Jeg spurgte til om jeg kunne nå at tilføje en ting til min ordre, men fik svar tilbage at ordren var pakket. Istedet blev jeg tilbudt gratis fragt på næste ordre, så jeg kunne bestille den ting jeg m... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hurtig ekspedition og super lækre varer. Jeg havde købt en Pentagon vinterjakke i MTS som desværre var for stor, kontaktede Sven fra XtraGrej for at få den nummeret mindre. Sven sendte en returlabel... Voir plus
Købte et Trespass Swift telt der sprang i samlingerne på stængerne ved første samling af buerne til nedpakning. Elendig kvalitet. Reklamerede og fik pengene tilbage uden diskussion fra Xstragrej. Te... Voir plus
Jeg har fået den bedste behandling som kunde hos ExtraGrej - da der var noget i restordre, var Sven så sød at ringe til mig så jeg kunne tage et valg om hvad jeg ønskede at gøre- jeg valgte noget ande... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Xtragrej har eksisteret siden 2004 og har altid vægtet god kundeservice og tilgængelighed meget højt. Hos Xtragrej finder du et bredt udvalg af beklædning og udstyr til militær og Outdoor. Vi fører alt lige fra jakker, bukser, støvler og sikkerhedsbriller, til termokander, lommelygter, lommeknive, Multi-tools, walkie-talkies, stormkøkkener, spisesæt, telte, soveposer, liggeunderlag og meget andet……………og altid til konkurrencedygtige priser. Er du blandt dem, som elsker at opholde sig under åben himmel, så kig forbi Xtragrej og måske har vi lige det du søger. Har du spørgsmål til produkter, leveringstid eller andet, skal du endelig bare ringe til os på 29795557 eller send os en mail på Info@xtragrej.dk og vi står klar til at hjælpe dig. På gensyn på Xtragrej.dk
Coordonnées de contact
Hjarupvej 20A, 6200, Aabenraa, Danemark
- +45 29795557
- info@xtragrej.dk
- www.xtragrej.dk
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
super service fra kundeservice
Jeg spurgte til om jeg kunne nå at tilføje en ting til min ordre, men fik svar tilbage at ordren var pakket. Istedet blev jeg tilbudt gratis fragt på næste ordre, så jeg kunne bestille den ting jeg manglede.
Det er god kundeservice til 5 stjerner.
God information i løbet af processen.
God information i løbet af processen.
Varerne stod til at være på fjernlager, så jeg var indstillet på, at det ville tage lidt tid. Undervejs fik jeg besked om, hvordan det skred frem.
Fede produkter, made in Ukraine, hvilket endda betød, at min ordre var med til at understøtte en god sag. :)
Fine varer og hurtig levering.
Fin og hurtig service
Godt udvalg og skarpe priser
Hurtig levering.
Bestilte grejet og på enkelte vare…
Bestilte grejet og på enkelte vare stod "fjernlager levering 8-12", ok, det må jeg leve med. 4 dage senere får jeg en mail, hvor de nu pludselig skal bruge 20 dage på at sende dem. Det endte så med at bliver 21 dage.
Vi kan alle fejlberegne, men mere end 100 % forkert er ikke ok, og derfor vil jeg kraftigt overveje om jeg vil handle med jer igen. Så skriv "levering ukendt", så har jeg chancen for at vurderer om jeg vil bestille varen.
Eneste årsag til at der er to stjerner, er at betaligen først blev trukket da det hele blev sendt.

Réponse : XtraGrej.dk
Sindssyg hurtig levering
Sindssyg hurtig levering. Bestilte onsdag dag, og torsdag kunne jeg hente pakken. Imponerende
Super hurtig levering
Jeg fik tilsendt en dumppouch som ikke…
Jeg fik tilsendt en dumppouch som ikke lige var det jeg søgte. Oplevede ualmindelig god ekspertise hele vejen igennem. Har købt flere ting herinde og vil fremover benytte mig af xtragrej
Hurtig ekspedition og super lækre…
Hurtig ekspedition og super lækre varer.
Jeg havde købt en Pentagon vinterjakke i MTS som desværre var for stor, kontaktede Sven fra XtraGrej for at få den nummeret mindre. Sven sendte en returlabel og sørgede for at jeg fik den rigtige størrelse...... Top professionelle og kundevenlige.
Returpolitik
Returpolitik
Da det viste sig at størrelse på det købte ikke var til mig, gik det stærkt med at få retur aftalen på plads.
Super hurtig service og levering
Cool stuff.
Fin service.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.