En skrækkelig oplevelse !!! Utilstedelig service … Sille som er ansat der behandlede os utilstedeligt . Maden smagte på ingen måde frisk . Risende tørre hygiejnen var ikke eksisterende... Voir plus

Yami Sushi Restauranten på Arhus C Norre Alle er så ren, alt sushi og andre fødevarer er så friske og velsmagende 😋 Deres toiletter er også så rene. Det mest spændende 😜 er robotterne, der betjen... Voir plus

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

70 avis

uhygiejnisks og dårlig service

på nørrealle Aarhus c fik vi den til dato værste oplevelse maden var kedelig og gammel, vi måtte efterlade 34 stykker da maden var fyldt med banan fluer og blev stadig opkrævet 200 kr for mad som var uspiseligt pga fluer virkelig dårlig service at man skal betale for noget så uhygiejnisks
kan bestemt ikke anbefales

29 mars 2026

Dårligt system på hjemmeside, dårlig service og manglende

Jeg havde en desværre ikke særlig god oplevelse med en bestilling via deres hjemmeside.

Jeg kom ved en fejl til at bestille sushi fra restauranten i Aarhus C i stedet for Skejby. Jeg opdagede fejlen umiddelbart efter da jeg fik bestillingsbekræftelsen og kontaktede derfor straks restauranten i Aarhus C. Her fik jeg at vide, at det ikke var noget problem at flytte ordren til Skejby, og at det faktisk var noget, der skete hver dag. Jeg fik også bekræftet, at jeg stadig kunne hente min bestilling kl. 19.00 som planlagt.

Da jeg ankom til restauranten i Skejby, fik jeg dog en helt anden besked. Her blev jeg informeret om, at der er forskel på tilbudsmenuerne i restauranterne, og at jeg derfor ikke kunne få de forretter med, som jeg allerede havde bestilt, uden at betale ekstra. Det var jeg ikke blevet oplyst om på forhånd.

Situationen i restauranten oplevede jeg som ubehagelig. Medarbejderen virkede presset, og stemningen blev hurtigt anspændt, da en chef blandede sig og gav medarbejderen nogle, efter min opfattelse, ret hårde blikke. For at undgå yderligere ubehag valgte jeg at betale de 95 kr. ekstra for forretterne, selvom jeg ikke mener, det var rimeligt. Jeg sad samtidig med en fornemmelse af, at jeg også kunne være blevet opkrævet yderligere for ting som pose og spisepinde, som allerede var inkluderet i min oprindelige ordre. Hvis ikke jeg havde sagt fra.

Det mest bekymrende er, at både medarbejdere i Aarhus og Skejby gav udtryk for, at denne type fejl sker hver dag. Hvis det er tilfældet, burde systemet være indrettet anderledes, så det ikke går ud over kunden – og så man som kunde bliver informeret korrekt undervejs.

Efter min opfattelse bør det ikke være kunden, der står med konsekvenserne af en fejl, der sker i god tro og bliver forsøgt rettet med det samme. En mere smidig og imødekommende håndtering ville give en langt bedre kundeoplevelse.

27 mars 2026

Øv øv sikke en oplevelse

Har været der før hvor vi har været fuld tilfreds. Men hold da op det er blevet ringe. Maden i buffeten var kold og smagte af ingenting, og vi kom endda da de åbnede. De havde ikke nok personale, og det mad der var i buffeten var blevet til børnemad med masser af færdig købte friturestegt ting. Det virker som om de hellere vil være et sushisted end en kinesiske buffet restaurant. Vi kommer helt sikkert ikke tilbage.

20 mars 2026

En skrækkelig oplevelse !!

En skrækkelig oplevelse !!!

Utilstedelig service … Sille som er ansat der behandlede os utilstedeligt .

Maden smagte på ingen måde frisk .

Risende tørre hygiejnen var ikke eksisterende!
Personalet frækhed … så øv bøv til os kunder .

Vil meget gerne kunne komme i kontakt med chefen / ejeren .

Spis der aldrig ..

20 mars 2026

Det var godt nok det værste sted i…

Det var godt nok det værste sted i Århus, servicen var total ringe og ubehøvlede personale. Personale svarer barnligt tilbage med en kommentar som “øv bøv” Aldrig vil jeg træde min fod derind igen. Fy for en skefuld.

20 mars 2026

Forfærdenlig oplevelse på yami sushi i aarhus

Min veninde og jeg var i dag på yami sushi i Aarhus. KLAMMESTE OPLEVELSE!

Vi valgte at spise på en stille formiddag, hvor vi var en del af de eneste 4 gæster de havde. Dog ventede vi 40 minutter på vores mad?
Det værste ved det hele, var at deres toiletter er det klammeste jeg i mit liv har oplevet. På begge toiletter var der ikke skylder ud, og på det ene lå der direkte afføring på gulvet?! Flere af medarbejderne var dernede hen af besøget, men ingen tænkte på at rengøre.
Vi bestilte derefter dessert, og efter 15 minutter gik vi op og spurgte efter den (vi var oprigtigt kun 4 gæster i restauranten, så ventetiden er uforstående) hvor de forklarede os at desserten først blev mulig efter klokken 17. Det ville have været skønt, at blive informeret om før vi ventede ydeligere.
De burde passe mere på, med de 10% rabat hvis man skriver en anmeldelse..

8 février 2026

Meget meget lækker mad og super god service

Meget meget lækker mad og super god service. Maden kom hurtigt og blev præsenteret meget fint. Der kunne være gjort mere ud af isbaren, men til prisen og med tanke på konceptet var det en meget meget fin oplevelse.
Alt i alt en meget god oplevelse, og vi kommer gerne pænt.

31 janvier 2026

Jeg bestiller en menu

Jeg bestiller en menu, de glemmer halvdelen af menuen, jeg beder dem om at komme med resten, de kommer efter 50 min, men noget der ligner noget der er lavet i går. Fuldstændig usmageligt og ulækkert. Anbefaler IKKE at bestille eller spise hos dem.

28 décembre 2025

Ben i min sushi og ikke friske råvarer

Sushien smagte overhovedet ikke frisk. Vi bestilte den menu der hedder 2024 A3. Vi spiste 2-3 stykker hver og var færdige fordi det var så dårlig kvalitet. Jeg fandt endda et stykke ben i et stykke fra den rulle jeg formoder hedder crunchy laks, virkelig ulækkert!! Vil helt klart ikke anbefale at bestille herfra! Virkelig en dårlig oplevelse

11 novembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit