Xalvierefashion Avis

1,8

Koop niet bij Xalviere fashion. Ik check altijd van te voren, maar nu helaas vergeten. Zag eenleuke blauw wit gestreepte jurk. Na 2,5 week eindelijk ontvangen; goedkope slechte stof. Ondanks dat in h... Voir plus

Zeer slechte ervaring. Enorm lange levertijd en bij ontvangst bleek de kleding goedkope kwaliteit. Retourneren lukt vooralsnog niet. Ze bieden korting aan of een andere maat, maar gaan niet in op mij... Voir plus

Is dropshipping. Reageren nergens op als je ze iets vraagt. Niet mee in contact te komen. Spullen komen uit china, gewoon opgekocht via Temu of zo. Slechte "bedrijf" waar ik ooit iets heb gekocht. Heb... Voir plus

Tussentijdse mails dat pakket er aan komt op een beleefde manier. Mooie jas. Precies zoals omschreven. Het bedrijf lijkt Nederlands maar toen ik in de voorwaarden keek las ik dat hun magazijn in Chi... Voir plus

Xalviere Fashion – Waar stijl en klasse samenkomen Bij Xalviere Fashion vind je mode voor zowel dames als heren die stijl, comfort en kwaliteit perfect combineert. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om elke persoonlijkheid en gelegenheid te weerspiegelen: van tijdloze basics tot trendy statement pieces. Voor dames bieden wij elegante jurken, chique blouses, comfortabele broeken en stijlvolle accessoires die elke look compleet maken. Voor heren hebben we moderne, stoere en verfijnde kleding, van casual outfits tot nette combinaties voor bijzondere gelegenheden. Bij Xalviere Fashion geloven we dat kleding meer is dan een outfit – het is een manier om jezelf uit te drukken en zelfvertrouwen uit te stralen. Daarom zorgen we voor hoogwaardige materialen, perfecte pasvormen en designs die bij elke stijl passen. Ontdek de wereld van Xalviere Fashion en laat je inspireren door mode die je uniek maakt, elke dag opnieuw.

Bas

Répond généralement dans un délai de 24 heures

63 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Retour sturen willen ze niet

Retour sturen, willen ze niet. Wel kun je voor 50 % korting wat anders uitzoeken en je te kleine jurk mag je houden. Dat scheelt in de retourkosten voor je. ( haha!)
Ging hier natuurlijk niet mee akkoord : ik wil de jurk retour sturen ( op eigen kosten ) en de kosten van de jurk terug gestort krijgen. Krijg je een andere aanbieding: ik mag de jurk houden maar krijg 15 % van de kosten van de jurk terug. Een lachertje....
Dus ik ben nog wel even over en weer aan het mailen met ze.

5 août 2025

De klantendienst houdt je goed op de…

De klantendienst houdt je goed op de hoogte ivm de verzending.
Lange verzendtijd . Kleedjes zijn mooi aan te raden om een maatje groter te nemen
!

28 juillet 2025
Logo de Xalvierefashion

Réponse de Xalvierefashion

Beste Els,

Dankjewel voor je fantastische review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je ervaring bij Xalviere Fashion. Je positieve woorden geven ons energie om iedere dag ons best te doen.

Tot snel in onze webshop!

Groetjes,
Team Xalviere Fashion

Leuke niet te dikke stof jurk. Wel wat kort

Leuke niet te dikke stof jurk! Hij is alleen niet zolang als op de foto. Eigenlijk mij net te kort. Hij sluit wel mooi aan onder de armen. Geen gegaap!

25 juillet 2025
Logo de Xalvierefashion

Réponse de Xalvierefashion

Beste Mirjam,

Tot snel in onze webshop!

Groetjes,
Team Xalviere Fashion

Tevreden!

Snelle reactie op vraag over maatvoering ik ben blij met mijn 2 denim jurken die ik heb besteld 😀

19 juin 2025