil hvorfor man først henvender sig over et år efter sidste rettidige betalingsdato. Da jeg ikke hører fra dem så regner jeg med at sagen er lukket nu.
Men nej nej. 10 dage senere får jeg endnu en rykker og nu med trussel om inkasso samt endnu et rykkergebyr.
Igen forsøger jeg at ringe til dem og mailer også til dem, stadig uden et svar.
Og idag får jeg så et brev fra et inkasso firma, som gør mig opmærksom på, at den påståede gæld, er steget yderligere med 1500kr og da der ikke er gjort indsigelser mod gælden, så har jeg 10 dage til at betale inden det ryger i retten.
Så nu har jeg taget kontakt til inkasso firmaet, og gjort dem opmærksom på, at der ingen sag er og at alt er betalt de pågældende datoer og hvis de ønsker yderligere dokumentation, så kan de bare ringe.
Så mit råd er: Hold jer væk fra dette firma, der tydeligvis ikke har styr på noget.
Super service og fremragende priser
Fantastisk service og perfekt produkt
Fantastisk service!
Fantastisk service! Altid en fornøjelse at handle hos Wilke Promotion

Réponse de Wilke Promotion A/S
Super professionel og hurtig betjening
Super professionel og hurtig betjening. Fik lavet en haste ordre og det hele spillede bare. Kan varmt anbefales.
Hurtig og præcis løsning af opgaven
Fantastisk service
Fantastisk service, når man som privat person forsøger sig med at lave et lille stykke promotion artikel, til at dele ud, så er det dejlig et møde så hurtig og professionel hjælp.
sidens chatfunktion
Har benyttet mig af hjemmesidens chatfunktion. Den stod som bemandet, men jeg måtte skrive flere gange, og til sidst sende en mail, inden jeg fik svar.
Hellere lade være med at have funktionen, hvis ikke man bemander den i virkeligheden.
ELLERS er jeg godt tilfreds med Wilke Prootion A/S.

Réponse de Wilke Promotion A/S
God dialog og hurtig levering
God dialog og hurtig levering. Ingen problemer.
Dårligste webbutik jeg har oplevet
Dårligste webbutik jeg har oplevet. Derfor har jeg heller ikke købt noget.
Kun gode priser indtil....
Priserne ser godt ud, og alt inkluderet... øhhh nej, prisen stiger voldsomt når man taster "minimum" krav til logo ind mv. ... Priserne stiger nemt til det tredobbelte, ved bare 2 farver i logo! øv, det så lige så seriøst ud.

Réponse de Wilke Promotion A/S
Flinke mennesker og god service!
Glemte bestilling over to gange
Glemte bestilling over to gange. Kostede os meget besvær og spildte timer.
Alt virkede super fint
Alt virkede super fint. God service og produkter der er som aftalt.
L’expérience Trustpilot