Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Heb nu 2e bestelling binnen Eerste was onzettend slecht verwerkt, draadjes los en zo veder. Dit probleem ook direct doorgegeven. 2e bestelling heb ik ter compensatie een tweede string gekregen, de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een abonnement afgesloten voor 6 maanden. Zojuist mijn eerste string binnengekomen en ben er onwijs blij mee! De klantenservice op Instagram reageert onwijs snel en is erg klantgericht! Heel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de lingerie

Écrit par l'entreprise

YAIRA is hét abonnement om jezelf of een ander te laten stralen! Elke maand een nieuwe, mooie string op je deurmat. Wie wil dat nou niet?

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,0

Tous les avis

42 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel tevreden.

Betrouwbare levering. Eén keer iets ontvangen wat niet mijn stijl was. Verder super tevreden!

27 mai 2024

Réponse de YAIRA

Bedankt voor je review! Fijn dat je super tevreden bent! Veel plezier met de strings ✨

Noté 1 sur 5 étoiles

oplichters !

Leuke strings. Maar alles komt van AliExpress. Wanneer ik het labeltje eraf haal zie ik een ander labeltje eraf geknipt.. elke maand €16 betalen voor een string van €1,20 op AliExpress… ik voel me zwaar opgelicht. En zal zeker mijn abonnement niet verlengen.

1 mai 2024

Hi S,

Erg vervelend dat je je voelt opgelicht. Dat is natuurlijk nooit onze bedoeling! Gelukkig vind je de strings leuk en kunnen we je geruststellen dat onze strings niet van AliExpress komen! Ter informatie, wij gebruiken twee labels: één label met wasinformatie en één label met ons merk erop!
Als je ons even een mail stuurt met je gegevens, dan weten we zeker dat je een abonnement bij ons hebt, en kunnen we een oplossing zoeken waardoor je ons bedrijf hopelijk weer vertrouwd 🤗 Wij maken namelijk duizenden vrouwen blij met ons maandelijkse cadeautje en willen jou ook graag laten stralen ✨

Noté 1 sur 5 étoiles

Maten zijn niet goed, abbonement opgezegd

Maten zijn niet goed. Ik had al een maat groter opgegeven. Dat was aangeraden. Na 2de string weer een maat groter gevraagd. Deze heb ik afgelopen week ontvangen , en die maat klopt ook niet. Ik heb het abbonement meteen opgezegd. Erg jammer !!! Zonde van het geld. Je kan beter een keer per maand ergens een mooie string kopen.

2 juin 2024

Hi Esmeralda,
Vervelend dat je niet tevreden bent met onze maatvoering, dat hadden we natuurlijk graag anders gezien! We begrijpen dat dit voor jou een reden is om op te zeggen en willen je graag bedanken voor het uitproberen van het string abonnement ✨ Daarnaast nog een tip: de string van mei is een hoog model, waardoor de maat mogelijk anders lijkt, misschien zit de string beter als je hem hoog probeert te dragen 🤗

Noté 3 sur 5 étoiles

Het was een leuke ervaring om eens te…

Het was een leuke ervaring om eens te proberen alleen helemaal niet voordeliger dan gewoon eens in de maand naar de winkel gaan. Waren in over het algemeen eenvoudige kante slipjes. In verhouding met de prijs verwacht ik dan toch iets bijzonderdere modellen, meer in de stijl van degene van af afgelopen april welke ik wel aan mijn verwachting vond voldoen!

Over het algemeen leuk om eens te proberen maar voor deze prijs kies ik toch liever zelf mijn ondergoed in de winkel.

24 avril 2024

Réponse de YAIRA

Super leuk dat je het abonnement hebt uitgeprobeerd en dat je de string van april zo mooi vond ✨Bedankt voor je eerlijke review en we nemen je feedback natuurlijk mee 🤗

Wat een super abonnement

Ik ben super blij dat ik deze abonnement heb gekozen!. Ik dacht eerst zal ik het wel doen voor me zelf? Maar ik heb zeker geen spijt super blij mee mooie strings zitten lekker! Ze reageren snel en heel behulpzaam. Maak niet uit wie je bent een man of vrouw ze helpen je graag! Ik ben zo blij met deze abonnement! Ik denk niet dat ik met deze abonnement ga stoppen! En het zou ook leuk zijn als je er bh bij krijgt en dat je dan iets meer betaalt! Misschien leuk als jullie een keer gaan uit breiden! Dus dat je een string en bh krijg !!! :)

7 mai 2024

Réponse de YAIRA

Bedankt voor je enthousiaste review! Veel plezier met de volgende pakketjes ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en super mooie modellen

Ik maak nooit tijd om strings te kopen en dacht, laat ik dit eens proberen, zo hoef ik ze niet zelf uit te zoeken.

Ik was eerst een beetje sceptisch, zouden vast van die goedkope kwaliteit strings zijn.
Maar alles behalve! Heb nu mijn eerste twee binnen en zijn van goede kwaliteit én super mooie modellen. Ik ben er heel blij mee.

2 mai 2024

Réponse de YAIRA

Wat top dat je nu geen tijd hoeft te maken om strings te kopen, maar we ze elke maand naar je toe sturen en ze ook nog eens goed bevallen! ✨ Bedankt voor je mooie review 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Zitten lekker leuke designs alleen…

Zitten lekker leuke designs alleen miste ik de zwarte variant

24 avril 2024

Réponse de YAIRA

Bedankt voor je review! We hebben genoeg zwarte strings in ons assortiment, dus die ga je zeker weten nog ontvangen ✨

Echt een aanrader

Prima vriendelijke

Réponse de YAIRA

Super leuk dat je ons string abonnement ook zou aanraden aan anderen! Veel plezier met de strings 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat mijn man een lade vol boxers…

Nadat mijn man een lade vol boxers heeft dankzij een maand abonnement ben ik aan de beurt vandaag mijn eerste ontvangen en zo blij mee zit geweldig op maat en een verrassende kleur

3 avril 2024

Réponse de YAIRA

Precies, nu ben jij aan de beurt 🙌🏼 Fijn dat je blij bent met de eerste string! Veel plezier met de komende pakketjes ✨

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel tevreden

Heel tevreden van het concept en het product. Levering gebeurt zoals belooft.
Enigste minpuntje: vaak het zelfde model maar in ander kleur.
Aanrader als verrassing of cadeau voor partner.

Réponse de YAIRA

Super fijn dat je zo tevreden bent en het iemand anders zou aanraden ✨ En bedankt voor je feedback, daar kunnen we zeker wat mee!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb in februari mijn abonnement…

Ik heb in februari mijn abonnement afgesloten maar tot nu nog niks ontvangen.Donderdag als nog mijn pakketje ontvangen. En ik ben echt verliefd om de string zo mooi en ook de kwaliteit is super. Ik moet mijn eerdere beoordelingen aanpassen. Had misschien iets meer geduld moeten hebben.

Réponse de YAIRA

Hi Lea, bedankt voor de aanpassing en heel erg bedankt voor je geduld ✨ Post NL had erg vertraging op onze zending van de pakketjes in maart. Erg vervelend natuurlijk, maar gelukkig is het pakketje alsnog bezorgd en super fijn dat je zo blij bent met de string! Veel plezier met de komende pakketjes 🤗

🙃 blij

Goede service … iedere maand weer 🙃 blij

23 février 2024

Réponse de YAIRA

Super leuk dat je al zo lang geniet van onze maandelijkse cadeautjes 🤩 Bedankt voor de review!

Een echte aanrader!!

Hele mooie en degelijke kwaliteit!
Zeker een aanrader.

23 février 2024

Réponse de YAIRA

Super leuk dat je YAIRA zou aanraden aan anderen 🤩 Daardoor kunnen we zoveel mogelijk vrouwen maandelijks laten stralen!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus