Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Marco heeft ons heel fijn geholpen tijdens onze mediation alles goed uitgelegd.en tips gegeven waar nodig. Dit is zeker zorgeloosch scheiden. Ik raad dan ook iedereen aan om tijdens een scheiding... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede communicatie en uitleg. Alles wat van ons verwacht werd was vanaf het begin duidelijk. stappen hadden een logisch vervolg en eventuele to do list werden verzorgd. Erg tevreden over empati... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service juridique de gestion des divorces

Écrit par l'entreprise

We regelen alles voor jullie. Van de mediation, tot de verdeling van jullie woning, tot zaken waarvan je zelf nog niet eens wist dat je ze moest regelen.

Coordonnées de contact

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Conflict met de mediator

Conflict met de mediator waarop Zorgeloosch de verantwoording afschuift door aan te geven dat ze met franchisenemers werken en je moet wenden tot het kifid of MFN.

1 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede communicatie en uitleg

Erg tevreden over empatische-houding van de mediation.

9 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Marco heeft ons heel fijn geholpen…

Dit is zeker zorgeloosch scheiden.
Ik raad dan ook iedereen aan om tijdens een scheiding een mediator zoals Marco in de hand te nemen zo is alles goed geregeld en zie je niks over het hoofd..

9 avril 2026

Nu 3 jaar geleden ben ik nu gescheiden

Nu 3 jaar geleden ben ik nu gescheiden. Dankzij Vincent verliep dit toen al heel vlot en fijn. Nu kan ik hem nog steeds benaderen voor vragen en zelfs kleine aanpassingen. Dit maak je niet vaak mee. Blij met de hulp en begeleiding!

1 janvier 2026

Dank Vincent!

Enorm blij met de deskundige hulp van Vincent, inmiddels zijn wij 3 jaar geleden gescheiden. Hij heeft ons toen goed en heel vlot heeft geholpen. Ook na 3 jaar staat hij ons nog bij met kleine aanpassingen in de kinderalimentatie, SUPERFIJN!

30 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Mediator is erg ervaren en deskundig en…

Mediator is erg ervaren en deskundig en schakelt snel met hypotheekadviseur. Gehele traject duurt circa 3 maanden, all-inclusive is aanrader vanwege ontzorgen. Om de 3 of 4 weken komt ze aan huis, neemt alle tijd, geeft duidelijke uitleg. Je hebt er wel veel huiswerk aan. In portal moet je zo'n 30 documenten uploaden, ik wist niet eens dat er zoveel juridische/financiele stukken zijn.

5 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Scheiden is niet leuk,maar kan toch prettig verlopen

Onze scheiding is in principe over 5 weken helemaal afgerond,Het is super mee gevallen en zeer prettig verlopen
Marco van Nus was onze mediator een zeer prettig en duidelijk persoon in omgang.
We hebben alles kunnen bespreken,en zijn erg te tevreden hoe allemaal is gegaan.

23 janvier 2026

Goed en gestaag

Dit zijn moeilijke trajecten, maar het werken met Nicolien, Danny en Jurgen was heel prettig. Het heeft ons geholpen om het proces 'goed en gestaag' uit te voeren en niet 'snel en slordig'. Ook de afstemming was goed. De (na)zorg was NL Notariaat vonden we minder en kwam ons onzorgvuldig en laks over. Onze eigen notaris was echter wel scherp.

25 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn geholpen op niveau

We zijn geholpen op niveau. Als er tijdens het proces iets niet duidelijk was, was er begrip, tijd en ruimte om even bij onduidelijkheden stil te staan. Op deze manier hebben we beiden het proces met vertrouwen kunnen doorlopen.

13 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Onze mediator heeft ons in een lastige…

Onze mediator heeft ons in een lastige periode heel fijn begeleid. Hij was altijd goed bereikbaar, reageerde snel en legde alles duidelijk en begrijpelijk uit. We voelden ons gehoord en serieus genomen. Wij kijken met een goed gevoel terug op het hele traject.

15 janvier 2026

Kundig

We zijn goed en snel geholpen door Marco. Hij is duidelijk en prettig om mee te werken.

9 janvier 2026

Doen hun naam eer aan

Duidelijk en prettig traject gehad met Marco en Amir. Fijne korte lijnen. Er komt veel op je af en fijn dat bijna alles uit handen wordt genomen. Ik kan het iedereen aanraden om dit via Zorgeloosch te laten verlopen, ze doen hun naam eer aan.

13 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Alles prima geregeld al had ik sommige…

Alles prima geregeld al had ik sommige dingen graag anders gezien.
Maar dit werd duidelijk uitgelegd waarom dit niet kon.
Bereikbaarheid zou iets sneller mogen naar mijn zin maar goed ik zal niet de enige zijn die in scheiding ligt.
Al met al alles top geregeld.

23 décembre 2025

Zorgeloosch scheiden

Ondanks dat scheiden een lastig proces blijft, al zijn de intenties van beide partijen goed, is goede begeleiding een must. Door onze mediator Shabnam zijn we heel vriendelijk doch zakelijk begeleid zodat de zaken die geregeld moesten worden niet gebaseerd zijn op emoties maar op verstand. Heel blij met hoe het proces is verlopen.

3 décembre 2025

Fijne en warme begeleiding

Ik ben tijdens het hele scheidings proces via Zorgeloosch begeleid door Shabnam Gangadien. Shabnam is vriendelijk, open en neemt rustig de tijd. Ze is duidelijk en legt alles goed uit. Ze is flexibel en schakelt snel. Shabnam is open en warm wat een fijne, gemoedelijke sfeer creëert. Ik voelde me hierdoor goed ondersteunt en gezien. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.
Dank je wel voor de fijne begeleiding.

1 décembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus