3,1

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,1

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

I don't think this broker deserves to…

I don't think this broker deserves to be called a reputable broker. He is incompetent and full of fraud.
He can't even pay a profit of $30. This is really scary. He ate my money and my capital. I think your company will soon go downhill. It's really not worth it.

26 février 2026

Goede self-manageable software voor IP telefonie

Update: Xelion geeft aan de gebruikerservaring meer mee te gaan nemen, en er is weer een update uit. Er mag een sterretje bij. :-)

Xelion levert software voor IP telefonie voor bedrijven. In potentie is het een mooi systeem. Wat ik er fijn aan vind, is dat je er veel zelf aan kunt programmeren en instellen - in tegenstelling tot bijv. KPN Eén.
Maar wat ik na 10 jaar steeds frustrerender vindt, is dat Xelion zich niets gelegen laat liggen aan de gebruiker. Ze leveren hun software via tussenpersonen, en er is totaal geen mogelijkheid om als gebruiker feedback te leveren.
Het lijkt erop dat ook updates in isolatie worden ontwikkeld door... ontwikkelaars (en die kijken toch totaal anders naar SW dan gebruikers). Dat kennen we van molochs als Google en Microsoft, maar voor een Nederlandse softwareontwikkelaar is het helemaal teleurstellend.
Als bij technische problemen de tussenpersoon ook niet verder komt, houdt alles dus op. En dat terwijl je wel een substantieel bedrag betaalt voor zowel de service van de tussenpersoon, als van Xelion zelf.
Ik weet dat technische problemen bij een product als dit bij veel stappen in de keten kunnen liggen. Maar als de signalen niet worden verzameld en geanaliseerd, mis je het dus ook als het probleem wél bij jouw product ligt.

7 février 2025
Logo de Xelion

Réponse de Xelion

Update:
Dank voor je bijgewerkte review. We gaan proberen er bij de volgende releases nog een ster bij te krijgen zodat we op 5 zitten!

Hallo Anne Mieke,

Bedankt voor de tijd die je genomen hebt om een review te schrijven. In het verleden hebben we niet altijd goed genoeg kunnen luisteren naar feedback van gebruikers, dat willen we wel graag verbeteren. Ik zou graag even kort met je bellen/contact hebben om de specifieke vragen aan te horen. Als je jouw gegevens zou willen delen met sales@xelion.com ga ik graag even met je het gesprek aan.

Groet,
Thijs