Het eten was van zeer lage kwaliteit. De saus van de pasta alfredo was slechts in het midden geschept en niet goed verdeeld, waardoor 70% van de maaltijd volkomen smakeloos was. Daarnaast werd een van... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het Afvalpakket besteld om structuur te brengen in mijn doordeweekse eetpatroon, maalttijden komen diepgevroren en goed verpakt aan, precies zoals beloofd. Fijn dat alles al afgewogen en geportioneerd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enorm lekkere maaltijden, je proeft dat de ingredienten hoogwaarde kwaliteit zijn en de maaltijden vers bereid zijn. Bezorging was ook erg snel en transparant. Communicatie met de bezorger was erg mak... Voir plus
Duidelijke site. Prijzen zijn laag vergeleken met andere sites. Eten smaakt heerlijk! Contact met yesmeal gaat ook soepel. Bezorging gaat zoals afgesproken optijd. Ben tevreden. Ik denk dat ik ook hie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij YesMeals bereiden we verse, gezonde en smaakvolle prep meals voor iedereen die tijd wil besparen en toch goed wil eten. Onze maaltijden worden met zorg bereid, zijn direct klaar om te eten en helpen je om een gezonde leefstijl makkelijker vol te houden. Gezond eten, zonder gedoe!
Zuid-Afrikaweg 3, 1432DA, Aalsmeer, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
De bestelling kwam op tijd en het eten is heerlijk.
Ik zou het iedereen aanraden super binnenkort ga ik weer bij jullie bestellen

Réponse de YesMeals
Echt kekker maaltijden. Ik verwacht nooit zulke kwaliteit en smaak. Ik ga altijd bestellen

Réponse de YesMeals
Heerlijke maaltijden! De bezorging is elke keer super snel echt een aanrader als je serieus wilt werken aan je doelen, maar zelf weinig tijd hebt om te koken.
Ik heb Yesmeals een paar weken uitgeprobeerd en ben onder de indruk. Het bestelproces is eenvoudig, en de maaltijden zijn vers en smaakvol, met een goede balans van ingrediënten. De porties zijn goed, al vond ik sommige hoofdgerechten iets aan de grote kant. Voor wie gezonder wil eten zonder veel tijd te besteden aan koken, is Yesmeals een uitstekende keuze.

Réponse de YesMeals
Handig voor als je geen zin hebt om te koken. Eten is goed en super snelle bezorging.
Prijs kwaliteitsverhouding top, eten smaakt goed en een snelle levering.
Zal lang een terugkerende klant zijn.

Réponse de YesMeals
Yes Meals bewijst dat gemak, gezond, smaakvol, kwaliteit, variatie, service en betaalbaar samen kunnen gaan. Een aanrader? Yes! ;)
Good service and even better food, thanks a lot

Réponse de YesMeals
Goede service en kwalitatieve producten. Beter dan de onzin rommel van andere prep mealers
Perfecte maaltijden voor drukke dagen!
Ik heb onlangs Yesmeals geprobeerd en ben enorm tevreden. De maaltijden zijn heerlijk en smaakvol, met verse ingrediënten die duidelijk van hoge kwaliteit zijn. Het gemak is ongeëvenaard: even opwarmen en je hebt binnen enkele minuten een voedzame maaltijd. De porties zijn precies goed, en het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws te proberen is. Yesmeals is echt een uitkomst voor iedereen met een druk schema!
Heerlijke maaltijden en snel bezorgd. Eerlijk gezegd niet verwacht dat gezond eten zo lekker zou zijn. Aanrader!