Jette K. er vores kontaktperson, og hun er den bedste livline man kan ønske sig når det gælder hjælp til kontorartikler og andet sjovt vi bestiller😊

Jeg har lige haft den mest sublime kundeoplevelse nogensinde med Jette Kühne. Jeg havde bestilt en printer, der viste sig at være alt for stor til formålet og var bekymret for, om jeg ville brænde ind... Voir plus

L'entreprise a répondu

XP Digital er et firma som jeg varmt kan anbefale. Især vores konsulent Anne Marie Lassen har ydet en personlig og engageret service, som man sjældent oplever. Hun er helt unik i hendes kontakt og får... Voir plus

Vi har investeret i en ny løsning med kopi/print/scan grundet en super vejledning af den sødeste pige. Opsætningen og installation skete uden de store problemer og der har kun været behov fo... Voir plus

1. Fournisseur d'équipement d'impression
  2. Fournisseur de matériel de bureau
  3. Fournisseur de logiciels
  4. Grossiste en papeterie

Écrit par l'entreprise

Itento, leverer udover software og printudstyr også kontorartikler til virksomheder over hele landet. Vi samarbejder med markedets største producenter og leverandører af kontorprodukter. Med over 100.000 varer kan vi altid hjælpe dig med at finde det du søger! Som kunde hos Itento får du tilknyttet en personlig rådgiver, som vejleder dig omkring valg af produkter uanset om det er kontorartikler, logoprodukter, emballage eller andet i vores store sortiment. Vi kan tilpasse alle produkterne efter dine behov, hvorefter du nemt kan genbestille dine varer i webshoppen. Vi leverer høj service, kvalitet og sikkerhed. Vi tilbyder bl.a. livsgaranti på en lang række af vores tonere. For os er den personlige relation vigtig. Det er faktisk vores varemærke. Derfor har du som kunde altid én fast konsulent, som kender dig og din virksomheds behov og rutinertento

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

152 avis

12-tal til XP Digital

12-tal til XP Digital, hurtig respons på mail og super god pris på en palle kopipapir - og levering som ønsket.

Kan klart anbefale at handle hos XP-Digital.
Tak til Chefkonsulent Johnny Hansen :)

29 août 2022

Hej Nete,

Mange tak for de 5 flotte stjerner!
Vi brænder for at yde den bedste service til vores kunder, så det glæder mig, at du har fået en god service fra Johnny og os.

- Tina, XP Digital

Altid perfekt service gennemvores…

Altid perfekt service gennemvores konsulent Johnny Hansen og hurtig ekspedition.
Kun mine bedste anbetalinger herfra.

29 août 2022

Hej Kamilla,

Tak for din fine anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at alt er som det skal være og at Johnny gør et godt stykke arbejde - det skal vi nok sørge for at fortælle videre.

- Tina, XP Digital

Har snart i mange år fået den bedste…

Har snart i mange år fået den bedste service hos XP Digital. Der er ikke den opgave Jette ikke kan løse. Altid hurtig service og levering, også hvis det hele brænder. Den største tilfredshed herfra til hele firmaet. ⭐⭐⭐⭐⭐

30 juin 2022

Hej Carina,

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores service og Jette's rådgivning.
Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder, så vi er super glade for din fine anmeldelse og de 5 flotte stjerner - Tusinde tak.

Louise Kalhøj

Louise Kalhøj, gør en kæmpe forskel. Gode priser og hurtig levering.

27 juin 2022

Hej Johnny,

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores service og Louise's rådgivning.

- Tina, XP Digital

Xp Digital Har altid gode priser og…

Xp Digital Har altid gode priser og asap levering på papir tone mm .
Johnny gør altid ekstra god service nå det brænder på , han kan kun få min anbefaling til UG .

21 juin 2022

Hej Niels,

Mange tak for de 5 stjerner!
Vi brænder for at yde den bedste service til vores kunder, så det glæder mig, at du har fået god service fra Johnny.

- Tina, XP Digital

Tina Riise er det samme som super…

Tina Riise er det samme som super service og masser af kvalitet og så er det altid med et dejligt smil og godt humør. Jeg kan til enhver tid anbefale alle at handle med Tina, det kommer i ikke til at fortryde.
mvh
Bo Andersen
Express A/S

17 juin 2022

Hej Bo

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for Tinas service og rådgivning.

Den bedste service hos Jette XP digital

Når man handler med Jette hos XP Digital, for man den bedste service, en god pris og hurtig levering. Jette finder altid det du har brug for. Jette og XP Digital får til hver en tid min bedste anbefaling.

14 mars 2022

Hej Tina,

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores service og Jettes rådgivning.

personlig betjening

personlig betjening, hurtigt, effektivt

9 mars 2022

Hej Tania

Mange tak for de 5 stjerner!
Vi brænder for at yde den bedste service, så det glæder mig, at du har fået en god service fra os.

Such a polite driver.

Delivered within the time frame.
Driver was very polite and efficient.
Carried items into the house and placed them safely.
My driver was Stephen.
ID 432

3 mars 2022

God og hurtig service

Altid god og hurtig service hos Johnny Hansen.
Tusind Tak for det.
Hasse
Qbit ApS

18 janvier 2022

Hej Hasse,

Tak for din anmeldelse!

Bedst i kontorartikler

Vi handler med Johnny Hansen, her hos green2green. Han hjælper os fra start til slut og er altid behjælpelig med at finde de produkter vi mangler.

14 janvier 2022

Hej Jonas,

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores service og Johnnys rådgivning.

- Tina, XP Digital

De 2 gange vi har handlet med XP…

De 2 gange vi har handlet med XP Digital har der været gode priser og hurtig levering.

14 janvier 2022

Hej Bagsværd Jernhandel,

Mange tak for den fine anmeldelse for de 5 stjerner!
Vi brænder for at yde den bedste service til vores kunder, så det glæder mig, at I er tilfredse med vores service og levering.

service kender de ikke

service kender de ikke
ville bestille over telefon men det kunne man lige pludselig ikke få lov til mere.

6 décembre 2021

Kære Carsten,

Vi er da kede af at høre om din oplevelse.
Men der må være tale om en misforståelse, da du selvfølgelig altid kan bestille over telefonen medmindre der drejer sig om en maskine på serviceaftale.

Du må meget gerne direkte til mig på 43240255 så skal vi nok sammen få løst problemet.

Med venlig hilsen

Karen Gammeljord-Henriksen
Salgschef

Fik stor hjælp af Tina Riise

Fik stor hjælp af Tina Riise, god opfølgning, hurtig levering og så har de alt muligt vi pludselig står og mangler, Tak!

1 septembre 2021

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner!
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service og levering.

The driver martin depot ID 138

The driver martin depot ID 138
Martin was so helpfull and very patient with myself as I forgot to move a few things out the way and also get the dog in from hallway for him to bring my flooring in for me such a great guy and 💯% best service thanks

7 juillet 2021