Banner for WygodnaDieta

WygodnaDieta Avis

2 069
TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Zdecydowaliśmy się z narzeczonym na tygodniową odskocznię od gotowania i rozmyślania "co na obiad", aby poświęcić ten czas na aktywności z naszą małą córeczką i włożyć ten wysiłek w jej posiłki. Dani... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jestem na diecie cukrzycowej 1200 cal i właśnie w tej diecie brakuje mi zróżnicowania w samym rodzaju mięsa. Już nie mogę patrzeć na kurczaka czy indyka, bo drób absolutnie króluje w daniach obiadowy... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem klientką Wygodnej Diety od 2019 roku, z małymi przerwami i chyba to już świadczy, jaka mam o niej opinię. Dieta z wyborem menu jest strzałem w "10", mogę wybrać dania, które mi bardziej odpowia... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wybrałem dietę o obniżonym indeksie glikemicznym 1500 kcal, by zrzucić wagę i ratować wątrobę. W ciągu 4 tygodni obniżyłem wagę o 5 kilogramów (i jadę dalej). Potrawy są różnorodne i smaczne, choć ni... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Livraison de repas à domicile
  2. Centre d'amincissement
  3. Service de fitness et nutrition

À propos de WygodnaDieta

Écrit par l'entreprise

Catering Dietetyczny, który przewyższa oczekiwania

Odkryj naszą dietę pudełkową – idealne połączenie smaku, różnorodności i zdrowia. Oszczędzaj czas i ciesz się wygodną, bezpłatną dostawą chłodniczą prosto pod Twoje drzwi w całej Polsce.

Dopasowana do Twoich Potrzeb

Oferujemy kilkanaście różnorodnych diet (od 1000 do 4000 kcal), które pomogą Ci schudnąć, przytyć lub utrzymać wagę. Skorzystaj z bezpłatnej konsultacji z naszym doświadczonym dietetykiem, aby dobrać dietę idealną dla Ciebie.

Smaczna i zdrowa Dieta Pudełkowa

Szukasz cateringu oferującego różnorodne menu, świeże posiłki najwyższej jakości, przygotowywane przez doświadczonych dietetyków i kucharzy? Trafiłeś idealnie! Spełniamy te oczekiwania, oferując jednocześnie atrakcyjne ceny. Niezależnie od celu – poprawa sylwetki, lepsze samopoczucie czy zdrowy styl życia – my jesteśmy tu, aby Ci pomóc.

Nasze Diety:

• Z wyborem menu – 25 dań do wyboru.
  • Niskokaloryczna – dla osób chcących schudnąć.
  • Lekkostrawna – dla osób o delikatnym układzie trawiennym
  • Bez ryb – dla unikających ryb i owoców morza.
  • Wegetariańska – bez mięsa i ryb.
  • Wegetariańska + ryby – z rybami, bez mięsa.
  • Wegańska – dieta roślinna, bez produktów odzwierzęcych.
  • Bez glutenu – dla osób z obniżoną tolerancją glutenu.
  • Bez nabiału – dla nietolerujących białek mleka i laktozy.
  • Bez glutenu i nabiału – pomocna m.in. przy Hashimoto.
  • Bez laktozy – dla nietolerujących cukru mlecznego.
  • Bez glutenu i laktozy – dla osób z podwójną wrażliwością.
  • Lekkostrawna – dla osób z problemami trawiennymi.
  • Dla diabetyka – dla osób z cukrzycą typu II.
  • Z niskim indeksem glikemicznym – dla zmagających się z insulinoopornością.
  • Sportowa – o podwyższonej zawartości białka, dla aktywnych.
  • Ketogeniczna – dieta bogatotłuszczowa.

Diety dostępne w szerokim zakresie kaloryczności (1000-4000 kcal). Dostarczamy je w specjalnie przystosowanych samochodach chłodniczych, gwarantując świeże posiłki najwyższej jakości.

Skontaktuj się z Nami!

Nasi dietetycy są do Twojej dyspozycji 7 dni w tygodniu – skontaktuj się z nami już dziś!

E-mail: zamowienia@wygodnadieta.pl
Telefon: 22 730 00 69

Szczegółowy cennik: www.wygodnadieta.pl/cennik

WygodnaDieta – profesjonalny Catering Dietetyczny

Écrit par l'entreprise

dieta z wyborem menu i 15 innych | od 1000 do 4000 kcal | różnorodne menu
Zadbaj o siebie bez wysiłku! Wybierz jedną z 16 diet pudełkowych, ciesz się różnorodnymi, zdrowymi posiłkami i darmową dostawą. Osiągnij swoje cele z pomocą naszych dietetyków – skontaktuj się już dziś!

Darmowa dostawa

do ponad 8100 miejscowości

Sprawdź czy dostarczamy do Ciebie: www.wygodnadieta.pl/bezplatna-dostawa

Coordonnées de contact

Promotion box for WygodnaDieta

PROMOCJA - Więcej za mniej

Zamawiasz więcej, płacisz mniej! Cena promocyjna już od 20 zestawów.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 069)

80 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

posiłki smaczne

posiłki smaczne, dobrze przyprawione, nie powtarzają się często :)

14 novembre 2025

Réponse de WygodnaDieta

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że posiłki Pani smakują :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówiłem na przetestowanie po…

Zamówiłem na przetestowanie po próbowaniu innych pudełek.
Aktualnie siedzę na kiblu po raz czwarty, diety ponownie nie zamówię.

12 novembre 2025
Avis spontané

Réponse de WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię. Nie mamy możliwości zweryfikowania, czy korzystał Pan z naszych usług, dlatego trudno odnieść się do opisywanej sytuacji. Chcielibyśmy jednak podkreślić, że nasze diety są starannie komponowane i bilansowane, a posiłki przygotowywane z wysokiej jakości składników, tak aby były bezpieczne i komfortowe dla klientów.

Zachęcamy do kontaktu, jeśli kiedykolwiek zdecyduje się Pan skorzystać z naszych usług - nasi dietetycy chętnie pomogą dobrać dietę odpowiednią do indywidualnych potrzeb.

Smaczne jedzenie

Smaczne jedzenie, ciekawy wybór dań, zaskakujące i pyszne połączenia składników, dostawa zawsze na czas

4 novembre 2025

Réponse de WygodnaDieta

Dziękujemy za pozytywną ocenę! Cieszymy się, że nasze posiłki są dla Pani ciekawe, smaczne i zaskakujące smakowo, a dostawa przebiega bezproblemowo.

Noté 5 sur 5 étoiles

Moja dieta lekkostrawna jest super ❤️ i…

Moja dieta lekkostrawna jest super ❤️ i bardzo pomocna w moich dolegliwościach chorobowych. Bardzo polecam wszystkim.

27 octobre 2025

Réponse de WygodnaDieta

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że posiłki Pani smakują i sprawdzają się na co dzień :)

6 z plusem!

Wspaniały katering dietetyczny z różnorodnymi i bardzo smacznymi daniami. Wspaniała obsługa.

26 octobre 2025

Réponse de WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że ma Pani tak pozytywne odczucia względem naszej diety :)

Beata

Witam,

Posiłki są smaczne, ale tez bardzo różnorodne, codziennie inny posiłek.

pozdrawiam

20 octobre 2025

Réponse de WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasza dieta spełnia Pani oczekiwania!

Posiłki bardzo urozmaicone

Posiłki bardzo urozmaicone, smaczne, dostarczone na czas. Estetycznie przygotowane.

27 octobre 2025

Réponse de WygodnaDieta

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że docenia Pani różnorodność, smak posiłków i punktualne dostawy.

Super catering

Super catering, nie ma rzeczy która by nam nie smakowała. Mamy dwie różne diety już trzeci tydzień. Mamy zamiar zostać na dłużej. Świeże składniki i super smaki, różnorodność i zawsze na czas.

22 octobre 2025

Smak

Smak, jakość potraw na bardzo wysokim poziomie. Punktualność

22 octobre 2025

Réponse de WygodnaDieta

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że posiłki spełniają Pana oczekiwania pod względem smaku i różnorodności, a dostawy odbywają się punktualnie :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Dieta urozmaicona, pyszna i zdrowa

Dieta urozmaicona, kolorowa, zdrowa, zbilansowana. Dobry kontakt z klientem, możliwość zmieniania diety w trakcie zamówienia, co wydaje się dużym przywilejem. Punktualne dostawy: bardzo polecam!!

17 octobre 2025
Avis spontané

Réponse de WygodnaDieta

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że docenia Pani różnorodność, elastyczność i punktualne dostawy.

Smaczne posiłki

Smaczne posiłki, wielka różnorodność, dostarczanie na czas, gorąco polecam.

3 octobre 2025

Réponse de WygodnaDieta

Serdecznie dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że ma Pan tak pozytywne odczucia względem naszych usług.

Witam

Witam. Dieta godna polecenia na 110% - pozdrawiam

2 octobre 2025

Réponse de WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasza dieta spełnia oczekiwania!

Posiłki sa smaczne

Posiłki sa smaczne, swieze i sycace. Jest to bardzo dobra opcja diety pudelkowej. Produkty sa wyselekcjonowane, warte polecenia. Jedyny minus to cena... Moglo by byc wiecej promocji lub chociaz dla tych ktorzy kupują po kilka miesięcy pod rzad jakis lepszy rabat.

28 septembre 2025

Réponse de WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że docenia Pani smak i jakość naszych posiłków.

Zachęcamy do zapisania się do naszego newslettera – to najlepszy sposób, aby otrzymywać informacje o promocjach i ofertach specjalnych. Aktualnie dostępna jest promocja „Więcej za mniej”, w której przy zamówieniu co najmniej 20 zestawów w jednym koszyku naliczany jest rabat 3 zł na każdy zestaw. Promocję można wykorzystać, łącząc różne diety i dowolne terminy dostaw.

Posiłki bardzo dobre

Posiłki bardzo dobre. Estetycznie układane i dzielone posiłki w pojemnikach. I napewno najlepszy katering dla osób z insulin opornością.

29 septembre 2025

Pełne zadowolenie👍

Jestem bardzo zadowolona z tego cateringu dietetycznego, jedzonko jest smaczne szczególnie lubię w tym cateringu to, że na drugie śniadanie jest taka namiastka czegoś słodkiego co do kawki sprawia wrażenie słodkiej przyjemności, pudełka są dobrze zabezpieczone, wszystko jest szczegółowo opisane, zawsze na czas, mogę powiedzieć tylko same dobre rzeczy o wygodnej paczce ☺️

30 septembre 2025

Wygoda

Posiłki bardzo zróżnicowane,wszystko dobrze doprawione,ciasta super choć bardzo małe ale wystarczające na 1200 kalorii jest się sytym przy wyborze 5 posiłków,polecam

30 septembre 2025

Noté 4 sur 5 étoiles

Dostawy punktualne

Dostawy punktualne, posiłki smaczne i urozmaicone. Kłopoty z księgowaniem płatności.

19 septembre 2025

Réponse de WygodnaDieta

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że dostawy są punktualne, a posiłki smaczne i urozmaicone.

Zachęcamy do korzystania z płatności online - to najszybszy i najwygodniejszy sposób realizacji zamówień. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości lub pytań zachęcamy do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta, a nasi konsultanci chętnie pomogą dobrać najdogodniejszą formę opłacania zamówień.

pyszne jedzonko

Zamówione jedzenie jest smaczne, ładnie wygląda, a obsługa klienta działa ekspresowo i niezawodnie.

23 septembre 2025

Réponse de WygodnaDieta

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasza dieta cieszy nie tylko smakiem, ale i wyglądem posiłków.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus