À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
YFU Danmark udbyder udveksling for 14-18 årige og særlige frivilligprogrammer for 18+. Kom på high school i USA eller af vores over 30 andre udvekslingsdestinationer. interkulturel udvekslingsophold i udlandet og i dagligstuen!
Coordonnées de contact
Stationsvej 4, 5690, Tommerup, Danemark
- yfu.dk
Kæmpe svigt fra YFU
Jeg var afsted med YFU i 1996/97 til Kansas City, Missouri, USA. Det gik helt galt, da børnene ikke kunne lide mig og ville af med mig. Manden (Nazmi Yousef) var sjældent hjemme, og moderen (Peggy Yousef) arbejdede meget. Jeg fik på et tidspunkt et anonymt trusselsbrev: "watch out". Jeg prøvede flere gange at sige, jeg gerne ville væk, men fik at vide, at de ikke havde nogen back-up familie, at jeg havde kulturchok og skulle lære at være taknemmelig. Efter 3 måneder kom det til en episode, hvor jeg efter at være blevet mobbet og sparket af børnene måtte flygte ind til naboen, da vi var alene hjemme. Jeg fik så en ny familie efter at boet midlertidigt en uges tid hos min "area representitive". Faderen i min nye familie var sygeplejerske og kunne se, jeg var syg. Det blev efterfølgende konstateret, at jeg led af underernæring. Moren i min gamle værtsfamilie besluttede sig for at "beholde" 2.000 $, som mine danske forældre havde indsat på den konto, der pga min alder (16 år) stod i hendes navn. De to børn havde påført sig selv mærker og sagt, jeg havde "slået dem og kastet rundt med deres jakker". Mine danske forældre var desværre konfliktsky og kunne ikke kæmpe min kamp med YFU om at leve op til deres løfter om at der ville være en back-up familie, hvis det gik galt. Og som det skulle vise sig, kunne jeg intet gøre selv, hvilket jo var helt crazy og førte til en virkelig traumatisk oplevelse, der følger mig den dag i dag.
Yfu tager ikke højde for mistrivsel pga…
Yfu tager ikke højde for mistrivsel pga hjemve hos de udvekslingsstuderende. De sender dem bare videre til ny værtsfamilie.
Det er en stor pengemaskine, ikke andet.
Uegnede værtsfamilier i Danmark!
Jeg har været vidne til en udenlandsk piges ophold i Danmark. Det har været en katastrofe fra starten, med værtsfamilier, som havde store - psykiske og/eller finansielle - problemer, og som derfor overhovedet ikke var egnede til at have en teenagepige boende. De kunne ikke engang klare deres eget liv!
Det har været en kæmpe chok og en meget dårlig oplevelse for pigen, på trods af, at hun flyttede flere gange og til sidst kom til en god familie. Jeg tvivler STÆRKT på udvælgelsesprocessen hos YFU og hvad der mon skal til, at de siger 'nej' til en familie der melder sig som værter...
YFU Rocks!
YFU danmark er det fedeste! Jeg har været på det udgående program i 16/17. Så mange dejlige arrangementer med en masse fede frivillige
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.