De schuldhulp verlening van Zuidweg is naeen periode van18 mnd uiteindelijk goed gekomen . Dit is mede te danken aan de medewerker Gert Jan Van Vliet mijn complimenten. Maar de traagheid waar ieder... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik kijk met grote dankbaarheid terug op mijn traject met Zuidweg en Partners. Wat voor mij echt het verschil heeft gemaakt, is dat zij hun naam volledig waarmaken: het voelde voor mij niet als e... Voir plus
ga niet met ze in zee lees goed alle review op Google je word totaal niet goed geholpen pakken wel geld van gemeente daarna kan je uitzoeken oja het niet hun schuld maar je eigen schuld Grappig het... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik zat nu zo bijna 2 jaar in het traject. Vanaf het begin kreeg ik als contactpersoon Mariëlle Schouten. Zij was altijd heel duidelijk betreft de procedures. Ik was dan ook bereid alle medewer... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Zuidweg & Partners is sinds 1994 actief op het gebied van schuldhulpverlening voor (ex-)ondernemers. Met Zuidweg Schuldhulp heb je een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te bereiken. Wij maken financiële problemen inzichtelijk, liefst nog voor een faillissement en bieden oplossingen op maat. Door Zuidweg Schuldhulp in te schakelen komt een financieel gezonde toekomst weer binnen handbereik; je komt weer tot rust en kunt je concentreren op de dingen waar je goed in bent.
Coordonnées de contact
Marathon 9J, 1213 PE, Hilversum, Pays-Bas
- 0355385350
- info@zuidweg-partners.nl
- www.zuidweg-partners.nl
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Ik kijk met grote dankbaarheid terug op…
Ik kijk met grote dankbaarheid terug op mijn traject met Zuidweg en Partners.
Wat voor mij echt het verschil heeft gemaakt, is dat zij hun naam volledig waarmaken: het voelde voor mij niet als een traject, maar als een partnership.
Vanaf het eerste contact heb ik de professionaliteit op alle niveaus ervaren. Of het nu ging om het contact met de receptie of met de begeleiders zelf — er werd altijd geluisterd, meegedacht en zorgvuldig gehandeld.
In een periode die voor mij intens en soms emotioneel zwaar was, werd ik altijd op een respectvolle en menselijke manier geholpen. Op momenten dat ik belde met vragen of in onzekerheid zat, werd er de tijd genomen, werd ik serieus genomen en werd er altijd netjes teruggebeld. Dat gaf rust en vertrouwen in een proces dat niet altijd makkelijk was.
Mijn traject was complex en vroeg om maatwerk en doorzettingsvermogen. Zuidweg en Partners hebben hierin continu stabiliteit geboden en mij professioneel begeleid naar een oplossing.
Op 13 februari kreeg ik het bericht dat ik schuldenvrij ben. Dat moment markeert voor mij niet alleen het einde van een intens traject, maar ook het begin van een nieuwe fase waarin ik weer kan opbouwen.
Ik ben Zuidweg en Partners dankbaar voor hun inzet, hun betrokkenheid en de manier waarop zij professionaliteit en menselijkheid hebben gecombineerd. Ik kan hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken partner in een schuldentraject.
schuldhulp Zuidweg en Partners
Dit is mede te danken aan de medewerker Gert Jan Van Vliet mijn complimenten.
Maar de traagheid waar iedereen mee te maken krijg van uit andere partijen is bijna mens onterend.
Door vasthoudendheid van mijn eigen persoon en van Gert Jan zijn we er uiteindelijk uit gekomen maar was een lange weg .
Ik ben een van de bedrijven die door…
Ik ben een van de bedrijven die door Zuidweg is aangeschreven voor een betalingsregeling. Ik kreeg 2.11% van het bedrag aangeboden, verdeeld over 24 maanden.
Nadat ik niet akkoord ging, binnen veertien dagen moest er geantwoord worden, kreeg ik maanden later een brief met spelfouten. Dat is nog niet het ergste, maar er werd gesuggereerd dat ik na de facturen die door mijn klant niet betaald waren nog opdrachten had gekregen die wel waren betaald. Dat bedrag was bij elkaar meer dan de schuld.
Een zeer kromme redenering. Daar had ik ook gewoon voor gewerkt.
De toon van de brief was heel pertinent. Ook nooit persoonlijk contact geweest. Het gaat toch om flinke bedragen.
Kortom. Geen aanrader
ga niet met ze in zee lees goed alle…
Grappig het is schuldhulpverlening hun horen jou te helpen ze vullen alleen zakken via jou en gemeente ga niet net ze in zee kost 1 jaar vam leven die je kan weg gooien

Réponse : Zuidweg & Partners
Ik zat nu zo bijna 2 jaar in het traject, welke succesvol is afgerond!
Ik was dan ook bereid alle medewerking te verlenen, in alle opzichten betreft mijn zaak.
Na een rechtzitting voor een dwangakkoord, was de vonnis ook heel goed afgewikkeld en kreeg ik vrij spraak van alle schulden.
Hiermee hebben wij het traject succesvol afgerond!
Nogmaals dank, aan Zuidweg & Partners.
VRESELIJK!!!
De intake voelde goed nadat ik er behoorlijk diep in zat na het stoppen met mijn bedrijf. Zij ging met zwangerschapsverlof. Ik kreeg een andere dame alles duurde echt veel te lang maar ze "deed wel haar best", ze kreeg een andere baan, inmiddels zijn we 1.5 jaar verder, nog steeds niks opgestart maar beloofde op haar laatste dag alles in orde over te dragen. Niet dus. Volgende dame, begon enthousiast en dat duurde even tot ze niet reageerde en constant ziek was of niet reageerde en ook de telefoon niet wilde aannemen. Jaar uitstel bij de schuldeisers verliep na 1 jaar en ze stonden allemaal weer voor de deur. Ze was niet bereikbaar en ik zou een ander aanspreekpunt krijgen. Beslag na beslag na beslag, niemand heeft mij geholpen. Ik bleek niet de enige te zijn en kantoor is gesloten en omgezet naar een ander kantoor 5 maanden geleden. Begin 2023 aangemeld en vandaag de dag loopt er nog geen traject. Vreselijk hoe ze met mensen omgaan.

Réponse : Zuidweg & Partners
SHV op een bedje van emphatie
Het team van medewerker Raba en medewerkster Alexandra onder leiding van insolventieadviseur Linda van team Rotterdam tonen op shv vlak de Kennis de Kunde en de
Kunst

Ondernemen is risico nemen
Ondernemen is per definitie risico nemen. Vaak gaat dat goed, maar soms helaas niet. En juist dán is het extra pijnlijk wanneer de mensen die je eerst aanmoedigden, plotseling afwezig blijken. Sommigen weten zich nog redelijk staande te houden, maar anderen zakken diep weg in de problemen.
In die kwetsbare fase is het van onschatbare waarde dat er ondernemers zijn zoals Jacqueline Zuidweg. Zij kent zowel de valkuilen als de veilige paden, en zet samen met haar organisatie haar kennis én haar hart in om collega-ondernemers weer perspectief te geven.
Ik heb meerdere collega-ondernemers doorverwezen naar Zuidweg & Partners en van dichtbij gezien hoe zij niet alleen in woorden, maar ook in daden steun boden en daadwerkelijk hielpen om er weer bovenop te komen.
Zoals gezegd: ondernemen is risico nemen. Maar niemand bereidt je echt voor op de emotionele impact wanneer het misgaat. Dit is geen pleidooi om niet te ondernemen — integendeel. Het is wél een oproep tot meer realisme én meer waardering voor de mensen die de moed hebben om initiatief te nemen, ongeacht de uitkomst van hun ondernemerschap.

Hele goede begeleiding
Nadat mijn bedrijf door Corona niet meer open kon blijven en ik door ziekte zelf niet veel kon doen, hebben de medewerkers van Zuidweg alles op zich genomen en de verdere afhandeling van de schuldhulpverlening afgehandeld. Daardoor kon ik mij op mijn herstel na een zware behandeling concentreren. Nu na 2 jaar is de zaak geheel afgehandeld. Mijn dank hiervoor aan de medewerkers is groot. Zonder hen had het er voor mij veel slechter uit gezien.

Réponse : Zuidweg & Partners
Traag handelen,beantwoorden geen emails.
Zeer slecht bedrijf..
Schuldhulp noemen ze zich,maar het is eerder hulp de vernieling in.
Jaren bezig geweest met hun en door hun trage handelen moet ik nu alles verkopen,ik kan niet mijn hypotheek verhogen omdat hun zeiden " kijk eerst wat de schuldhulp kan doen voor jou"....
Nou dat duurde zo lang dat ik inmiddels een negatieve bkr registratie heb opgelopen en nu dus geen enkele bank mij nog wil helpen.
Terwijl ik genoeg overwaarde op mijn huis heb...
Bedankt Zuidweg...🤬🤮🤮

Réponse : Zuidweg & Partners
Begin niet met dit bedrijf!
Vanwege een faillissement werd er geadviseerd vanuit de gemeente om naar Zuidweg en partners te gaan voor hulp. Ondertussen zijn we een paar jaar verder en we zijn geen steek verder!
Een jaar geleden kreeg ik te horen dat we recht hadden op een speciaal traject wat 1,5 jaar duurde om van de schulden af te komen. Hier was ik enorm blij mee.....
Nu een jaar verder en had het dus al bijna klaar kunnen zijn!!
Het faillissement is in 2019 uitgesproken en nog steeds zit te wachten op mijn traject.
Documenten worden meerdere keren opgevraagd, geen reacties op mails, steeds een wisseling van medewerkers. Kortom: om te janken dit bedrijf!

Réponse : Zuidweg & Partners
Op advies van de gemeente langs geweest…
Op advies van de gemeente langs geweest in mei op de Bahialaan in Rotterdam. Ik ben totaal niet te spreken over de manier waarop ik werd behandeld, waarschijnlijk omdat het einde kantoortijd was werd het voor mij als zeer rommelig voelend afgewerkt. Ik had mijn schulden overzicht niet meegenomen ivm fout overgang internetprovider kon niet bij mijn cloud komen. Heb dit gemeld was geen probleem, bleek wel een probleem te zijn, werd later opgebeld met de mededeling dat ik niet eerlijk ben over mijn schulden omdat ik niet alles had doorgegeven. Meerdere keren werd mij dit verweten over de telefoon, door de druk en stress werd dit mij teveel, bijna fataal zelfs. Een beroerte volgde een dag later door artsen het gevolg van stress. Nu een 1,5 maand verder goed opgeknapt en mijn frustratie over de behandeling welk ik heb gekregen op de Bahialaan van mij af te schrijven.
Communicatie vraagt verbetering
Reageren niet op mails.
Privepersoon die schuldeiser is hoor maanden niets, mails worden structureel niet beantwoord.
Wel komen er brieven "als u binnen 2 weken niet reageer dan..."
Maar als je reageert komt er geen reactie of actie.
Ook op mails met klachten komt er geen reactie.
Update: naar aanleiding van deze review is er nu wel contact. Daarom aangepast van 1 naar 3 sterren.
Afhankelijk van het verloop zal ik de review aanpassen.
Update:
Ondanks alle toezeggingen blijft communicatie dramatisch.
Dit bedrijf lijkt de dossiervorming niet op orde te hebben, blijven brieven met de vraag om de hoogte van de vordering sturen, ookal is deze al veelvuldig doorgegeven. Mails worden niet beantwoord en genegeerd.

Réponse : Zuidweg & Partners
Slecht dat gemeentes hier geld uit geven
Na een goed gesprek te hebben gehad
Dacht ik eerst nog dat ze mij gingen helpen
Maar nu maanden verder en diverse herinnering mailtjes te hebben gestuurd is het volledig stil van hun kan en worden mijn problemen er ook niet minder op
Dat gemeentes geld sturen naar zulke partijen is gewoon weg schandalig

Na 2 jaar geen steek verder
Ik ben vanaf 2021 bezig om hulp te krijgen bij mijn schulden maar tot op heden en tig contact personen verder kom ik niet verder dan het vrij te laten bedrag...... en tot op heden blijft er maar loonbeslag gelegt worden en kom ik op deze manier geen steek verder.... maar wel constant bankafschriften vragen en loonstroken maar er wat mee doen ho maar. Ik heb 2 weken geleden voor het laatst contact gehad met een contactpersoon en zijn collega zou mij nog terug bellen maar ook dat gebeurd niet 3 weken terug heb ik zelf al mijn schuldeisers gebelt met wat er allemaal open staat en of er nog iets openstaat en daar kreeg ik te horen dat ze wel een schrijven hebben gehad maar verder niks meer hebben vernomen! Ik hou me aan de regels die mij zijn opgelegt! Doe zelfs meer aangezien ik na 2 jaar zelf maar achter de schuldeisers ben gegaan ik ze de informatie die ik heb gekregen doorgegeven heb ik zelf mijn inkomsten en uitgaves heb berekend en ik zelf erachter ben gekomen dat ik nu nog maar € 11000 hoefde af te betalen in het laatste jaar maar dat is niet gebeurd en staat mijn schuld nog steeds open bij alle schuldeisers en is er in de 2 jaar niks gedaan!!!!

Zuidweg & Partners
Jan Eelman en zijn collega's willen wij hierbij bedanken, om zijn/hun kennis en geduld. Een klein jaartje later met voldoende terugkoppeling, is het eindelijk zo ver. We gaan een nieuwe toekomst tegemoet, dankzij Zuidweg & Partners.
We zijn heel erg blij met deze instantie, niks is er gelogen. Onze droom is eindelijk uitgekomen, we zijn VRIJ!!!
DANK JULLIE ALLEN...

Réponse : Zuidweg & Partners
Deze mensen werken zo slecht
Deze mensen werken zo slecht. We zijn al 4 jaar bezig de schuldsanering rond te krijgen. Steeds nieuwe casemanagers, steeds nieuwe berekeningen. We zijn binnen gehaald door een medewerker die zei dat het allemaal zo gepiept zou zijn maar die ging nadat we betaald hadden ineens ergens anders werken. Nieuwe casemanager zei het kan niet, mevrouw Zuidweg zei het kan niet. Bureau WSNP ingeschakeld die zei het kan wel. Nu zijn we diverse casemanagers verder en is er wederom een nieuwe berekening gemaakt. Nu hebben we een salaris volgens zuidweg wat we nog nooit hebben gehad! Correctie nog veel te hoog, ik bedoel die zien toch wat er gestort wordt door de werkgever? We moeten ze overal op wijzen, formulieren diverse keren opsturen, houden die geen dossier? Als ik dit geweten had was ik nooit met Zuidweg in zee gegaan. Ze zijn heel erg incompetent en alles duurt enorm lang want we hadden hier al lang vanaf kunnen zijn en nu is het een psychische uitputtingsslag dus we gaan maar weer een klacht indienen.

Réponse : Zuidweg & Partners
Berekeningen zelf goed nalopen!!…
In oktober 2013 begonnen met het traject. Alles ging voorspoedig totdat er fouten werden gemaakt met de berekeningen.
Dit heb ik dan gemeld en dan werd het weer hersteld.
Dus altijd alles zelf nagelopen!!
Als klap op de vuurpijl bij de eindberekening, (waar al te laat mee begonnen werd ivm zieken) bleken wij ineens ruim € 7000,- achter te lopen. Wederom weer de boel nagekeken en het klopte niet. Wij hadden gelijk. Weer een nieuwe berekening,..weer niet ok enzovoort.
Na 7/8 maanden eindelijk de correcte eind berekening en deze bleek nog geen € 400,- te zijn. Even een verschilletje.
Helaas waren wij op vakantie dus kon het laatste bedrag niet gelijk over maken en ivm een ziekte en overlijden.
Maar het was uiteindelijk wel mijn schuld dat het traject zolang loopt want wij waren met vakantie en toen een overlijden.
Als de eindberekening eerder correct was geweest waren 7/8 maanden eerder klaar, dus eind 2021.
Gevolg van alles..traject dat een jaar langer duurt en dan de BKR registratie dus ook.
Ook hier de boel trouwens goed in de gaten houden of er niet nog zaken als "lopend" blijven staan. Zuidweg doet dit niet.
Bleek dat 2 bedrijven het nog als "lopend" in het BKR hadden staan. Zuidweg heeft hier dan wel weer actie op ondernomen maar deze einddatums verschillen dus ook weer een jaar met een andere.
Daar is dan weer niet goed opgelet of niet goed gecommuniceerd met de bedrijven.
Klacht indienen heeft geen nut. Het is de slager die zijn eigen vlees keurt en alles werd op ons afgeschoven...Wij waren het nergens mee eens (logisch...een verschil van ruim € 6000,-) en toen gingen we op vakantie. Na 7/8 maanden wachten.
Dus, klacht ongegrond.
Het mooie ervan...lees hier steeds dat ze zichzelf niet herkennen in de negatieve recensies.
En toch duurt ons traject alles bij elkaar 10 jaar ipv 8 en uit het dossier zal ook blijken dat dit wel degelijk zo is gelopen.
Dus herken jezelf in de klachten en onderneem actie om dit te verbeteren voor de toekomst.
-->**Een respons op de reactie van Zuidweg. Inderdaad uitgebreid geïnformeerd nav mijn klacht. De informatie was zoals hierboven..schuld alleen op ons afgeschoven. Schuldregeling moest eindigen in 2016, .fijn dat er erkend wordt dat dit in 2017 is afgerond...4 jaar verder, jaar extra.
Ik heb ook duidelijk aangegeven dat wij waren begonnen in 2013. Dan 3 jaar...einde in 2016, dan 5 jaar BKR is 2021. Door geneuzel nu eind 2022 en een ander zelfs 2023.
En niet ingaan ivm privacy? Zoals het is gegaan staat er. U doet het voorkomen alsof er onwaarheden staan.
Maar bedankt voor de reactie.

Réponse : Zuidweg & Partners
Bedankt Jan Elmand/Zuidweg & Partners.
Bedankt Jan Elmand/Zuidweg & Partners.
Super fijne dienstverlenging!
We zijn vanaf het begin super goed begeleid en helder uitgelegd hoe het proces eruit gaat zien en wat we kunnen verwachten. Een betere resultaat hadden we niet kunnen wensen. We zijn volledig ontzorgd en hebben passend advies gekregen in het proces waar wij geen ervaring mee hadden.

Réponse : Zuidweg & Partners
Ik ging December 2018 naar de gemeente…
Ik ging December 2018 naar de gemeente voor schuldhulp.
Januari 2019 is het traject voor mij gelijk begonnen.
Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat de communicatie wel beter kan, en ietsje sneller.
Uiteindelijk na een tijd met, zeker op het eind, wat tegenslagen was daar afgelopen week het verlossende woord.
Ik ben klaar!!
Dank voor uw hulp voor de afgelopen jaren, en ik weet, ik ben ook niet altijd makkelijk😉
Reden dat ik iets later dan de bedoeling was te horen kreeg dat klaar kwam door mijn privesituatie nu. Waarvoor dank voor het meedenken en begrip Mevr Bennekom.
Dossiernr 54198

Réponse : Zuidweg & Partners
En savoir plus sur les différents types d'avis.