Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Plantegning med flere mangler. Har forsøgt at kontakte Zigna mange gange over over en uge både fra min og mæglers side for at få det rettet uden resultat.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte nogle billeder fra Zigna af mit hus gennem Home. Aftalte at de skulle sende en fil med dem. Jeg skulle rykke flere gange før jeg fik et link til dem, hvor det var meget besværligt at downlo... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte fotografering af min andelslejlighed via boliga.dk, og zigna.dk fik hurtig fotograf Tommy Riboe til, at kontakte mig omkring en dato hvor billederne kunne blive taget. Tommy Riboe var meg... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services aux entreprises
  2. Photographe publicitaire
  3. Agence de marketing
  4. Magasin de matériel de photographie

Écrit par l'entreprise

Knivskarpe billeder, flotte videoer og lynhurtig bestilling – vi gør arbejdet nemt for dig. Vi er Zigna, din foto- og marketingspecialist, hvor du hurtigt og nemt kan bestille og producere billeder & videoer.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi fik taget sæson billeder af haven…

Vi fik taget sæson billeder af haven uden at vi blev orienteret om det på forhånd.
Det er ret uhensigtsmæssigt da vi ikke havde været hjemme i et par uger og haven derfor på billederne fremstår uplejet.
Det havde været fin service at give besked på forhånd

1 juin 2022

Kære Jonna.

Jeg vil rigtig gerne undersøge sagen nærmere, hvorfor jeg har anmodet om flere oplysninger fra din side, så jeg kan finde frem til ordren.

Men uden at have adgang til sagens detaljer endnu, tror jeg det skyldes at din mægler har valgt at "sælger ikke skal kontaktes, og fotografen blot kan booke sagen" i forbindelse med bestilling af sagen. Er det tilfældet, er der desværre ikke noget vi kunne have gjort anderledes. Men det vil jeg rigtig gerne undersøge for dig.

Uanset hvad vil jeg gerne tilbyde at vi omfotograferer jeres have, når I har haft mulighed for at få den shinet op. Skulle du ønske det, kan jeg kontaktes på jlh@zigna.dk

Med ønsket om en god aften!

Bh Jesper fra Zigna

OPDATERING:
Jeg har fået de oplysninger som gjorde at jeg kunne frem til din sag - og det er desværre som jeg formodede. Sagen er bestilt som en sag, hvor der ikke skulle tages kontakt til sælger. Så vi har desværre ikke kunnet agere anderledes. Skulle du ønske vi tager billeder om, så står mit tilbud stadig ved magt.

Fotografering hus ved salg

Opgave: Fotografering af meget stort og specielt hus.

Fotograf venlig, effektiv - måske for hurtig. Besynderlig, og mildest talt uheldig beskæring på en del billeder. Billeder af det ene badeværelse, der er stort og moderniseret fremtræder mare gråt. Fotograf ikke forståelse for at placere sig kreativt og for særlige detaljer ved huset og haven (og dermed samspil med salgstekst), og prioriterede mærkelige perspektiver på et par billeder, fx flyttekasser og bagsiden af et gammelt rør, endnu ikke malet. Når det er sagt fine billeder af huset udefra og med drone.

Om det er efterredigeringen eller fotograferingen skal vi ikke kunne sige, men mange billeder helt blege pga overbelysning, og køkken i bøg fremtrådte skrigorange. Morede os over mange fejl i effekterne, der er ledende markedsstandard - fx kom lys fra forkert retning på et billede, der blev kun “tændt” for lyset i nogle vinduer på mørkebillede, fordi resten bag træ - og der blev tændt ild i bageovn ovenpå brændeovn. Ejendomsmægler enig, og de har derfor handlet på det med belysning etc., men fortsat flere billeder, der ikke er optimale. Alt i alt en skuffende oplevelse - på baggrund af tidligere erfaringer havde vi sat næsen op efter bedre resultater.

Efterfølgende en upræcis og uspeciferet faktura med oplysning om pris for fotografering incl. drone, selvom det var aftalt med ejendomsmægler, at de står for sidstnævnte Blev hurtigt klaret med firmaet - men samlet indtryk betyder vi ikke anbefaler Zigny.

28 mars 2022

Kære Jak.

Tak for din anmeldelse - selvom den selvfølgelig ikke er som vi havde håbet på. Derudover skal du have tak for at videregive yderligere oplysninger, så jeg kunne finde sagen frem i vores system!

Smag og behag er selvfølgelig forskellig :) Særligt når det kommer til visuelt materiale og fejl kan desværre ske under redigeringen. Noget vi retter op på så snart vi bliver gjort opmærksomme herpå. Jeg finder dog personligt vinklerne rigtig fine. Men igen.. Smag og behag :)

Faktureringen er dog ikke noget vi har indflydelse på, da vi fakturerer ud fra hvad der angivet af ejendomsmægleren.

Men vi samler bestemt ikke på utilfredse kunder. Derfor vil jeg gerne tilbyde at vi sender vores fotograf ud igen UB, såfremt du måtte ønske det. Du kan i så fald fange mig direkte på jlh@zigna.dk

Med ønsket om en god påske :)

Bh Jesper fra Zigna

Below average quality

Apartment photos were decently framed but the white balance was completely off - despite good natural light and a tripod, photographer turned all the lights on and exposed for the white walls. Result: all furniture, paintings, floors, etc. are all miscolored. No reason not to slow the shutter down and take the photo using natural light, using multiple exposures if needed. Overall, clearly a rushed job with low-medium image quality.

Text description of the apartment had several spelling errors, despite being written by an 'author'.

8 mai 2021

Dear Mark.

Thank for your review - even though it is not one of the best, we have gotten :)
At Zigna we always strive to do better and improve - both when it comes to photography, editing, writing a property description, costumer service etc. And from your case it looks like there is still room for improvement. I would like to review your case, as it would enable me to better understand your critique. And also to have the photos reedited to suit your teste :) But I’m unable to find you in our system. Could you please provide me with an order number or an address, and I will look it over asap? You can forward the details to jlh@zigna.dk

Have a pleasent evening :)

Best, Jesper

Super godt

Super godt. Fik besøg af en fotograf (må vist ikke skrive navnet pga GDPR) der var sød og grundig - og tog nogle rigtig flotte billeder. Kan klart anbefales.

23 février 2020

Ikke styr på administrationen

Ikke styr på administrationen
Dette firma bliver ved med a spamme mig med regninger på ydelser, jeg aldrig har købt. Jeg har klaget flere gange og fået kreditnotaer, men alligevel fortsætter det. Senest med en rykker for en betaling på 7.175 kr. for billeder, jeg aldrig har købt - af biler, jeg aldrig har ejet. De bruger en adresse, som jeg aldrig har boet på. Det eneste der er korrekt, er email-adressen, som de bruger til at spamme mig med.

19 avril 2019

Overgik vores forventninger

Fotografen var yderst hjælpsom og hjalp ikke kun med at lirke en stor kravlegård ud i vores udestue fordi billederne ville blive bedre uden, han hjalp også med at lirke den tilbage igen.

23 mars 2017

Professionel og grundig

Meget tilfreds med fotograf Torben Adsersen. Fantastiske billeder, som blev leveret indenfor 24 timer. Han havde sans for detaljer og var meget tillidsvaekkende. Min varmeste anbefaling.

2 octobre 2015

Super

Tommy Riboe var meget professionel i sit arbejde og billederne er blevet rigtig gode - Så vi er fuldt ud tilfredse både med fotograf og leveringen af billederne fra zigna.dk.

Kan klart anbefales!

28 juillet 2014
Noté 4 sur 5 étoiles

Gode foto til rigtig god pris

Gode fotos til utrolig få penge (BoLite). Der var et par småfejl på plantegningen, men de blev fikset med det samme. Fleksibel kundeservice - fik rykket min tid uden problemer. Eneste anke er, at fotos først kom efter to døgn - på deres reklame på Boliga loves inden for 24 timer. Men alt i alt: Super til prisen og høj kvalitet.

19 avril 2013

Réponse : Zigna ApS

Tak for dine pæne ord. Vi værdsætter både din positive og konstruktive kritik. Vi arbejder kontinuerligt på at blive bedre. Desværre havde vores leverandør lavet en fejl på billederne, sådan at de skulle redigeres igen. Derefter den lille forsinkelse, som vi naturligvis beklager.

Vi håber at se dig igen en anden gang.

Med venlig hilsen - og rigtig god weekend.

Jesper Lundsgaard Hansen

zigna foto ApS

Enestående :-)

Jeg bestilte en fotopakke (Basic) tirsdag før påske. Allerede om onsdagen kom fotografen og tog billeder. Og torsdag formiddag fik jeg mine billeder. Se det kalder jeg service - og hurtighed. Og billederne er bare flotte.

Og så sparede jeg 2500 i forhold til hvis jeg skulle have haft min ejendomsmægler til at tage billeder.

23 avril 2011

Drøn godt

BILLIGT, kompetente fotografer, fantastiske billeder af min bolig.. MEGET hurtig levering af de færdige billeder og plantegning.

Kan kun anbefales :-)

19 avril 2011
Noté 5 sur 5 étoiles

Service som i gamle dage

Alt gik efter bogen. Billederne var flotte, man kom til den aftalte tid, og blev behandlet på en rigtig professionel måde. Jeg vil anbefale Zigna til alle der har tænkt sig at sælge lejlighed eller hus. Det kan i den grad betale sig, i stedet for at få ejendomsmægler til at arrangere det.

17 mai 2010

Helt igennem suverænt

Super godt firma. Meget hurtig betjening. Jeg havde et par spørgsmål til deres kundeservice, som blev besvaret promte. Rigtig flotte billeder som var meget billigere end min lokale ejendomsmægler

12 mai 2010

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus